Capitol 62

173 8 0
                                    

  Lunnei ii era o ciuda imensa. Daca ar fii stiut toate aceste lucruri atunci, lucrurile ar fii stat altfel acum... Il vedea pe Ash cu lacrimi in ochi..
*Ash* - Dac-ai fii stiut cat de rau mi-a parut mie pentru ca nu ti-am putut spune atunci aceste lucruri. Am crezut ca cu timpul o sa te uit insa n-a fost asa. Pe zi ce trece, imi placeai si mai mult. Iar inainte sa mergem la acel montagne-rousse, Nat mi-a spus ca va pleca 2 saptamani la parintii lui pentru ca oricum la bar se faceau ceva reparatii. Vroiam atat de mult sa fiu cu tine, sa te sarut, incat am riscat si.. ceea ce ti-am spus la final , cum ca nu-mi place de tine doar fizic nu era adevarat. Dar trebuia sa inchei relatia noastra, pana nu era prea tarziu. Adica, pana Nat nu afla de asta. Am fost un prost, stiu.
*Lunna* - Nu! Nu spune asta! Acele 2 saptamani au fost cele mai frumoase 2 saptamani din viata mea.
Lunna, ce Dumnezeu spui acolo??? Ii venea sa se dea cu capul de pereti. Dar Ash tot s-a luminat la fata cand a auzit asa ceva.
*Ash* - Serios? Eu nu mi-am putut scoate niciodata din minte buzele tale, ochi tai care ma priveau intr-un mod cum nimeni altineva nu m-a mai pirivt pana atunci.
*Lunna* - Ash...
Doamne, avea fiorii prin tot corpul..
*Ash* - Tot ce ti-am spus in acele 2 saptamani a fost tot adevarat, dar bineinteles ca n-ai mai crezut nimic dupa ce ti-am spus la finalul celor 2 saptamani. De atunci, m-am urat in fiecare zi pentru cat te-am ranit. Imi repetam intr-una cat am fost de prost. Cand am venit atunci in mall si te-am vazut dansand jur ca m-am pierdut. M-am pierdut complet.. iar de ziua lui Nat, cand te-am vazut sarutandu-te cu el.. mai sa innebunesc. Vroiam sa stiu mereu vesti despre tine, era obsedat de tine asa ca m-am pus cu Rianna. As fii incercat sa ma pun si cu Carolyne sau Jenny, dar nu vroiam sa te ranesc iar.
Lunna a inceput sa planga.
*Lunna* - Tu nu stii! Tu nu stii cat am plans cand te-am gasit acasa la Rianna. Nu stii cum mi-ai frant inima atunci. N-am mai simtit niciodata o durere mai mare.
Ash a inceput sa planga.
*Ash* - Stiu. Am vazut asta in ochi tai. Rianna era racita atunci si chiar si asa i-am spus ca plec pentru ca am ceva de rezolvat. Si am fost sa te caut. Te-am cautat timp de o ora si nu te-am gasit. Am vrut sa-ti trimit un mesaj dar stiam ca nu-mi vei raspunde. Mi-am dat seama ca te-am ranit inca o data. Vroiam sa plec, sa plec departe doar sa nu te mai vad. Nu mai suportam sa te vad si sa stiu ca nu te pot avea. De fata cu Nat ma prefaceam. Stiam ca daca el afla ca tineam atat la tine,el ar fii renuntat la tine pentru mine. Si chiar aveam dreptate. Stiam motivul pentru care a incercat sa se sinucida.
Lunna nu mai stia ce sa spuna. Era doar nervoasa ca afla toate aceste lucruri acum.
*Ash* - Mai ales cand m-a sunat si mi-a spus sa am grija de tine. Iti jur : eram distrus. Stiam ca a facut-o pentru noi. Prietenii ca el mai rar gasesti. Si vreau sa-mi cer iertare pentru ca am spus atunci ca e vina ta. Eram nervos. Eram disperat.
*Lunna* - Ah pai chiar ai merita o palma pentru asta.
Avea sufletul asa de ranit, incat nici nu mai stia ce zicea...
*Ash* - Imi pare rau. Imi pare extrem dde rau pentru tot ok? Nu am stiut ca o sa se intample asa. L-am intrebat de ce a facut-o, dar niciodata nu mi-a spus adevarul.
A cautat in geanta sa-si ia un servetel, cand i-a cazut lantisorul.
*Ash* - Inca il mai ai?
*Lunna* - Nu conteaza...Daca stiai ca a facut-o pentru noi, de ce n-ai venit la mine sa vorbim? Poate am fii putut fii atunci impreuna.
*Ash* - As fii vrut. Ma gandeam non stop sa vin sa vorbesc cu tine, dar Rianna.. nu puteam s-o las..
*Lunna* - Vad ca pentru tine altii sunt mereu mai importanti decat eu.
*Ash* - Nu e asa Lu. Tu ai fost mereu cea mai importanta pentru mine.
*Lunna* - Vorbele nu conteaza. Eu vroiam fapte.
*Ash* - Si cand te-am vazut atunci la disco cu Nat, m-am imbatat. N-am mai rezistat.
*Lunna* - De ce n-ai venit sa-mi spui nimic? In tot acest timp am crezut ca esti un porc, un nesimtit si nu stii tu cat am suferit eu din cauza ta.
*Ash* - Stiu Lunna si eu am suferit din cauza prostiei mele. Tot ce vreau sa te intreb acum este daca imi mai acorzi o sansa.Daca ne mai acorzi o sansa amandurora. Nu te-am uitat niciodata Lunna si stiu ca nici tu nu m-ai uitat.
*Lunna* - Ahaha. Da cum de esti asa de sigur?
*Ash* - Daca pana ieri aveam indoieli,acum nu mai am. Nu dupa sarutul de ieri.
*Lunna* - Stii ce, nu sunt nevoita sa stau aici sa-ti ascult aberatiile ok?
Se ridica si a plecat. El a plecat in partea cealalta.
''De ce? De ce? Ce sa fac? Doamne!''
Plangea neincetat. Era distrusa. Nu mai stia ce era in sufletul ei.
''Doamne, da-mi un semn, pe cine sa aleg?''
Merse cam 1 minut, cand se aseza pe o banca. Nu mai avea forta pentru nimic. Cand dintr-o data, Ash o prinde de mana.
*Ash* - Ti-ai uitat asta.
Era lantisorul.
''Oare asta sa fie semnul de la Dumnezeu???''

Iubiri imposibile dar totusi posibileWhere stories live. Discover now