20.díl

2K 67 2
                                    

Oba jsme se lekli a odtrhli se od sebe,skoro jsem spadla s postele to mi,ale bylo v tu chvíli jedno,zajímalo mě kdo stojí mezi dveřmi.Prudce jsem otočila hlavu,abych zjistila kdo tam je.

Oddychla jsem si,když za dveřmi stála jen sestra...

"Nerada ruším jen jdu vyřídit od doktora,že tak za 20 minut dojde a vše s vámi probere a pak bude oběd a pan Malik musí odpočívat." řekla a celá rudá zase odešla. Nejsem moc nadšená,že nás vyrušila. Zayn si mě přitáhl zase zpátky k němu.

" tak to si tě musím ještě užít." začal mě zase líbat,jak mi tenhle pocit co mám jedině sním chyběl. Líbali jsme se celou dobu,než nás zase někdo vyrušil,byl to pro změnu doktor. Vše co jsme potřebovali vědět nám řekl,Zayna by mohli pustit prý tak do týdne.

" tak já teda jdu." políbila jsem ho a chtěla jít.

" tady máš klíče od mého domu a dovez mi nějaké věci zlato." kývla jsem ještě jednou ho políbila a už jsem opravdu odešla. Došla jsem na zastávku a skoumala jestli něco jede,naštěstí měl jet autobus za 15 minut. Aspoň nemusím otravovat Louise. Mám docela strach co sd bude dít doma. Určitě bude matka vyšilovat. Ještě,ale než pojedu dom,zajdu k Zaynovi pro jeho věci,abych pro ně nemusela zítra a hned ze školy mu je donesla.

Zrovna se přehrabuji u Zayna ve skříňi a hledám nějaké věci,které mu vezmu. Když jsem měla vše zbalené tak jsem za sebou zamkla a šla pomale domů,strašně jsem se loudala dom jsem nechtěla měla jsem strach.

Stojím před dveřmi a co nejpomaleji odemykám dveře a jdu dovnitř. Zula jsem si boty a šla jsem,nechtěla jsem s nikým mluvit a jít hned do pokoje,ale to mi neprošlo,všimla si mě matka a podle mě naštvaná.

" no nazdar konečne si se uráčila dojít domů,jak si jako představuješ odejít ze školy a jít do nemocnice a to co jsi řekla Niallovi nebylo hezký. " jasně bylo jasný,že ji vše řekl.

" dobře omlouvám se neměla jsem odejít ze školy,ale měla jsem radost,že se probral. Slibuji,že už se to nestane a promiň,ale Niallovi jsem řekla jen pravdu."chtěla jsem odejít,ani hlad jsem neměla a mám úkoly.

" no fajn doufám,že se to už nestane." kývla jsem a odešla nahoru.
Už je květen,takže chvíli vydržet a jsou prázdniny konečně.

*******"
Konečně zazvonilo a nám nadobro skončila škola,no teda né nadobro,ale aspoň pro teď a mi si můžeme užívat prázdniny. Mám domluvené s Abbi,Zaynem a Louisem,že pojedeme zítra na chatu. Matka si samozřejně myslí,že jedu jen s Abbi.
Já se tam strašně těším,se Zaynem jsme pořád na tajno spolu a Abbi to klape s Louisem.

Došla jsem domů,kde jsem chtěla začít balit,Niall taky někam jede s klukama,ale mě to nezajímá.Hned jak se za mnou zavřeli dveře spustila na mě matka.

"ahoj hele dojede Jessica s Miou a Tomem,takže by to chtělo,aby jsi byla doma a nebo aspoň je vzala sebou záleží na tobě." si dělá asi vážně srandu.

"proč je sebou nevezme Niall?"zeptala jsem se otráveně už to vidím,nikam nepojedu a jak debil budu doma.

"Niall už je pryč a oni dojedou za půl hodiny tak proto ty,ale pokud nechceš zůstaň doma a jeďte s Abbi jindy." jasně to je super.

"fajn zůstanu doma jak dlouho tady budou?" ať řekne tak max 3 dny,to bych pak mohla ještě za nimi dojet máme tam být 14 dní.

"budou tady 14 dní,dlouho tu nebyli a chtějí si to tu s námi užít." super jako naschvál.

"omluv mě jdu k sobě,musím to zavolat Abbi a zrušit to." odešla jsem nahoru,vzala jsem mobil a vytočila Zayna.

*ahoj copak už ti chybíš princess?

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now