"Yeni."

10.2K 398 62
                                    

Medya Deniz

Yanlışlarım varsa affola.

İyi Okumalar İntikam Ailesi...

---

İtilmek...

---

Yeni başlangıç, yeni hayat. Yaşamına tamamen yabancı kalan benliğim kendini üçüncü şahıstan birinci şahısa çekmeye karar verince girdiğim bu yoldan hiçbir zaman pişman olmamayı umuyordum.

İzmir'e ineli neredeyse 10 dakika oluyordu. Teyzem beni karşılamıştı ve şimdide eve geçiyorduk. Şansıma İzmir'de güzel bir yağmur fırtınası vardı.

"Ee kuzum, neler yapıyorsun İstanbul'da?"

"Okuldan eve evden okula teyze, yani genelde hiçbir şey yapmıyorum."

"Orada çok mu canın sıkıldı?" Teyzeme çevirdim bakışlarımı. Ona okulda yaşadıklarımın hepsini anlatmam gerekiyordu. Bu hırsımı anlaması için ona tüm duygularımı dökebilmeliydim.

"Aslında canımı sıktılar." dedim sert çıkan sesimle. Bakışlarını yoldan saniyelik çekip bana baktı.

"Kim canını sıktı?"

"Evde konuşmamız gereken bazı olaylar var teyze. Buraya tatil yapmaya gelmedim." Konuşmanın bittiğini, daha fazla bir şey anlatmayacağımı anlaması için önüme döndüm. Zaten teyzemde fazla kurcalamamıştı. İşte onu bu yüzden seviyordum. Yakın oturmasak bile bana her şeyi anlatabileceğim güvenini veriyordu.

"Abimi arada geldiğini söyle." Telefonumu cebimden çıkarttım ve uçak modunu açtım. Bir kaç saniye kendine gelmesini bekledim. Hat düzeldiğinde telefon kısmına girdim. Ancak bildirim merkezine düşen iki mesajla beraber önce onlara bakmaya karar verdim. Mesaj kutuma gittiğimde Can ve Yağız'dan mesajlar vardı. Önce Yağız'ın mesajına baktım. 

"Umarım istediğin her şey gönlüne göre olur. Senden sadece bir şey isteyeceğim. Buraya geri gelirken acılarını orada bırak ve bana o tatlı gülüşünle gel. Gamzelerini görmek istiyorum."

Ne yazacağımı bilemeden telefonuma baktım. Belirsizliğin başı olan geleceğe dair nasıl söz verebilirdim? 

Gönderilen: Yağız 

Seni seviyorum kuzen... 

Gönder tuşuna bastım ve bu sefer Can'ın attığı mesaja girdim.

"Özlemek güzeldir, sonunda kavuşmak varsa."

Yüzümde şapşal bir tebessüm oluştu.

''Sen neye gülüyorsun?" Teyzeme yakalandığımı anladığımda ona baktım. 

"Hiç. Komik bir post okuyordum." Teyzem buna inanmamıştı. Ancak inanmış gibi yaptı ve 'Hmm...' diyerek geri yola odaklandı.

Telefonuma çevirdim bakışlarımı ve cevapla kısmına bastım.

"Göz açıp kapayıncaya kadar orada olacağım." yazdım ve gönderdim. 

Sanırım üç kişi gayet güzel olmuştuk. 

---

Eve geldiğimizde neredeyse 1 saat boyunca eşyalarımı yerleştirmekle uğraştım. Teyzem evinde ki boş bir odayı benim için dizayn etmişti. Son kıyafetimi de askılığa astım ve dolabımın kapaklarını kapattım. Sırt çantama uzandım ve içinde ne varsa yatağa çıkarttım. Yengemin bana verdiği paketi çekmecelerin üzerine ayırdım. Ona en son bakacaktım. 

 Bilgisayarımı ve onun eklerini çalışma masama koydum. Makyaj çantamdan çıkarttıklarımı aynalı şifonyerin üzerine yerleştirdim. 

Teyzemin bana seslendiğini duyduğumda sadece telefonumu elime aldım ve aşağı kata indim. Mutfakta olduğunu anladığımda oraya ilerledim.

İntikam Değişimi (TAMAMLANDI.)Where stories live. Discover now