Epilog.

1.8K 54 6
                                    

"Harry sakra kde jsi? " křičela jsem na Harryho měli jsme jít odvést naše děti k Zaynovi na víkend a on byl zase nevím kde.

Abych vám to upřesnila s Harrym už jsme od toho incidentu 2 roky a klape nám to úplně skvěle,zatím žádné hádky prostě nic.Jinak Harry se udobřil se Zaynem a teď to funguje tak,že malá Darcy no malá už má 5 ví,že její otec je Zayn,ale nic se nezměnilo Harryho má pořád stejně ráda. A Zayn si ji vždy bere jednou za 14 dní na víkendy a nebo když k němu chce. Malý Harry už má 2 a když malá Darcy jede k Zaynovi vždy pláče a tak to Zayn vyřešil tak,že si bere i jeho.Takže tam má vždy veselo když má na víkend 3 děti,ale jemu to nevadí.Našel si přítelkyni a je sní opravdu šťastný,plánují spolu dítě.

Co se týká Nialla taky si konečně někoho našel a je opravdu šťastný a já jsem sním je to stále můj dokonalý bráška co mi vždycky rád pomůže a já jemu. S matkou se stále nebavím a nechybí mi.Moje děti mají Harryho rodiče a nás,Zayna a Nialla a to nám stačí a jim taky.

Ještě ke všemu chce Harry ještě jedno dítě takže mě přemlouvá,aby jsme si tedy udělali ještě jedno a já stále nevím,pořád o tom přemýšlím a vždy dojdu k závěru,že třeba později až bude malý Harrry starší. Jinak malá Darcy je celá Zayn a malý Harry je celý jeho dokonalý táta. Má taky tak dokonalý očka jako on a vlásky to stejný.Ten okouzlí dívku stejně jako jeho táta mě.

"tady jsem oblékal jsem malého a Darcy jsem balil věci." křikl se shora Harry a už šel dolů s malým na rukách a Darcy šla poslušně za ním.

Nasedli jsme i s dětima do auta a jeli k Zaynovi,který už čekal jako vždy mezi dveřmi.Darcy když ho uviděla hned vystoupila a utíkala za ním,malý by utíkal taky,ale nemohl neumí se sám odpoutat.Hned jak jsem ho,ale vyndala s auta taky se rozutíkal.

"tak nezlobte jasný?" promluvila jsem na ty 2 jen kývli a odešli do domu.

"to vy 2 nezlobte a nedělejte děti už tak jich je dost." začal se smát Zayn ano má pravdu dohromady to jsou děti 3,které jsou občas u nás nebo u něho a nebo je někdy nacpeme Niallovi,kterému to nevadí.A pokud by měl ještě Zayn dítě a mi taky už by to bylo zajímavé asi i pro Nialla pokud by k tomu zvládl ještě jedno svoje.

****

táák holky tohle už je vážně konec s tímto příběhem a jak už jsem psala tak můžete jedině číst mé jiné příběhy a nebo můj nový který se jmenuje Blind love.. Kdo má zájem ať zkusí přečíst a třeba ho jak říkám aspoň z poloviny zaujme jako tady tento...

jinak za přečtení,votes i komenty moc děkuji..Jsem za to ráda,protože tohle je jediný příběh co má tolik přečtení a je oblíbený a to jen díky vám...

Takže i když nerada tak se s tímto příběhem musím rozloučit stejně jako vy....Snad mě s tímto příběhem neopustíte i vy a začnete číst něco jiného ode mě...... s láskou váš prceekk5sos

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now