3.díl

4.2K 109 3
                                    

Nevím kdy jsem usla,ale až někdy k ránu,takže jsem se moc nevyspala,naštěstí jedeme brzo a všichni ještě spí,takže se Zaynovi vyhnu a pak tu doufám nebude víkend s ním po tomhle vážně nechci,vím že kdyby to na mě zkoušel podlehla bych a to stoprocentně a to nechci nebo ne že nechci,ale nemůžu.

***
Bylo to přesně jak jsem říkala a mi odešli v době kdy všichni spali,ale to jsem ještě nevěděla co se bude dít o víkendu.
Nachystaní jsme akorát na čas dojeli do školy.
Už utekly 3 hodiny a měli jsme před sebou ještě další 3 zrovna byla přestávka a mi byli s Abbi na chodbě. Začal mi zvonit mobil,volala máma,by mě zajímalo co chce.

* no ahoj mami.
* ahoj hele sbalte si nějaký věci. Zayna napadlo,že by jsme mohli na víkend do jeho hotelu,bude tam i bazén tak si vemte plavky,budeme na vás čekat takže hnedka po škole dom sbalit věci a pak dojet ke Kevinovi pa.

No to si matka dělá prdel,nebo spíše Zayn,o co mu sakra jde? Jasně jsem mu řekla ne,sice bych radši řekla něco jiného, ale nejde to,sama nevím co mě k němu táhne.

Ve škole celkem nuda,ale utíkala to docela rychle,Abbi jsem o Zaynovi radši neřekla,tohle si musím prostě nechat pro sebe,nechci,aby měl problémy.

Stojím a zase čekám na Nialla,jako vždy mu to trvá,ale určitě až mu řeknu,co vymysleli bude nadšený jako já.

" no konečně ty pošuku,mám pro tebe novinku,volala matka máme si zabalit pojedeme na víkend někam do nějakého hotelu co vlastní Zayn a nemáme zapomenout plavky." Niall jen protočil očima a nic neřekl,ale bylo jasný co si o tom myslel. V tichosti jsme nasedli do auta a jeli Teda dom,kde jsme si měli v rychlosti něco málo sbalit.

No co když to chce Zayn mít a chce mě asi mít stále na očích tak něco uvidí,vezmu si sebou nějaký sexy plavky a budu ho pěkně provokovat,zmetka jednoho,snad tam bude i nějaký kluk,abych ho provokovala ještě více.

Konečně jsme zaparkovali,před Kevinův dům a vystoupili.
Hned co jsme vešli už na nás čekali,ani jsme se nevyzuli,protože jsme zase hnedka šli.
Měli jsme jet jen jedním autem,což je teda vážně super.
" a jak si jako posedáme v zadu?" nechápavě jsem se zeptala,nechci být vedle Zayna a ani uprostřed.
" jsi hubená,tak budeš sedět uprostřed." to mi mohlo být jasný,nic jsem už radši neříkala a nechala nasednout prvně Nialla a pak jsem tedy do auta nalezla já a hned po mě samozřejmě Zayn.
" jak dlouho bude trvat cesta?" snažila jsem se navázat konverzaci,všichni byli ticho,pokud,ale nebudou mluvit mám v plánu si nasadit sluchátka.
" jen hodinku,není to daleko odsud." odpověděl mi Zayn,ale aspoň někdo. Já jen kývla a vzala jsem si ty sluchátka a šla poslouchat,snad to uteče rychleji.

Konečně stojíme před nějakým velkým hotelem,vážně luxusním,ani jsem nevěděla, že Zayn vlastní hotel,vlastně ani nevím co dělá za práci.
Šli jsme na recepci,kde hnedka Zayna začali vítat,ten se s nimi na něčem domluvil a pak zase došel za námi i s klíči od pokojů.
" tady jsou klíče." začal je rozdávat,jeden dal matce a Kevinovi a pak jeden Naillovi,myslela jsem nebo aspoň v to doufala,že budu mít pokoj s Naillem,ale ne nakonec jsem dostala klíč i já,takže jsme měli každý svůj pokoj,jako v něčem výhoda,ale zase za mnou může kdykoli dojít Zayn.

Všichni jsme se odebrali do pokojů,kde si vybalíme,ještě než jsme všichni zalezli tak matka řekla,že se všichni sejdeme u bazénu, neměla jsem s tím problém,je duben,takže se ráda vykoupu v krytém bazénu.
Kašlala jsem na vybalování,jen jsem vyhrabala plavky,který si na sebe obleču a pak půjdu k tomu bazénu,určitě Niall udělá to stejný no spíše všichni,jak znám matku než se na chystám už tam bude.
Oblékla jsem si plavky(média),přes to jsem hodila první šaty co jsem měla,vzala ručník a šla jsem pomalé do haly kde má být bazén,snad tam nikdo krom nás nebude,ale myslím si,že ne to určitě Zayn zařídil.

Jasně jak jsem říkala,už tam všichni byli i Zayn,jeho tělo bylo tak kurevsky sexy,kdyby mě možná někdo sledoval,řekl by,že snad i slintám,ale prostě jinak to nešlo to jeho tetování a vypracovaný tělo,se jen tak nevidí.
Přestala jsem přemýšlet nad jeho tělem a konečně šla za nimi. Sundala jsem si šaty a i s ručníkem je položila na lehátko.
" lepší plavky sis vzít nemohla?" bylo jasný,že matka bude mít narážky,ale tyhle plavky mi kdysi koupil Niall a já jsem řekla, že si je nikdy nevezmu,ale dneska jsem je prostě chtěla.
" vždyť jsou v pohodě,aspoň ti každej bude závidět jak nádhernou máš dceru." paní on se mě zastal Kevin? To se jen tak nevidí,ale jsem ráda, no musím se zeptat jestli tady mají posilku,jinak budu muset běhat.
" hele posilovna tu je?" ptala jsem se Kevina,viděla jsem matku jak pro točila očima,ale jako prostě chci mít sexy postavu tak na sobě makám.
" jasně, že tu je,klidně ti ji pak zítra ukážu." vmísil se do debaty Zayn já jen kývla a skočila šipku do bazénu,tam byl jediný Niall jinak všichni byli na lehátkách.
My jsme s Naillem v bazénu blbly a byli tam dost dlouho,ostatní tam vůbec nešli,nevím na co jsem teda chodili.
Konečně jsme vlezli z vody,jako byli by jsme tam dýl,ale matka už chtěla jít na pokoj, prostě chtěla že půjdeme všichni.
Osušila jsem se a šla jen v plavkách na pokoj,všichni na mě koukali a kdyby to šlo už by na sobě neměla ani ty plavky.
" za půl hodiny dole na večeři. " jen dodala matka,když jsme byli u pokojů,mi jako vždy jen kývli a šli každý do pokoje.

Převlékla jsem se a oblékla jsem si tílko a kraťase,stíhám akorát tak je to dobrý. Vzala jsem si mobil a kartu od pokoje a šla jsem pomalé k výtahu. Z pokoje vyšel nejaky docela pěkný kluk.
" ahoj krásko taky jde na večeři? Jinak jsem Dylan." začal na mě mluvit,akorát jsme došli k výtahu a čekali než dojede do našeho patra.
" jasně jdu tady na večeři a jmenuji se Stacy." mile jsem odpověděla a usmála se.
" nechceš jít večer já párty? Jedna se tu koná kousek odsud v klubu. " než jsem mu stačila odpovědět tak se výtah otevřel a mi vstoupili a na poslední chvíli doběhl Niall se Zaynem.
" zlato to jsi pro mě nemohla dojít?" začal na mě Niall a hnedka mě obejmul,no jo můj bráška.
" přítele můžeš vzít sebou." Dylan, sakra nějak jsem na něj zapomněla, ale párty by nebyl špatný nápad.
" to není přítel,ale brácha a někdy se hodí,aby mi dali kluci pokoj,jinak mohli by jsme na párty ne Nialle? " podívala jsem na brášku a po očku i na Zayna,který vypadal naštvaný a čekal co řekněme.
" jo to by bylo fajn, kde a v kolik?" začal se hnedka Niall vyptávat.
" vyzvednu vás v 8 před hotelem?" jen jsme kývli,zrovna jsme dojeli dolů a rozešli jsme se každý ke svým stolům. Bylo 7 takže se rychle najíst a pak hnedka do pokoje se nachystat na párty.

Někdo klepe,zrovna jsem ve sprše,ale ještě, že už jdu ven,určitě to bude Niall a bude chtít poradit jaký triko zase. Jen v ručníku jsem šla tedy otevřít v domnění, že je to Niall, ale hnedka jak jsem otevřela jsem se zarazila,když tam stál Zayn. Co ten tady sakra dělá..

*******
Tak co líbí? Zatím se tam nic neděje,ale nebojte za chvíli začne.....
Prosím nějaký komentář jak se vám to líbí ...... Za chyby se moc omlouvám.....prceekk5sos

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now