43.díl

1.2K 55 1
                                    

"Neboj ozvu se a za týden nás tu máš. Pamatuj že vás miluji a až se vrátím vše bude dobrý ." kývla jsem a zamavala jim a odešla jsem do domu. Kde jsem se zhroutila na sedačku a brečela. Snad Harry mluvil pravdu a bude vše v pohodě. Nechci o něj přijít. Ale kdyby se tak stalo budu radši sama k Zaynovi se nevrátím. Nevím ani o co mu jde asi nechce být sám. Pochybují že mě miluje.

Utekl už týden,který byl pro mě hrozný už jen kvůli tomu,že jsem neměla tu moji berušku u sebe a taky Harryho.Strašně mě mrzí co se stalo nikdy si to neodpustím.Snad jen on odpustí mě.

Harry mi volal tak jak mi slíbil a to po pár dnech,že se mají skvěle,ale že jim tam chybím což mě ohromně potěšilo.Já tady celý týden nějak přežívám ani vlastně nevím co dělat.

Jediné co ještě musím vydržet je dnešek a zítra dopoledne je tu mám.Na to se moc těším,ale taky mám strach s toho co mi Harry řekne.Nejvíce se bojím toho,že mi neodpustí a odejde.

Já celý dny buď sedím doma a nebo chodím za matkou a Niallem,kterým tam akorát tak brečím a oni mě utěšují. Co se týká Zayna byl tu za mnou už nejméně 3x,ale vždy jsem ho vyhodila s tím,že nemám zájem si sním povídat a poslouchat jeho řeči s tím jakou udělal chybu v tom,že mě opustil.

Strašně mě ten týden užírá a den ode dne mi vlastně narůstá strach s toho,že mě Harry opustí a já skončím sama.Pořád si jen nadávám a vyčítám to,že on mi předtím pomohl byl tu pro mě a hlavně pro malou a já jsem mu takhle ublížila. Jestli mě opustí opravdu nevím co budu dělat,ale jediné co opravdu vím,že i kdybych měla opravdu být sama k Zaynovi se nevrátím.Ublížil mi a stále ubližuje asi se nemůže smířit s tím,že jsem šťastná a malá taky.

Dneska jsem se rozhodla,že den zabiji tím,že půjdu na nákupy a nakoupím jak domů jídlo pro ty mí žrouty a taky koupím malý nějakou hračku. A pro sebe víno.Nepiju to opravdu ne,ale teď je to moje takový vysvobození.Jen každý večer sedím a piji víno a prohlížím si naše společné fotky a brečím.Už mi to leze na mozek a jen doufám,že zítra dorazí jinak to už nevydržím musím prostě vědět na čem jsem.

Nijak jsem ne nechystala a ani nemalovala,bylo mi fuk jak vypadám.Jen jsem popadla klíče od domu a vydala se do centra na nákup. Během chvíle jsem došla na místo,prvně jsem šla do obchodu s hračkami,koupila jsem plyšáka a šla jsem do obchodu nakoupit jídlo. Šla jsem uličkou pomale k pokladně,když mě někdo chytl za ruku a vtáhl mezi regály a začal líbat.Hned jsem poznala,že je to Zayn a tak jsem ho co nejrychleji odstrčila.

"co si sakra myslíš,že děláš? Jasně jsem ti něco řekla ne?" začala jsem se rozkřikovat na Zayna,ale v určité míře,nepotřebuji aby nás někdo slyšel.

"a co já s tím já jsem ti taky něco řekl a taky by sis měla konečně zapamatovat,že dostanu vše co chci." řekl tak arogantně a při tom si olízl spodní ret.Normálně bych řekla,že je to sexy,ale ne v tomto případě.

"jo a ty pochop,že možná dostaneš co chceš,ale ne v mojem případě." chtěla jsem odejít,ale chytl mě za ruku a otočil zpět.Chystal se mě políbit a já byla rychlejší a jednu mu vrazila a pak jsem opravdu odešla.Tohle bude ještě těžké pokud bude pořád takový.No prostě nejlepší bude,že pokud mi Harry odpustí mu vše říct.

S nákupem jsem šla pomale domů,jeho jsem naštěstí nikde nepotkala a to bylo jen dobře.Konečně jsem došla dom,kde jsem hnedka vyskládala nákup a dělala to co každý nudný den bez těch mých zlatíček.Když tak přemýšlím bůh ví co si teď o mě myslí Harryho matka,teda pokud ji to řekl,ale to asi určitě.

*Harry*

Odjel jsem k matce po tom co mi řekla jsem musel.Jinak bych se asi před ní sesypal jako nějaká troska,ale to jen kvůli tomu,že je miluji obě a nechtěl bych je ztratit oni jsou to co jsem hledal a bez nich by byl můj život prostě nic.Vím,že hned co dojedu k matce se bude vyptávat a to už kvůli tomu,kde je Stacy.Nemám před matkou tajnosti a tak jí to řeknu,třeba mi poradí kdo ví.

Stojím před matky domem a mám normálně strach vystoupit.Celou cestu jsem myslel jen na ní a jaký to bylo mezi námi krásný.Měl jsem co dělat,abych udržel slzy a hlavně se soustředil na cestu. Dřív než jsem se rozhodl vystoupit otevřela matka a vyděšeně se na mě dívala.Konečně jsem tedy vylezl s auta a vzal malou Darcy i věci a šel za matkou,která koukala a chtěla co nejdříve vysvětlení.

Věci jsem položil v předsíni a šel do kuchyně matka mě následovala. Vzala si ode mě malou a já jsem si sedl a už jsem to nevydržel spadlo to všechno na mě a já se jako malé děcko rozbrečel.

"zlato co se stalo? Proč tu jsi a bez Stacy? Stalo se něco mezi vámi?" začala se opatrně vyptávat matka.

"jo stalo jak jsem byl pryč byla slavit s Abbi a podvedla mě." jen jsem ze sebe dostal to ji snad stačí.

"cože? A s kým? To jste si nemohli prvně promluvit? Jak dlouho tu chceš být?" bože tohle mi mohlo být jasné.

"jo mohli,ale já si musím vše nechat projít hlavou a jestli tě zajímá s kým tak právě se Zaynem využil toho,že je opilá a svedl ji teda takhle mi to řekla ona.Mám strach,že mi je vezme.JInak budu tu aspoň týden." byl jsem vážně v koncích snad aspoň ona mi poradí.

"zlato to mě mrzí to musíš vědět ty jestli ji věříš to už by jsi za tu dobu co sní jsi mohl poznat ne? A pokud nechceš,aby ti je sebral musíš bojovat a ty máš určitě víc možností,když ti řekla tohle tak,chce být s tebou a to je hlavní.Teď záleží na tobě jak to cítíš ty a jestli ji dokážeš odpustit.A buď tu jak dlouho jen chceš." s tímhle odešla i s malou s kuchyně pryč a mě tam nechala.No aspoň budu mít čas přemýšlet a dát si vše dohromady hlavně pro a proti a matka si aspoň užije malou.

Jsem tu už týden a jsem už vlastně rozhodnutý.Zítra jedu už s malou domů.Je to tu super přijela i Gemma,která mi taky dost ve všem pomohla.Abych se přiznal všichni jsou při Stacy a věří tomu co ona řekla už hlavně kvůli tomu,že mi psala i volala,ale to spíše hlavně kvůli malé,ale taky řekla,že ji chybím.Malá už se taky shání po mamince a to se ani vlastně po takové době nedivím.Mám vše projité a naplánované a teď se už jen uvidí. Do zítra to prostě nevydržím chci to mít už za sebou.Proto jsem sbalil těch pár věcí co jsme tu měli a rozloučil se s matkou a nasedl do auta a jel s malou domů.Je sice už 5 hodin,ale to mě vůbec nevadí doma jsem zhruba za 2 hodiny.

********

Tak co si myslíte? Budou spolu? Udobří se? A co vše to jejich udobření bude obnášet? Jak vlastně vše dopadne? A co si myslíte o Zaynovi? Líbí se vám jeho chování a nebo by se měl krotit a chápat prosby Stacy????

Jsem vlastně nesmírně ráda za vás,za čtenáře co mě podporujete čtete to a dáváte tomuhle příběhu votes.....Díky vám tenhle příběh píši ráda ..... Vlastně se sním nechci ani rozloučit jak jsem za vás ráda...Ale myslím si a nebo v to aspoň doufám,že když bych pak psala jiný příběh zaujal by vás stejně jako tady tenhle....

Děkuji,že tu jste pro mě a pro můj příběh......Za chyby se jako vždy omlouvám...s láskou váš prceekk5sos....:)

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now