9.díl

3.3K 100 2
                                    

Odložila jsem mobil,zhasla lampu,zachumlala jsem se do peřiny a šla spát.

Ráno jsem vstala,nechtělo se mi,ale hold jsem musela. Nějak jsem se neupravovala,vlasy jsem si svázala do culíku a na oči jsem dala jen řasenku. Hodila jsem na sebe první co jsem našla ve skříni a to bylo legíny a tílko k tomu jsem si ještě vytáhla mikinu přes hlavu. Vzala jsem si věci do školy a šla dolů do kuchyně.

Po snídani jsme hnedka s Niallem jeli do školy. Jeli jsme sami,sama nevím jak to bude s Liamem,proto jsem i docela ráda,že s námi nejede. Po cestě mi přišla sms,hned jsem se musela usmát,když na displeji blikalo jméno Zayn.

Princess myslíš,že by jsme se mohli dneska vidět?Z

Zní to fajn myslím,že bych si mohla udělat čas,jen bych si měla najít nějakou výmluvu s kým a kde jsem byla. Rychle jsem mu odepsala.

Jo myslím,že by to dneska šlo.S

Schovala jsem mobil zase do kabelky. To jsem,ale dělat neměla zase mi začal zvonit,to bude určitě zase Zayn.

Dobře v kolik končíš? Vyzvednu tě před školou.Z

Cože? Si dělá srandu,je to sice hezký,že by chtěl čekat před školou,ale nejde to,viděl by nás Niall a ostatní lidi.

Končím ve 2,ale čekej aspoň za rohem,aby nás nikdo neviděl,chodí na stejnou školu i Niall.S

tentokrát už jsem,ale mobil schovala,neměl by už psát.Divím se,že to Niall nějak nekomentoval. Zrovna jsme odbočovali ke škole,všimla jsem si,že už tam čekali Harry s Liamem.

Vystoupili jsme,u mě byl hnedka Liam a dal mi pusu.

"ahoj princezno."řekl mi a dal mi zase pusu,tohle bude ještě zajímavý.

"ahoj,promiň támhle na mě čeká Abbi,tak zatím."dala jsem mu rychlou pusu na tvář a odešla jsem za Abbi,budu ji muset vše říct,aby mě kryla.

"ahoj puso,ty chodíš s Paynem?Že o tom nic nevím?"jejímu výrazu jsem se začala smát.

"tak nějak,ale je to složitý vše ti řeknu dobře,ale nevyšiluj."hned na to jsem ji vše řekla,že to nebyla žádná holka,ale já a že to sním už táhnu,no a že se to zkomplikovalo Liamem a že potřebuji krýt a nezapomněla jsem dodat,že má sexy kámoše,abych měla jistotu,že to udělá.

"hm...ty couro se nezdáš,ale přeji ti to Zayn je kurevsky sexy a to jsem ho neviděla bez trika jako ty,ale ten kamarád to by bylo fajn,kdyby jsi to zařídila a neboj budu tě vždy krýt,co bych pro tebe neudělala,ty jsi mi taky kolikrát takhle pomohla."Už jsem někdy řekla jak ji zbožňuji? Jestli ne tak jsem to řekla právě teď. Obejmula jsem ji a zapadli jsme spolu do třídy.

Celou dobu jsme si povídali,domluvili jsme se i,že jak půjdu ze školy za Zaynem půjde se mnou,aby to vypadalo tedy,že budeme spolu. Konečně zazvonilo po poslední hodině a mi jsme konečně mohli vypadnout,před školou už byl Liam i Niall.

"nazdárek,dneska s tebou nejedu,něco jsem si domluvila s Abbi tak ahoj,vyřiď to doma a že nevím v kolik dojdu,ale maximálně do 8 jsem doma."obejmula jsem Nialla a aby se neřeklo tak jsem Liamovi dala zase pusu na tvář a hnedka jsme s Abbi vypadli. Hned za rohem jsem poznala Zaynovo auto. S Abbi jsme se rozloučili a já si to kráčela k autu,hnedka jsem nastoupila a zavřela za sebou dveře.

"ahoj Baby girl."naklonil se ke mě a políbil mě,do polibku jsem se usmála.

"ahoj daddy,co budeme dělat?"zeptala jsem se a čekala. Než pojedeme ani vlastně nevím kam.

"pojedeme ke mě baby dobře? Neboj nic nebudu dělat."kývla jsem a čekala až se rozjedeme. Konečně budu vědět kde bydlí a jak to u něj vypadá.

"ty daddy myslíš,že by jsi mohl mojí kamarádce domluvit rande s Louisem?"opatrně jsem se zeptala,on se hnedka na mě naštvaně podíval.

"odkud znáš Louise? Zkoušel to na tebe? A proč to chce domluvit?" nějak moc otázek,ale dobře odpovím.

" znám ho,jak jsem šla za tebou do práce,ta babizna mě nechtěla pustit a on mě k tobě dovedl a představil se mi,nic na mě nezkoušel a jinak chci to pro ni domluvit,protože vše ví a bude mě krýt, navíc je na starší tak mě napadlo,aby to od kývla,že ji za to domluvím rande." o tom,že mě plácl přes zadek,jsem radši mlčela. Nechci,aby byli problémy.

" dobře v práci řeknu,aby tě bez problémů za mnou pustila a jinak domluvím to s tím Louisem." usmála jsem se a pohladila do po stehně.

Po chvíli jsme dojeli k docela dost velký vile,není zas tak daleko od nás,ale blíže je k Kevinovi. Vystoupili jsme,vstoupili dovnitř,měl to tu moderně zařízené.

" sedni si tady hnedka jsem zpátky." řekl a odešel nejspíše do kuchyně, seděla jsem a čekala,Zayn pořád nikde a pak jsem uslyšela nadávání z kuchyně a tak jsem se tam tedy šla podívat. Zayn byl otočený zády ke mě. Došla jsem potichu k němu a zezadu ho obejmula. Šlo poznat,že se lekl,musela jsem se tomu za smát.
Otočil se ke mě a vyzvedl mě na linku.

" copak je tady k smíchu baby?" zeptal se. Stoupl si mezi mé nohy a políbil mě na nos,lechtalo to a tak jsem se zase musela smát.

" tobě se směji Daddy,co tady vůbec děláš? Máš být se mnou ne?" skousla jsem si spodní ret a odstrčila ho od sebe,seskočila jsem s linky a šla zase do obýváku,kde jsem si sedla a čekala na Zayna.
Po chvíli došel i s pitím, posadil se vedle mě a přitáhl si mě do objetí.

" baby girl,nemůžu se dočkat až se tě budu po celém těle dotýkat a až se budeš pode mnou potit a křičet. " řekl a políbil mě. Začal mě hladit z vnitřní strany stehna a pomale zajížděl a ke vchodu. Ne,že by se mi to nelíbilo,ale přece jen jsem nezkušená panna.

" Daddy jednou to tak určitě bude,ale teď prosím pomale. " zčervenala jsem se a ruku mu dala pryč,nereagoval na to a vrátil ji zpět.

" jsi tak nevinná a moje. Neboj princess,neublížil bych ti a ani bych nedělal co by jsi nechtěla až k tomu dojde slibuji,že budu co nejvíce opatrný a že na vše půjdeme postupně a pomale." kývla jsem. Divím se,že je takový,ale je to krásný,kdyby tak věděl co se mnou dělá a co třeba zrovna teď se mnou dělá jeho dotyk.
Nahl se ke mě a začal mě opatrně líbat,stále mě hladil. Líbilo se mi to tak jsem si ho přitáhla za krk blíže k sobě,abych polibek prohloubila,druhou ruku jsem mu zapletla do vlasů a jemně za ně tahala.Vzdychl mi do pusy,takže se mu to asi líbí.
Po chvíli se odtahl a položil své čelo na to mé,měla jsem takhle možnost vidět ty jeho nádherný oči takhle z blízka.

" pojď se mnou." zvedl se a mě vzápětí taky a šli jsme někam nahoru asi nejspíše do jeho ložnice.

" princezno, tohle byl do teď jen můj pokoj,ale teď je i tvůj. Tady v tyhle skřínu budeš mít věci,co ti koupím a budeš je tu nosit,když tu budeš bývat se mnou dobře?" kývla jsem a rozhlížela se stále po pokoji, měl to tu vážně moc hezký.
Chytl mě za ruku a dovedl k posteli na kterou mě posadil a sám stál přede mnou.

" baby doll věř mi a sundej si prosím ty leginy neboj neublížím ti." na sucho jsem polkla. Nevím co chce dělat a nebo vím asi si se mnou chce hrát. Nevím jestli mám,ano věřím mu a vím že mi bezdůvodně neublíží,ale nevím jestli chci jít na vše tak rychle,ano dělá se mnou divy a odkývala bych mu snad vše, ale teď si nejsem jistá.
Klekl si přede mě a chytl mě za ruce.

" princess neboj se,nebude to bolet,nebudu dělat nic co nebudeš chtít. "Pustil mé ruce a opatrně je přesunul na mé boky,kde chytl za lem kalhot a opatrně je začal stahovat dolů.

****
Divím se,že jsem tu vůbec napsala,ale jo zvládla jsem to,postupně to takhle bude pokračovat dál a bude se tam vždy něco aspoň málo dít....děkuji všem koho to baví a čte to....když tak komentář, oceněním i kritiku, podle toho pak změním.....za chyby se omlouvám... Prceekk5sos

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now