2.díl

4.9K 119 2
                                    

"ne to je dobrý,jen seď."řekla jsem mu a stále se dívala na to jak prší.

"ale tady můžeme sedět oba."hned jak to dořekl si mě stáhl na klín a já tedy na něm seděla,né,že by to bylo nepříjemné,ale kdyby nás někdo viděl.......

****
" to sice ano,ale je to divné hlavně kdyby nás někdo uviděl." vážně se mi to takhle líbilo,ani sama nevím proč,ale matka by zešílela.

" kolik ti vůbec je? A máš kluka?" to co jsem mu řekla úplně ignoroval,by mě zajímalo proč se ptá na věk a na kluka,ale zase když mu odpovím on mi na to stejný odpoví taky.

" je mi 17 a kluka nemám? Co ty?" opatrně jsem se zeptala,třeba mi odpoví.

" mě je 28 a nikoho nemám a ty nikoho nemáš proč? Jsi krásná a sexy." při tom se na mě zářivé usmál a začal mě hladit po mém odhaleném stehně,sakra jsem si neměla brát ty šaty.

" prostě u nás na škole jsou magori a všem jde v dnešní době jen o sex a já na první schůzce nemam vážně zájem o sex." trošku jsem s zčervenala.

" přede mnou se stydět nemusíš. Ti kluci jsou naprosto blbý,já mým takovou krásku jako jsi ty,chci ji mít každý den po boku a dělat pro ni co ji na očích uvidím a ne ji chtít jen do postele,abych se mohl pochlubit kamarádům. " stále mě Hladil po stehně tohle co řekl,bylo vážně hezký a musíš říct, že takhle bych si dokázala představit vztah.

Víc jsem sním nemluvila,slezla jsem s něj dolů a šla zpět dovnitř, ještě než jsem ale zašla,podívala jsem se já něj,on se na mě usmál,já mu úsměv oplatila a zašla dovnitř,šla jsem do obýváku,kde pořád popíjeli,jen Niall tam seděl jako pecka a hrál na mobilu. Sakra vždyť já jsem ho tady nechala chudáka. Ještě že mě nebyl hledat.

"Kde jsi byla?" hned se mě začal vyptávat.

" jen jsem byla na verandě,chtěla jsem na zahradu ale prší,nevíš kdy pojedeme dóm?" to je asi tak jediný co by mě zajímalo když je zítra škola,sice je pátek, ale i tak.

" dóm nejedeme budeme tady spát,do školy pojedeme a pak se máme zase i s věcima vrátit sem,prý podnikneme něco přes víkend. " ty vole to si asi vážně matka dělá prdel,no ale pokud by tam byl i Zayn dalo by se to přežít,on je fajn pro zatím.

------

Zrovna mi matka donesla něco na spaní,měla jsem už nachystaný i pokoj,se divím že budu sama a ne s Naillem. Zrovna jsem se chystala jít do koupelny,dát si rychlou sprchu a jít spát,musíme s Naillem stávat dříve,aby jsme se zastavili dóm pro věci a mohli do školy a pak zase dóm pro věci na víkend a zase sem. V koupelně by nikdo být neměl a tak jsem tam suverénně vstoupila, zarazila jsem se hned mezi dveřmi, když jsem tam uviděla Zayna jak si rozepíná košili, hned se podíval ke dveřím kdo tam je,já samozřejmě.

" já omlouvám se,myslela jsem,že tu nikdo není." sotva jsem to řekla,musela jsem v tu chvíli být červená až na zadku. Kdybych přišla později tak už by byl třeba nahý, ty vole na co to v takový situaci nemyslím, ale co musí být bez oblečení sexy a taky třeba má i jinde tetování než na rukách.

" v pohodě klidně se můžeš přidat, mě to vadit nebude."na to jsem ani neodpovídala a hnedka za sebou zavřela. Zapadla jsem do pokoje a neměla v plánu vylést,pak jen zaběhnu do sprchy a půjdu spát.

Konečně jsem se po hodině odhodlala do sprchy a konečně tam nikdo nebyl,rychle jsem se osprchovala,oblékla se do trička co mi máma dala a šla jsem si lehnout. Měla jsem v plánu jít hnedka spat,musíme totiž s Naillem stávat o hodinu dříve.
Už jsem skoro usínala,když jsem uslyšela dveře by mě zajímalo kdo sem jde,ale asi jediné Niall. Když se vedle mě prohla madrace tak jsem rozsvítila lampičku a chtěla Nialla seřvat ať jde spát a neopravuje,ale když jsem se otočila neseděl tam Niall ale Zayn.

" co tady děláš? " přitáhla jsem si deku více k tělu a čekala co mi řekne.

" já prostě jsem za tebou musel,ani nevíš co se mnou děláš. " začal se na posteli přibližovat nevím o co mu jde,je to sakra bratr mámy přítele.

" nevím co s tebou dělám,ale měl by jsi odejít,jsi Kevinův bratr sakra." stále seděl a prostě se asi k odchodu neměl.

" děláš se mnou hodně,ani to sama nevíš, já chci být tvůj Daddy. " když to řekl,doufala jsem že jsem jen přeslechla tohle snad nemůže myslet vážně .

" dobrej vtip, ale teď prosím odejdi. " místo toho aby odešel si na postel vylezl celý a sedl si na my nohy,jeho obličej byl kousek od toho mého a koukali jsme si na vzájemně do očí,musím říct že kdyby nebyl tak starší a taky to nebyl bratr Kevina klidně bych ho políbila.

" nebyl to vtip,opravdu bych si nepřál nic jiného než být tvůj Daddy a být jediný kdo ti bude dělat dobře a vždy tu bude pro tebe. Jediné co chci,aby jsi řekla ANO." sakra tohle je vážně blbý sen.

" nikdy neřeknu ano,takovéhle hnusný praktiky nebudu provozovat,jasné jsem řekla,že kluka s takového důvodu nemám,protože chci přítele a někoho kdo mě bude milovat a teď vypadni." vážně mě v tuhle chvíli naštval,on je snad nějaký úchyl nebo co.

" já kdybych nebyl od tebe tak Starej,chtěl bych být tvůj přítel,ale jsem věkové o 11 let,proto by byl lepší Daddy,který by tě miloval a byl tu pro tebe,ale musela by moje malá holčička poslouchat,nebo by byla potrestána." hned jak to dořekl,hodil úšklebek a pak zmizela mezi námi mezera a pak jsem ucítila jeho rty na tech mých, byli jemný a akorát pašovali do těch mých,ale prostě tohle nejde,není to správný a já to nechci.Proto jsem ho od sebe odstrčila a vyděšeně se na něj podívala.

" řekla jsem ne tak prosím tě odejdi a nech mě na pokoji. " konečně poslechl a vstal s postele, takže nakonec odejde.

" stejně jednou řekneš ano,ještě budeš prosit,abych na byl ten kdo tě bude milovat a hýčkat. " bylo ještě jediný co řekl,než se za ním zavřeli dveře. Hned co odešel jsem sebou flákla zpátky do postele,ale nemohla jsem usnout,pořád jsem myslela na jeho slova a na ten polibek který byl dokonalý.
Tohle ale prostě nejde,je o dost starší ,sice i tím pádem o dost slušnější, ale tohle by nebylo správný.
Navíc aby byl můj Daddy a já ho ještě ke všemu musela poslouchat,dělat co on chce,nenadávat a tak dále,se mi vážně nechce,otce mi nejspíše bude dělat Kevin a toho budu muset poslouchat,ale jen to naštěstí na sex má mou matku.
Skoro celou noc jsem nad tím přemýšlela a dělala si pro a proti, sama totiž nevím co mě k němu táhne ale něco to bude a on to má asi stejný sice je velký věkový rozdíl,ale to není zas takový problém jako moje matka,ta by tohle nepřežila.
Nevím kdy jsem usla,ale až někdy k ránu,takže jsem se moc nevyspala,naštěstí jedeme brzo a všichni ještě spi,takže se Zaynovi vyhnu a pak tu doufám nebude víkend s ním po tomhle vážně nechci,vím že kdyby to na mě zkoušel podlehla bych a to stoprocentně a to nechci nebo ne že nechci,ale nemůžu..

****

Tak tady je druhý díl co na něj říkáte? Snad se to vážně někomu líbí,za chyby se předem omlouvám,ale píší buď na mobilu nebo tabletu na počítači jen málo kdy.. Prceekk5sos.... Jak jste víte mám profili 2 a to díky ty holce,se kterou jsem mela tady psát a ona se na to výbodla a teď se mi to nechce přesouvat na můj,sice tam mám více příběhu a měla jsem v plánu tenhle profil zrušit a přesunout to,ale nakonec to dělat nebudu už tu mám hodnocení atd.....

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now