56.díl

1.1K 46 0
                                    

Niallovi přišla SMS že tu je Harry za 15 minut a tak jsme se rozloučili a oni odešli malé se nechtělo, ale musela slíbila jsem ji,že se zase brzy uvidíme.

*Pohled Harryho*
Vezl jsem si ty moje princezny domů, když se to stalo a mi jsme havarovali. Mě nic moc nebylo a tak mě vybrali s auta jako prvního no spíše jsem skoro vylezl sám pak vytáhl uplakaou Darcy která naštěstí vypadala,že ji nic vážného není.
Nakonec dostali ven i Stacy na tu opravdu hezký pohled nebyl. Všude na ní byla krev a ona byla mimo vypadala jako mrtvá.
Hned nás odvezli do nemocnice. Mě a Darcy v jedný sanitce a Stacy v druhý takže nevím co se tam dělo. Mel jsem strach že o ni přijdu. A když né o ni tak aspoň o naše vytoužené dítě.

*
Probral jsem se až na lůžku v nemocnici neměl jsem u sebe ani Darcy no snad je v pořádku.

" pane Stylesi tak jsme rádi, že jste se probral nic vážného vám není máte jen mešní otřes mozku jak můžete vidět zlomenou ruku a pár oděrek hlavně na obličeji a rukou. Jinak dcera je taky v pořádku ta je jen v menším šoku a má oděrky jinak ji nic není což je opravdu velké štěstí." koukal jsem na něj a snažil se vše zpracovat. Proč,ale nemluví o Stacy? Vyděsilo mě to musel jsem se hned zeptat.

" a moje žena? Proč nemluvíte o ní? Co jí je?" byl jsem vážně zaskočený a hlavně jsem měl strach.

" vaše žena pane Stylesi to odnesla nejhůře. Už je,ale stabilizovaná a je v umělém spánku a nevíme kdy se probudí ale myslíme si,že až se probere bude mít ztrátu paměti,ale není to jisté ani nevíme na jak dlouho by to bylo jinak samozřejmě o dítě přišla měla vnitřní krvácení silný otřes mozku jinak taky oděrky po obličeji a těle a naštěstí nic zlomeného jen naražená žebra." bože to snad není možný. Za vše mužů já kdybych sakra dával pozor nemuselo se tohle vůbec stát. Chtělo se mi brečet,ale nechtěl jsem před doktorem.

" mužů ji vidět?" potřebují to to je to jediné co teď potřebují vidět ji.

" no dobře,ale jen na chvíli pak by jste měl jít za dcerou ta může domů tak pokud by jste pro ni někoho poslal kdo by ji hlídal vy tu aspoň 3 dny zůstanete na pozorování." kývl jsem a pomalé vstal. Následoval jsem doktora až k jejímu pokoji.

" jen tak na 15 minut potom pro vás pošlu sestru a ta vás dovede ke mě a půjdeme zařídit zbytek a za vaší dcerou."

" dobře děkuji." jen kývl a odešel. Já opatrně vzal za klidu a otevřel jsem dveře. Naskytl se mi pohled na její bledé bezvládně ležící tělo. Bylo to pro mě jako utrpení.
Opatrně jsem došel k posteli a posadil se tam na židli. Chytl jsem ji za ruku a díval se na ni. Jediné na co jsem se z mohl byl pláč.

" lásko tak moc mě vše mrzí za vše mužů jen já mohli jsme být šťastná rodina a jako vždy jsem to pokazil já " mluvil jsem mezi vzlyky bylo mi jedno,že brečím a někdo může dojít.

" pane Styles je čas odejít." probrala mě až sestra. Utřel jsem si slzy do trika a vstal ještě jsem mou milovanou políbil na čelo a odešel za sestrou.

*
Konečně jsem vše vyřídil. Malou si odvezl Niall k nám domů kam pak dojede má matka i sestra. Darcy byla trochu vyplašená a většinou jen říkala táta nebo máma. Ještě že je malá a nerozumí všemu a neumí mluvit.

Po třech dnech mě konečně pustili domů já jsem stejně byl, ale pořád u ni a doufal jsem,že se co nejdříve probere. Abych řekl pravdu nebyl jsem schopný se o Darcy postarat pořád jsem v ní viděl Stacy a to mě zabíjelo. Byl jsem tedy rád,že po celou dobu u mě byla má rodina a Niall a se vším mě pomáhali hlavně s malou Darcy a taky s tím,abych se držel dál od chlastu.

Proto jsem každý den snad od rána do večera byl u ní a čekal na zázrak.
Ještě že jsem měl Nialla a ještě ke všemu místo malé mi pomáhal s firmou. Nevím co bych bez něj dělal.

Dneska už je to měsíc jeden dlouhý měsíc co je Stacy pořád a stále v umělém spánku a neprobírá se.
Sedím u ní jako každý den a držím ji za ruku. Zrovna koukám na naše spojené ruce. Když jsem se,ale po  chvíli podíval na ní měla otevřené oči probrala se.

*
Jediné co se stalo nepamatovala si mě nepamatovala si nic se mnou. Myslela si,že je stále se Zaynem. O mě si myslela jen co si pamatuje a to je,že jsem Niallův kamarád a sní si děláme naschvali a taky,že jsem děvkař. Byl jsem s toho totálně v prdeli chtěl jsem se opít,ale neudělal jsem to.
Vše jsem se ji snažil vysvětlit podle výrazu tomu nechtěla věřit.
Domluvil jsem se sní,po tom co mě skoro vyhodila, ze dojdu druhý den s Darcy a Niallem a že sebou vezmu naše album,aby viděla svatební fotky a taky fotky Darcy a ostatní společné třeba to pomůže.

Došel jsem tak jak chtěla druhý den. Vešli jsme do pokoje a ona nikde. Malá Darcy na mě vyděšeně koukala. Ani se ji nedivím člověk ji řekne,že jde ta mámou a ta nikde. Po chvíli se otevřeli a přišla Stacy jako by ji nic nebylo jako by se včera neprobudila s kómatu.
Darcy k ni hned běžela a obejmula ji kolem noh. Stacy se k ni zohla a obejmula ji taky. Pak konečně promluvila na nás a mě se omluvila za to, že si oblékla moje věci co jsem tu měl. Občas jsem tu i spal. Pak si malou vzala na ruky hned jsem k ni utíkal a chtěl ji vzít,ale odbyla mě a šla s malou na postel. Naštvaně jsem odešel si pro kafe Niall šel se mnou.

Nakonec mě volali z práce a já tam musel jet. Za nimi se vrátil jen Niall který měl vyřídit že do dvou hodin jsem zpět. Jsem sním domluvený,že mu nápíši a on s malou odejde. Chci sní být sám. Po cestě mám v plánu, že se ji stavím doma pro věci koupím ji kytku. Pak si spolu budeme prohlížet foto album a budu doufat,že si na něco vzpomene.

Všichni to co se stalo vědí jediné kphp to nezajímá je Stacy matka a Zayn. Ten už vůbec Stacy a Darcy neřeší už si vzal Kelly a to v době kdy byla Stacy mimo takže o tom ještě neví a těší se na dítě. Za mnou byl jednou a to né kvůli malé, ale kvůli tonu,že se chce vseho zřeknout. Přesněji řečeno se chce zřeknout malé Darcy.
Poslal jsem ho s tím někam že tohle musí řešit se Stacy já totiž za ni rozhodovat nebudu.

*
Zrovna jsem už konečně na cestě do nemocnice. Niallovi jsem už napsal takže ten už tam nebude. A já doufám, že si na vše nebo aspoň na něco vzpomene.
Pobral jsem vše s auta a vydal se do nemocnice.

*****
Další dílek tak nějak s pohledu Harryho tak snad se líbí....
Doufám, že vás to stále baví... A stále tenhle příběh čtěte i když je teď přidávání pomalé. Za to se opravdu omlouvám,ale není čas kvůli práci a taky hlavně teď za chvíli vánoce, ale budu se snažit. S láskou váš prceekk5sos...

Supeeer stihla jsem další dílek teď mám celkem nápady a i trochu času takže píší a píší tak snad máte aspoň trochu radost...

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now