Capitol 70

162 6 0
                                    

  La un moment dat, ei au decis ca era timpul sa plece in luna de miere. Lunna nu stia inca unde vor merge, Ash n-a vrut sa-i spuna. Oricum era sigura ca se va distra cu el oriunde ar merge. Au salutat pe toata lumea si au pornit la drum in luna de miere... Au luat avionul si peste ceva timp au ajuns.. Au ajuns in Bora Bora. Totul parca era desprins dintr-o lume de basm. O apa de un albastru superb, natura minunata, palmieri, iar hotelul si el era extrem de superb.
*Lunna* - Oh Ash e asa de frumos totul. Nu stiu cum sa-ti multumesc pentru tot. Esti minunat, iar cu fiecare zi ce trece te iubesc tot mai mult.
*Ash* - Si eu la fel Lu. Cred ca mi-as pierde mintiile daca te-as pierde. Iar de acum incolo doar moartea ne va desparti, doamna Blassy.
*Lunna* - Ash . Te iubesc!
*Ash* - Si eu!
S-au sarutat si au mers sa se cazeze. Pe urma au mers la mare... Ash i-a spus ca in aceea seara mai avea o supriza pentru ea.
*Lunna* - Iar? credeam ca am terminat-o cu surprizele.
*Ash* - Asta e speciala. E ceva ce stiu ca ti-ai dorit de mult si vroiam sa fiu eu cel care iti indeplineste acest vis.
*Lunna* - Nu am idee despre ce vorbesti. Dar nu poti sa-mi spui ca ai supriza pentru mine si sa ma lasi asa fara sa-mi spui!Ash!!
*Ash* - Surpriza e surpiza!
*Lunna* - Iubitule... stii ca sunt curioasa! Hai spune-mi! Te rog!
*Ash* - Daca insisti nu-ti mai fac nici o surpriza!
*Lunna* - Ok! Ok! Ok!
Era asa de curioasa sa afle ce supriza i-a pregatit Ash, ca toata ziua de abia a putut sta linistita. Bineinteles, nu i-a dat de inteles lui Ash ca nu mai putea de curioasa, dar el stia oricum asta. O cunostea foarte bine.. A venit intr-un final si seara... Lunna s-a facut frumoasa ..
*Ash* - Acum te leg la ochi!
*Lunna* - Ce? Cum? NU!
*Ash* - Vrei sa afli ce ti-am pregatit sau nu?
*Lunna* - Normal iubitule da... Hmm ok , leaga-ma la ochi!
A legat-o si pe urma a condus-o afara din hotel. Lunna nu stia unde mergea. Curiozitatea o omora, cand la un moment dat s-au oprit iar el :
*Ash* - Am ajuns! Poti sa-ti dai esarfa jos!
*Lunna* - Ash! Ce frumos!
I-au dat lacrimile!
*Lunna* - Dar cum de ti-a venit o asa idee?
*Ash* - Nu-ti mai amintesti?
*Lunna* - Ce sa-mi amintesc?
*Ash* - Ca sa vezi ca te-am placut de la inceput de cand te-am vazut si ca nu te-am mintit in acele 2 saptamani...imi aduc aminte fiecare cuvant pe care mi le-ai spus atunci. Si de abia am asteptat ziua de azi ca sa-ti implinesc visul..
*Lunna* - Ce vis?
*Ash* - Poate nu-ti mai amintesti din cauza accidentului, dar mi-ai spus ca visul tau e sa ai o cina romantica pe plaja, cu iubitul tau, cu lumanari multe si asa...
''Ah, acum si-a amintit! doamne dar cum de si-a amintit dupa atata timp? Asta demonstra ca chiar tinea la ea. A facut o masa si 2 scaune din nisip, a pus tacamuri pe masa si perne pe scaune, iar peste tot in jur doar lumanari rosii. Nu avea cuvinte.Viata alaturi de el era parca o telenovela. Dar nu, era pura realitate.
S-au asezat la masa si a venit un chelner sa-i serveasca.
''Nebunu asta s-a gandit la tot.De asta il iubesc eu asa mult!''
Au avut parte de o seara romantica foarte frumoasa, iar ce a urmat dupa a fost si mai romantic. Totul cu el era special.. Au stat 2 saptamani in luna de miere, si-au facut miii de poze si au vizitat cat mai multe locuri. Le-au multumit lui Dumnezeu pentru aceea vacanta minunata. Chiar inainte sa plece, Ash i-a spus!
*Ash* - Iubita mea... stii... mai este doar 1 singur lucru ce mi-l doresc in viata asta!
*Lunna* - Si care ar fii acela?
*Ash* - Un copil. Un copil cu tine!
Lunna adora mai mult decat orice copii si visa mereu la momentul cand va fii mama si sa auda acest lucru de la Ash a fost pentru ea unul din cele mai frumoase lucruri pe care le-a mai auzit vreodata.
*Lunna* - Asta imi doresc si eu Ash.
*Ash* - Pe mine nu ma intereseaza sa fie fetita sau baiat. Important e sa fie al nostru si sa-i daruim toata dragostea noastra..
*Lunna* - Si ce nume i-am pune?
*Ash* - Hmm grea intrebare!!
Si s-au indreptat spre aeroport vorbind despre posibilul copil si gandindu-se la un nume pentru el....


Dupa 5 ani...  

Iubiri imposibile dar totusi posibileWhere stories live. Discover now