*6k mi? 😱* (Eski Duyuru)

3.3K 103 0
                                    


Bu duyuruyu neredeyse 5-6 yıl önce yazmışım. Çocukken yazdığımı şimdi okuduğumda o an hissettiğim heyecanı ve mutluluğu yeniden hissediyor olmak çok güzel. Tam anlamıyla hayatım olan bu kitabı az önce dediğim gibi 5-6 senedir yazıyorum. Sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Beğenmediğim yerleri çıkartıp bölümleri bir daha yazıyorum. Yazdığım kadar okuyorum ki hata olmasın. Ancak hala çok eksiğimin olduğunun farkındayım. Ve bunlar için hala çabaladığımı bilin istiyorum. 

Şu an tam olarak 231 bin okunmayı geçtik. Aşağıda ki yazıda olduğu gibi bir zamanlar 10 bin okunma çok geliyordu gözüme, inanamıyordum. Şu an daha bir inanamıyorum.

Ben bir kitap yazacaktım ve o 230 bin okunacak mıydı? Hadi canım!

Neyse çok uzatmamak en iyisi. Akşama bölüm düzenliyorum. Yetişirse yayınlayacağım. Ancak yetişmezse yarın kesin yayınlarım.

Sizleri seviyorum. 🧡

Eski Duyuru

Buraya bu hikayeyi kafama estiği için yazmaya başlamıştım. Bu kurguyla ilgili bir çok kitabın olduğunu biliyordum ama kız ana karakterin erkek ana karaktere aşık veya hoşlanmış olması hoşuma gitmiyordu. Bende dedim ki neden ben yazmıyorum. İlk bölümü yazdım ve yayımladım. Bölümleri yazdıkça atmaya başladım.

Okunma sayısının arttığını gördükçe yazasım geldi. Yazdım, yazdım ve yazdım... Siz okudunuz, ben hayal gücümü genişlettim.

Ve sonunda buradayız. 6k okunmayla, üzüntümüzle, sevincimizle buralardayız. Mutluluğum kelimelere sığmayıp taşıyor. Sizi o kadar çok seviyorum ki, sürekli aklımdasınız. Bazılarınız hayalet dahi olsa bana hayaletlerden korkmamam gerektiğini öğrettiniz.

Bazılarınız attığım bölümlere sürekli çok güzel yorumlar yapıyorlar. Bazıları çok tatlı oluyorlar. Ne yazacağımı şaşırıyorum. Hepinizle teker teker tanışmak istiyorum. Ama biraz çekingensiniz hayaletlerim. 😊😂

Neyse. 10.000 olmamıza 4.000 kaldı. Şu an baktımda, bir an gözüme çok geldi. Ama başarırız. Biliyorum çünkü benim yanımda siz varken ne ben bölüm atmayı keserim, nede siz okumayı. Size güveniyorum hayaletlerim.

Ve sizi çok ama çok seviyorum, bu hikayeye bir hayalet olduğunuz için. 😍😘

 😍😘

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
İntikam Değişimi (TAMAMLANDI.)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin