"İmza."

7.6K 306 52
                                    

Medya Nefes Sare, Mert ve Can

İyi Okumalar İntikam Ailesi...

---

Yaşayan Yıldız...

---

Öğretmen derse gelmiş ve bir kaç öğrenci ile konuşmaya çoktan dalmıştı. Ne kadar Mert, arkadaşları, Aleyna ve Gülay ile aynı sınıfta olduğumu kabullenmek istemesemde başka çarem yoktu.

Yağız, Can ve ben kendi aramızda konuşurken Yağız'ın yanında ki kız öğrenci derse gelmemişti.

İkili arabalar hakkında konuşmaya başladıklarında tüm dikkatim dağılmıştı. Bakışlarımı sınıfta öylece dolaştırırken cam kenarı en arkaya iliştiğinde dikkatli bakışlarını üzerimde hissettim. Başta gözlerimi kaçırıp önüme dönsem bile içimden bir sesin bana kızması ile yanımda ki duvara doğru yaslandım ve bende dik dik Mert'e bakmaya başladım.

Beni öyle inceliyordu ki bedenim kasılmıştı. Yanımda Can oturmasına rağmen bakışlarını nasıl hissetmiyordu, şaşıyordum. Gözlerime diktiği buz sarkıtları bedenime batarmışcasına gergindim.

Zil tüm okulda yankılandığında hoca hızlıca çıktı. Yağız "Kantine gidiyorum geliyor musunuz?" dediğinde Can birazdan geleceğini söyledi. Bakışları hala üzerimdeyken "Ben geliyorum." diye mırıldandım ve ayağa kalktım. Can çoktan kalkıp sınıftan çıkmıştı. Bakışlarımı hala üzerinde tutarken arkamı dönmeden önce dudağımın kenarıyla sinsice sırıttım.

Kafasını karıştırdığımı ve benimle konuşmak için can attığını hissediyordum.

"Sizi fark ettim." Yağız'a çevirdim bakışlarımı.

"Fark etmeyen net kördür." dediğime gülerken devam ettim. "Beni bakışları ile korkutabileceğini düşünüyor. Ama ben yer miyim?" Elini omzuma attı ve "Yemezsin." deyip güldü. 

Önüme döndüğümde biraz ileriden attığı adımlar yeri göğü sarsacak kadar sinirli olan bir sarışın gördüm. Kız olmama rağmen dibim düşerken yanımıza geldi. Yağız'a geçirdiği okkalı tokat ile ağzım açık kalırken gülmemek için çok zor durdum. 

"Sen beni nasıl aldatırsın!" Bağırmamış, dişlerinin arasından tıslamıştı resmen. Yağız şoku atlatmak için kafasını iki yana salladı. Koridoru kontrol ettim. Neredeyse boştu.

Sarışın, işaret parmağı ile beni gösterdi. "Beni bu kızla nasıl aldatırsın?" Bakışları biraz yüzümde gezindikten sonra devam etti. Gözleri dolu dolu olmuştu. "Çokta güzelmiş ama nasıl yaparsın ya nasıl?" Duyduklarım karşısında kocaman bir kahkaha attım. Yağız duruma kıkırdarken kıza yaklaştı ve "Asya, o benim kuzenim Su. Ama Nefes diyoruz." Kızın dolgun dudakları şaşkınlıkla aralandığında yüzünde ki mahcup ifadeyi görebiliyordum.

Ağlamaklı sesle "Yağız, özür dilerim." diye mırıldandı.

"Tamam önemli değil ama bunları sonra konuşalım olur mu? Çıkışta aşağı sokakta bekle. Şimdi biri görmeden git güzelim." 

Adının Asya olduğunu öğrendiğim kız bana da mahcup gözlerle baktığında samimi bir şekilde gülümsedim. Yağız yanağını tutarak yanıma geldiğinde kıkırdadım.

"Ulan eli de çok ağır be!" Ben gülmeye devam ederken kantine inmiştik. Üç tane çikolata alıp masaya oturdum. Yağız ise tost almıştı.

"Yuh! Daha bir buçuk saat önce yemek yedik."

"Sen benim ne zaman ne yediğimi, hangi sıklıkla yediğimi mi sayıyorsun cadı!" Ellerimi  iki yana salladım. "Ne haddime canım." Gülümsedi. İyice yanına yaklaştım ve kısık sesle konuştum.

İntikam Değişimi (TAMAMLANDI.)Where stories live. Discover now