64.díl

811 44 4
                                    

Navíc možná budu mít pro Harryho šťastnou zpravu nejspíše jsem těhotná ještě to, ale nevím jisté. Musím si ještě po cestě domů koupit test a pak se ujistím jediné co vím je,že jsem to zatím nedostala.

Sedím v koupelně a čekám na výsledek jestli jsem opravdu těhotná.
Za pár minut se dovím jestli se to povedlo. Jen tak šedým a čekám,když najednou uslyším bouchnot hlavní dveře. Schovám rychle test nechci,aby to Harry zatím věděl hold se na výsledek podívám později a šla jsem dolů.
"udělal jsem něco hrozného,ale věř že jsem to udělal pro nás." začal na mě mluvit šlo poznat,že je opilí.

Kdy sakra začal zase pit?

" a co jsi udělal? A kde jsi jako byl,že jak opilí?" jsem naštvaná a to moc. Proč mi sakra nemůžeme mít normální život jako rodina?
" to ti nemůžu říct. Jen jsem vůl a jakou chybu jsem udělal jsem si uvědomil až teď a na to je pozdě." mlel jedno pres druhé,ale naštěstí jsem mu rozumněla.
" no tak dobrý pojď spát. Tohle nemá cenu." chtěla jsem tak moc křičet a jednu mu vrazit,ale neudělám to nahoře spí Darcy.
Odvlekla jsem ho narohu do ložnice kde jsem ho uložila do postele. Sundala s něj věci a nechala jsem ho tam prostě jen tak ležet. Stejně už usnul.

Odešla jsem zpět do koupelny se konečně podívat na ten test.
Jsem těhotná to je dobrá zprava ještě co řekne doktor. Tam zajdu hned zítra.
Vyšla jsem s koupelny Harry už byl rozvalený po celý posteli,proto jsem odešla za Darcy dneska hold přespím tam.

" mami vstávej mám hlad."začala se mnou Darcy třást. S mručením jsem tedy vstala. Stále mě Darcy překvapuje tím jak se všechno učí rychle a to i mluvit. Nemá ještě 2 a je chytrá tak na 4 šikulka moje.
Hodila jsem na sebe jen župan a šla s ní dolů udělat snídani.
Harry ten už tu nebyl nikdy nechodil tak brzy je teprve půl 8 a on už tu není a já nevím kde je. Vždycky tu byl s námi na snídani a šel do práce nejdříve v 8. Tohle je nějaké divné snad se,ale nic neděje.

Po snídani jsme se nachystali. Chtěla jsem jet k tomu doktorovi a pak do města na nákup a taky jsem psala Zaynovi chci se sním vidět a pokud budu těhotná tak mu tu novinu říct.

Zrovna jsem vyšla s čekárny kde mě doktor potvrdil,že jsem opravdu těhotná. Jsem teprve ve 3 týdnu,ale i tak jsem šťastná povedlo se to.
Hned od doktora jsme šli ještě nakoupit a pak už jsem šla s Darcy do kavárny kde na nás už čekal Zayn a divila jsem se,že i s malým Zaynem. Měla jsem s něj, ale radost,že se snaží být dobrý táta pro toho mrnouse.
" ahoj holky." začal na nás mluvit Zayn.
" ahoj." odpověděla jsem mu a i s malou jsme se posadili naproti.
" tak copak je noveho?" začal se vyptavat hned co jsme si objednali.
" vážně to chce vědět? U mě to,že jsem těhotná jinak Harry zase pije a je nějaký divný ani mu proto teď neřeknu,že jsem těhotná." vše jsem vychrlila no aspoň to nejhlavnější.
" páni to první je super a to druhý bude určité brzy v pohodě." byl vážně milý.
" no to dost o mě co je u tebe nového?" samozřejmě mě zajímá jak je na tom on a jak to s tou kamarádkou zvládá.
" jo v pohodě s malým to zvládám bez problémů jediné co je nového je,že Lucy ta moje kamarádka odjela pryč prostě jediné co mi řekla je,že ji to mrzí, ale o malý děcko se starat nebude." paní tak on je zase sám, ale jsem ráda, že se tomu postavil čelem a stará se o malého.
" to me mrzí,ale jsem ráda, že to zvládáš když tak tu jsem já a pořád budu. A jak to děláš s práci?" vážně mě zajímá jak vše dělá.
" vím jsem rád,že jsme spolu za dobře a jinak práci vyřizuji z domu jinak mi jako vždy pomáhá Louis." aspoň,že tak.

Seděli jsme tam ještě dlouho. Potom jsme konečně rozloučili a já nasedla do auta a jela domů. Hned jsem vyndala a sklidila nákup. Harry pořád nebyl doma. Malá si hrála v pokojíčku a já si chystala věci na vaření,když v tom někdo zazvonil zajímalo by mě kdo já nikoho nečekám.

Otevřela jsem dveře za kterými byli nějací 2 chlapy. Vůbec tyhle lidi neznám.
" nazdar kočičko je doma Harry?" promluvil jeden z nich by mě zajímalo co tihle lidé můžou chtít po Harrym.
" omlouvám se,ale není tu co mu chcete?" zatím jsem se snažila být v klidu.
"  jdeme si pro splátku co dluží našemu šéfovi. Mysleli jsme,že když o tom ví bude doma no nic myslím si,že to vyřešíme i s tebou." všimla jsem si,že má za kalhoty zbraň. Dostala jsem docela strach,by mě zajímalo s kým se Harry zapletl.
"By mě zajímalo od koho si půjčil a kolik doufám,že né od mafie." snad nebudou řvát co se starám a odpoví mi.
" vážně jsi chytrá ano půjčil si od mafie a né malou částku. A ještě tam má nějaký dluh se šéfem kvůli jednomu kšeftu."no tak to je hezky. Já toho Harryho zabíji sama a nebudou muset ani oni.
" aha a kolik je ta suma?" hold jim to dám nechci,aby uvlížili malé.
" no je to 100 tisíc. Tak snad nám je bez problémů za manžílka dáš. Náš pán by nebyl moc rád kdyby jsme došli bez peněz a určitě nechceš,aby se ti něco stalo."jen jsem na sucho polkla a jediné co mě napadlo bylo hold vybrat s té mojí karty co jsem dostala když mi bylo 18. Mockrát jsem ji nepoužila a teď se hodí.
"Peníze vám dám jen je mám na kartě a musela bych vybrat." snad to bude v pohodě,ale hned jak se tady Harry ukáže dostane hned mezi dveřmi.
" no tak šup jedeme vybrat." přesně jak jsem si mohla myslet,ale kdo pohlídá malou.
"Mám tu dceru musela bych někomu zavolat ať ji pohlídá." snad jim to nebude vadit.
" no tak dělej volej nemáme celý den."kývla jsem a rychle šla pro mobil a zavolala jsem Zaynovi,který slíbil,že do 10 minut dorazí. Řekla jsem mu,že mu vše vysvětlím až přijedu. Jediné co jsem řekla bylo,že se to týká Harryho.
Oni odešli čekat do auta a já čekala až dorazí Zayn.
Pak jsem šla za nimi. Nasedla jsem do auta a jeli jsme k nejbližšímu bankomatu vybrat peníze.

Jediné co mě v tuhle chvíli zajímá a honí se mi hlavou je to. Na co si ten Harry ty peníze půjčil,hlavně kolik a kdy si to půjčil, že já o tom nevím nic.

****
Konečně jsem napsala dílek a jsem za to vděčná hlavně vanesskazquad která mi hodně pomohla. Bez ní bych byla v koncích protože jsem nevěděla jak pokračovat,aby to nebylo nudné. Snad se vám to líbí. Jinak jako vždy se za chyby omlouvám píší na mobilů. S láskou váš prceekk5sos

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now