Capitol 48

154 6 0
                                    

  *Tata* - Deci Ryan cum de un barbat ca tine nu e casatorit la varsta ta?
*Ryan* - Eu am fost casatorit...
Nici Lunna nu stia acest lucru. Mai sa-i stea in gat mancarea cand a auzit asa ceva.... Vroia sa-i puna un milion de intrebari gen : Ce?, Cum?, Cand? De ce nu mi-ai spus?.. dar nu putea sa faca asta de fata cu parintii ei... Si tatal ei si-a dat seama ca a pus o intrebare cam la nelocul ei, asa ca nu a mai cerut alte detalii legate de asta, desi il cam deranja faptul ca el a fost casatorit. Au incercat sa para toti linistitii, dar dupa aceasta ''veste'', sincer erau toti foarte agitati.. mai ales Lunna. Dupa ce au terminat de mancat, Lunna a mers cu Ryan in camera ei.
*Lunna* - De ce nu mi-ai spus pana acum ca ai fost casatorit?
*Ryan* - Nu m-ai intrebat niciodata.
*Lunna* - Trebuie sa te intreb ca sa-mi spui ceva? M-a durut sa aflu asta la masa, de fata cu parintii mei.
*Ryan* - Chair aveam de gand sa-ti spun zilele astea... iar cand m-a intrebat tatal tau, trebuia sa-i spun adevarul. N-am avut ce face.
El merse la ea, dar ea se trase..
*Ryan* - Lunna, imi pare rau. Nu am facut-o cu intentie.. Te rog, iarta-ma, te rog! Chiar trebuie sa ne certam din cauza acestui lucru?
*Lunna* - Nu dar... as fii vrut sa-mi fii spus inainte.
*Ryan* - Asta e acum. Nu putem schimba trecutul.
*Lunna* - Ai dreptate. Dar cat timp ai fost casatorit?
*Ryan* - M-am casatorit acum 2 ani si ceva cu Sorana. Ea a ramas imediat insarcinata, chiar daca noi am fii vrut sa mai asteptam putin pentru un copil. Dar s-a intamplat si bineinteles din prima clipa am zis ca-l pastram.
Lunna vedea multa tristete in ochi lui cand vorbea despre Sorana.
*Ryan* - Am fost amandoi foarte fericiti.. dar copilul s-a nascut mort.... si de atunci eu si Sorana ne-am distantiat unul fata de celalt. Ne comportam ca doi straini.. ea ma considera vinovat de moartea copilului asa ca dupa un an de casatorie , am divortat. Am fost impreuna cam 4 ani.
*Lunna* - Imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat.
*Ryan* - Si mie la fel... Dar asta e. Acum ca stii tot, mai esti suparata pe mine?
Cum mai putea sa fie suparata pe el, cand a aflat prin ce a trecut?
*Lunna* - Nu. Imi pare rau ca m-am suparat pe tine.
Dupa ceva timp, Ryan merse acasa. Era fericit ca cunoscuse parintii Lunnei, dar era putin nelinistit acum ca stiau toti ca el a fost casatorit. Bineinteles, parintii Lunnei au mers sa discute cu ea, dar ea a spus ca nu-i pasa de ce a fost in trecut.
*Tata* - Noi vrem doar sa-ti fie bine Lunna!
Pfff... Era bucuroasa ca parintii ei nu aveau nimic impotriva.. chiar nu se astepta la asta... si mai ales ca a avut un copil care s-a nascut mort. Il admira pe Ryan, pentru cum a putut sa treaca prin toate astea.
Intr-o zi, ii trimise un mesaj lui Nat, sa vada ce mai face.
**Lunna** - Nat! Ce mai faci? Nu mai dai nici un semn de viata...
**Nat** - Pai... sunt ok. tu?
**Lunna** - Si eu. Sunt chiar foarte ok. De ce nu-mi mai scrii nimic? Totusi eu tin la tine Nat.
**Nat** - Lunna nu vreau sa mai vorbim despre asta. Nu mai ingreuna lucrurile si mai mult decat sunt. Stii foarte bine ca eu nu-ti scriu pentru ca incerc sa te uit ok?
Ufff.. acum se simtea stanjenita...
**Lunna** - Ok, ok.. am inteles...
El nu-i mai raspunse,iar ea nu i-a mai scris nimic. Spera doar ca odata si-odata sa redevina iar buni prieteni...
La scoala lumea incerca sa barfeasca din ce in ce mai mult despre Lunna, cum ca ar avea o relatie cu Ryan. Si ea era chiar ingrijorata, dar el ii spunea mereu sa nu se ingrijoreze, caci el avea totul sub control. La ce se referea, boh...A venit si Pastele. Lunna a chemat pe toata lumea la ea, pe Ryan, pe Carolyne si Andreas, pe Jenny si pe Nick. I-a spus si lui Nat sa vina, dar el a refuzat. Ryan a venit mai devreme si a ajutat-o pe Lunna si pe mama ei sa vopseasca ouale. A devenit deja un membru al familiei. Au manacat toti oua umplute, vinete, sarmale... bunatati care mai de care mai ''apetisante''. Ryan a si tinut sa mearga cu totii la biserica si au mai venit si 2 prieteni ai lui. A fost totul asa de frumos, sa fie acolo parintii ei, prietenele ei si el ♥. Era totul minunat alaturi de el si pe zi ce trece se indragostea mai mult de el, dar era sincer un lucru care o ingrijora si nu avea curajul sa vorbeasca cu el...

Iubiri imposibile dar totusi posibileUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum