49.díl

1.1K 50 0
                                    


" vím, že jsi doma tak sakra otevři co se děje?" slyšela jsem Zayna za dveřmi.
Došla jsem ke dveřím a jen tak za nimi stála. Z ničeho nic se mi spustili slzy a já nevěděla jestli otevřít a nebo ne. Vím, že tam Zayn bude ještě dlouho a tak jsem se rozhodla pro možnost otevřít.

"Sakra vyděsila jsi mě." řekl a hned mě vtáhl do obětí.
Pak se oddálil a podíval se na mě.

" sakra tohle je jako co? Jsi zmalovaná jako obrázek. Tak tohle ne počkám než se vrátí a jasné mu vysvetlím,že tě mlátit nebude." začal se rozčilovat.

" sakra nech to být. Nějak to vyřeším sama." jen jsem mu odpověděla.

" a jak prosím tě. Sbal se a odjeď se mnou. Víš, že tě stále miluji." na to si mě hned přitáhl do polibku,který jsem mu ráda oplatila.

" malou ne mlátí doufám." dodal hned po krásným polibku.

" neboj malou ne jen je na ni hnusný. Většinou ji přehlíží a po mě řve. Každý den chodí opilí a to až pozdě večer. Jinak ano taky tě v hlouby duše stále miluji to jsem nikdy nepřestala.Ale neodejdu prvně si sním zkusím promluvit a pak se uvidí co a jak dobře?" jen kývl a políbil mě. Jsem ráda, že tu je a je moje opora sice bych tohle dělat neměla, ale vlastně za vše může Harry jak se ke mě chová. Ano teď jsem v pěkný brindě protože milují 2 kluky a sama nevím co chci. Uvidíme jak dopadne mluvení s Harrym.

***

Zayn odešel až v 6. Hrál si s malou byl opravdu teď pozorný. On by byl skvělý táta. Teď když tak přemýšlím tak mě docela i mrzí, že Zayn nebyl ten kdo viděl první krůčky a nebo první slovo. Za to si může sám, ale aspoň že teď dostal rozum a pochopil,že je otec a malá ho potřebuje.

Paní už je skoro sedum. Sem seděla a přemýšlela skoro hodinu. Harry pořád nikde a tak jsem vzala malou a šla ji vykoupat a na chystat na spaní.

Malá konečně usla bylo už 8 a já šla dolů do kuchyně. Kde jsem narazila na Harryho jako vždy opilého a s flaškou. Zastavila jsem se na proti němu a čekala až si mě všimne.

" co je co čumíš kde mám jako večeři?" paní to zase začíná. Prostě jsem si sedla naproti a spustila.

" nezajímá mě nějaká večeře aby jsi věděl jediný co chci je si promluvit tohle mě už nebaví." čekala jsem co na to řekne.

" aha jasné promluvit tak mluv rád si to poslechnu. Jinak co tě nebaví?" asi hodně natvrdlý a nebo opilí.

" chceš vědět co mě nebaví. Co třeba tenhle život? Tohle všechno to tvoje chování? Nemělo to náhodou být tak,že se odstěhujeme,vezmeme a bude to úplně jiné? Vlastně jiné to je,ale takový jsem si to teda nepředstavovala." To by mě zajímalo co mi odpoví.

" aha já mám k tomu důvody se takhle chovat. Domluvili jsme se že bude taky dítě a stále a pořád jako nic a tobě je to jedno neřešíš to nijak protože vlastně ty už děcko máš." tak tohle jsem nečekala tohle asi už vážně nemá cenu.

" jasné jenom kvůli tomu jako každý den už jakou dobu chodíš dom opilí a jen na mě a na malou řveš? To je jako nějaký řešení? Protože pokud to je tvoje řešení tak se pak nediv až toho budu mít jednou plný zuby a ty najdeš prázdný dům." měla jsem toho dost ani jsem nečekala na jeho odpověď stejně by to byla zase blbost a odešla jsem nahoru za malou. Tam je vlastně teď i můj pokoj.
Nic jsem ze spodu neslyšela tak asi nemá co odpovědět.
Hned jak jsem za sebou zavřela dveře od pokoje tak jsem po nich sjela a rozbrečela se.
Když už mi nemělo co téct tak jsem v stala a šla jsem do sprchy. A pak spát. Co dělá Harry mi je po dnešku opravdu jedno. Asi mu na mě ani na malý nezáleží.

O týden později.

Jak bych řekla událost během týdne. No mezi mnou a Harrym ještě horší jal doposud . už se mnou ani nemluví spíše se jeden druhému vyhýbáme. Malá ta se ho bojí ani za ním nejde. Já se ji ani nedivím.
Jinak mezi mnou a Zaynem je to jako by jsme spolu začali znovu chodit a je to úplně jiné. I k malý je jiný a ta si ho oblíbila ale to asi taky kvůli tomu,že Harry oni nejeví zájem.

Jsou 4 hodiny a divím se,že je doma i Harry . Mě je to tedy osobně jedno. Já jsem s malou v obýváku a on je asi v kuchyni ani nevím a nezajímá mě to.

Někdo zvonil nemám ponětí kdo by to mohl být. Nikdo nešel otevřít a tak jsem vzala malou do ruk a šla otevřít.

" je ahoj Anne ani jsem nevěděla že dojedeš." řekla jsem zaskočeně na Anne. Jsem teď zvědavá jak se bude Harry chovat. Pokud bude dělat jako,že nic tak má smůlu neřekl mi ani že má dojet takže to sním hrát nebudu. Ať to pěkně jeho maminka ví .

"Harry máš tady mamku." jen jsem na něj hukla,aby se neřeklo a věděl to. S malou jsem šla do kuchyně a dala ji do židličky.

" Anne budeš chtít kávu?" hukla jsem s kuchyně a rovnou postavila vodu na kafe já si ho totiž dám. Malé jsem dala do misky piškoty a ta baštila.

" ano dám děkuji." zaslechla jsem odpověď.

" mě miláčku udělej taky." ještě jsem zaslechla. Jako bych to neříkala,že bude hrát to jeho divadlo,ale já hrát nebudu. Kafe mu udělám, ale až se ke mě přiblíží a bude hrát to jeho divadlo jaká jsme rodinka seru na něj.
Udělané kafe jsem položila na stůl a sama jsem si ke stolu sedla. Malou jsem si i s židličkou přisunula k sobě a věnovala jsem se malé. Po chvíli došli do kuchyně Anne i Harry. Jsem zvědavá jak to bude probíhat.
Celou dobu se tam sedělo a bavili se jen oni 2 já se nijak nezapojovala.
Pak jsem vzala malou kterou jsem dala na zem a ona cupitala přede mnou pryč s kuchyně. Já ji následovala. Museli jsme jít kolem Harryho ten si mě,ale stáhl k sobě na klín. Nečekala jsem to a vyjekla jsem. Nic jsem zatím neřekla a seděla jsem.
Anne po chvíli odešla za malou a mi jsme tam zůstali sami. Toho jsem hned využila a v stala jsem s jeho klína pryč.

" nevím co to tady zkoušíš nebo hraješ,ale hraj si to sám. Ani jsi mi neřekl, že tvá matka dojede takže smůla kašlu ti na to. Jen řekni tvý matce,jaký to mezi námi je a jak chodíš každý den opilí a křičíš na nás a mě dokonce i mlátiš." mluvila jsem normálně nechci,aby to jeho matka slyšela zrovna takhle.

Harry nic neřekl a to mě vytočilo ještě více a donutilo mě to udělat jedno velké rozhodnutí.

**""""****

Jsem tu s dalším dílem. Snažím se psát o víkendu,abych napsala aspoň jeden dílek. Tak snad se líbí a snad se těšíte na další dílek. Ukončila jsem to trochu nevhod,ale kdo čte určité ví nebo si aspoň myslí jaké to rozhodnutí je.
S láskou váš prceekk5sos.

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now