13.díl

2.6K 80 4
                                    

Otočila jsem se tedy a toho koho jsem viděla bych ani ve snu tady nečekala.

"Dobrý den pane Payne,vás já tu taky nečekala."Odpověděla jsem bez zájmu.Doufám,že nezačne vytahovat Liama.

"myslel jsem,že jsi jela stanovat s mým synem.Ani nevíš jak je šťastný,že jsi jeho přítelkyně.Jinak neodpověděla jsi mi na otázku co tu děláš?" bože to jsem si mohla myslet,debil jeden co mu mám teď jako říct.No asi pravdu.

"já no,nemám moc ráda přírodu a když se mi naskytla možnost jet sem s bratrem mámy přítele,bylo rozhodnuto. Co tu děláte vy? Zrovna tady v kasínu?" bože už by mohl odejít,Zaynův pohled je opravdu zajímavý.

"já jsem tu služebně a tady jsem kvůli právě Zaynovi,už nějakou dobu se snažím jeho kasíno odkoupit,ale stále odmítá." bože to určitě,když mu vynáší.Tak není blbý,aby ho prodával.

"Dobře,ale stejně víš,že je to zbytečné neprodám ho.Pojď do mé kanceláře.Stacy,snad to tu chvíli zvládneš sama." já jsem na to jen kývla a dál stála u baru.

"Hraješ si na starostlivého strejdu? Jak dojemné." slyšela jsem jak ještě řekl Payn než zmizli z mého dohledu.Sakra ani jsem se nezeptala jak dlouho jim to bude trvat,no musím nějak vymyslet jak se zabavit.Mohla bych se tu třeba projít a podívat se na ty zbohatlíky jak jim jde poker.

Pomale jsem procházela mezi lidmi.Nato,že je odpoledne je tu dost lidí.Došla jsem ke stolu,kde seděli nějací chlapy a hráli poker.Zastavila jsem se a dívala se na ně.Jeden z nich si mě všiml a začal mě skenovat pohledem a když jsem si ho všimla a naše pohledy se střetli usmál se.

Jestli se snaží se mnou flirtovat má smůlu.Konečně to dohráli a já se chystala odejít zase k baru,Zayn asi stále něco řeší,kdyby tu byl tak by mě určitě hledal.Šla jsem tedy pomale k baru,kde jsem si zase sedla a barman mi hnedka donesl něco nealkoholického,no asi ví,že tu jsem se Zaynem.

"taková krásná mladá dívka a sedí tu sama?" otočila jsem se,abych se podívala kdo na mě mluví,no byl to ten chlap co hrál poker a usmíval se na mě.

" já tu,ale nejsem sama." jen jsem mu odpověděla a věnovala se svému pití.On byl,ale neodbytný a místo toho,aby odešel se posadil vedle mě.

" máš tak dokonalý tělo v těch šatek,jsem strašně zvědavý co za poklad se ukrývá pod těmi šaty."začal mě hladit po stehně a vyhrnovat šaty.

"dejte pokoj,jasně jsem řekla,že tu nejsem sama." odhodila jsem jeho ruku a prosebný pohled hodila na barmana,asi pochopil,protože někam odešel doufám,že pro Zayna.

"nechtěla by jsi mi zatančit zlato? Musí být kouzelný pohled na tvé vlnící tělo." začal zase,sakra ten si asi jen tak nedá pokoj.

"ne nemám zájem a navíc nejsem nějaká lehká holka,takže mě nechce na pokoji." začal mi zase sahat na stehno,dělal jako by prostě neslyšel zmetek jeden starej,vždyť u musí být něco kolem 40 možná víc.

" tak mi pojď aspoň zatančit soukromý taneček na mém klíně,co říkáš zlato." při jeho oslovení se mi chtělo zvracet,takhle mi může říkat jen Zayn a s jeho úst je to jako balada.

*Pohled Zayna*

odešel jsem sním tedy do mé kanceláře,vše vyřešit.Stejně tohle kasíno neprodám.Chce ho jen s toho důvodu,že vynáší a to dost a já nejsem blbý,abych ho prodal.Kdyby mi nevynášelo,tak možná.

Už jsem byl v kanceláři dost dlouho sám,sním jsem to měl vyřešené hned.Aby jsme co nejdříve odešli tak jsem se pustil do toho papírování co tu na mě čekalo.Snad se Stacy nějak zabavila.Hned jak odsud vypadneme ji vše vynahradím.Nejradši bych ji ojel a to pořádně tvrdě,ale je to moje křehká panenka a já ni půjdu pomale.

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now