21.díl

1.9K 62 0
                                    

Dveře se zavřeli a vedle mě se po chvíli prohla postel,čekala jsem až dotyčný promluví a já konečně budu vědět kdo to je.

"zlatíčko já vím,že nespíš." jasně takže už víme kdo to je.Nevěděla jsem,že tu bude spát.

"co tady děláš? Neměl by jsi být v pokoji s Jessicou?" rozsvítila jsem lampičku,abych na něj viděla,měl na sobě jen boxerky.

"co bych u ní dělal? Ty jsi moje princezna a ty to víš? Moc příjemný mi nebylo jak se po mě plazila a nemám s ní pokoj." zasmála jsem se nad tím jak to vše řekl.

"jo dobrý a co děláš tady?Nemůžeš tu být co když to někdo zjistí." měla jsem strach nechci,aby někdo došel a našel ho tu.

"neboj nebudu tu spát,pak odejdu."přiblížil se ke mě a začal mě líbat,hned na to mi zajíždět rukou pod triko ve kterém jsem spala.

"počkej tohle nejde.Někdo by nás slyšel." snažila jsem se ho odstrčit,ale marně.

"neboj budeme tichý jako myšky jen mi to dovol,potřebuji tě."už jsem radši neodporovala a dovolila mu to,jen se budeme muset krotit,aby nás opravdu někdo neslyšel.Nevím jak by se tvářila matka,kdyby nás tu načapala.

Zayn mě hnedka vyslékl,u sebe to měl jednoduchý když měl jen boxerky.Hned jak jsme byli nazí do mě opatrně vstoupil a začal se pohybovat. Skousávala jsem si ret,abych nebyla hlučná,naštěstí to zabíralo.Vyvrcholili jsme se ve stejnou chvíli a Zayn si lehl vedl mě a zakryl nás peřinou a zhasl lampičku.Já jsem byla unavená,že jsem ani neřešila,že tu bude spát.

Vzbudilo mě světlo co jsem trochu pronikalo přes závěs.Chtěla jsem vstát,ale něco nebo spíše něčí ruka mi v tom zabránilo.Hned jak jsem natočila hlavu a zjistila,že vedle mě leží nahý Zayn zděsila jsem se a rychle se podívala na mobil kolik je hodin.Sakra už je 8.

"daddy sakra stávej usl jsi tady a je už 8."třepala jsem sním,naštěstí to zabralo a on vstal.

"buď v klidu,nějak opatrně projdu k sobě do pokoje,nikdo nic nepozná." oblékl si boxerky,políbil mě a opatrně otevřel dveře.Já jsem u takové akce být radši nechtěla a tak jsem zalezla do sprchy.

Oblečená jsem šla dolů do kuchyně kde už všichni i Zayn byli.Pozdravila jsem,vzala jsem si jogurt a sedla si za nimi ke stolu.Naštěstí nikdo nic neříkal,takže je vše v pohodě.jen se kolem Zayna zase motá Jessica.

"dneska by jsme mohli někam zajít Zayne." podívala jsem se a čekala co ji na to Zayn odpoví,nesmí sní někam jít,pěkně by mě naštval.

"promiň,ale jindy dneska už něco mám." když řekl tohle oddychla jsem si.Nepřežila bych kdyby sní někam šel.Sakra škoda,že náš vztah musíme tajit,jinak by si na něj nic dovolit nemohla.Stejně je starší než on,ale to jim očividně nevadí.

*******
Prázdniny utíkají jako voda,zrovna je poslední týden prázdnin a mi jsme s matkou a Kevinem někde u moře. Už tu jsme týden a ještě jeden tu budeme. Abych řekla pravdu nebaví mě to tady,nudím se. Pokoj mám s mým milovaným bratříčkem se kterým se stále nebavím. Co se týká Zayna stále jsme spolu a už to bude 5 měsíců,sama se divím,že už tak dlouho,ale nelituji toho. Zatím to naštěstí nikdo neví,na tu chatu jsme přece jen jeli,hned jak odjela Jessica.
Se Zaynem si píšeme,píši si i s Abbi. Aspoň vždy,když si s nimi píšu se nenudím.

Zrovna jsem vstala a odešla do koupelny dřív,než mi ji obsadí Niall jako vždy,bývá tam vždy dlouho.
Vysprchovaná i oblečená jsem šla zpět do pokoje. To co jsem viděla jsem myslela,že budu vraždit.

" proč máš můj mobil? Jen si ho nevezmu sebou a už se mi v něm hrabeš? " vytrhla jsem mu ho z ruky,měla jsem si ho vzít sebou do koupelny.

" přišla ti sms od nějakého Zayna a byla to intimní sms. Není ten Zayn kterýho myslím že?" to bylo jasné,četl zprávu od Zayna musím si něco vymyslet.

" ne opravdu to není ten Zayn. Tohle je můj přítel,ale není ze školy,je to kamarás od Abbi a je starší." řekla jsem mu jen,snad tomu uvěří. No asi bych to se Zaynem už měla ukončit. Znám Nialla řekne to matce a ta ho bude chtít vidět a koho ji sakra ukážu!

Niall naštěstí už nic neříkal,za což jsem ráda a já asi hned jak se vrátíme domů to se Zaynem ukončím. Snad to pochopí,žádný city k sobě nechováme je to jen o sexu tak snad to pochopí.

Dovolená utekla a už sedíme v letadle a jsme na cestě dom. Divím se,že Niall nic neřekl matce,ale myslím si,že je to tím,že má něco za lubem. Nedivila bych se ani kdyby mě třeba špehoval. Podle mě mi nevěří a je si jistý,že je to Zayn už díky tomu jak jsem vyváděla když byl v nemocnici.

V letadle jsem poslouchala písničky a nic okolo sebe nevnímala,je zrovna sobota a hned v pondělí je zase škola. Nechce se mi tam,ale více se mi nechce za Zaynem,ale musím to udělat a ukončit to. Bude to tak lepší než,aby to někdo zjistil a pak měl Zayn nějaký problémy,kvůli mě.

Konečně jsem doma a ve své posteli. Měla bych se začít chystat do školy,ale nechce se mi. Spíše mě napadlo napsat Abbi a zajít si sní do naší kavárny a vše o svém plánu ji říct,vždycky mi poradila a dobře. Vzala jsem tedy mobil a hnedka jí napsala. Teď už čekám jen na odpověd no budu doufat,že není s Louisem.
Zazvonil mi mobil.

Ahoj jo půjdu ráda,dlouho jsme se neviděli tak za půl hodiny pa.A

Jsem ráda,že se mnou půjde,nepřevlíkala jsem se ani nijak neupravovala. Vzala jsem si jen klíče a peněženku a mohla jsem jít,půjdu pomale a cesta mi kolem půl hodiny zabere.
Matka mě naštěstí pustila a já hnedka šla. Abbi už tam byla se docela divím,ale aspoň na ni nemusím čekat.

" ahob puso konečně tě po takový době vidím." hnex vstala a objala mě,je to moje zlato.
Objednali jsme si každá kafe a zákusek a mohlo se začít kecat.

" co dovolená povídej,vážně to bylo tak strašný?" snad ještě horší.

" no ještě horší,Niall se mi vrtal v mobilu a přečetl si sms od Zayna a já nevím teď co mám dělat." byla jsem vážně v koncích.

" jako vážně? Takže už to doma ví ? " kdyby to bylo tak jednoduchý.

" ne řekla jsem,že to je jinej Zayn,tvůj kamarád,ale to jsem udělala chybu,když to Niall řekne matce,koho ji ukážu? Napadla mě jediná možnost a to to se Zaynem ukončit." snad mi nějak poradí.

" aha no to asi bude jediné řešení,pokud nechceš,aby jste měli pak oba problémy,navíc to bylo jak jsi říkala jen o sexu takže by tp neměl být problém to sním ukončit?" jo to má asi pravdu,ale to ona vždy. Se Zaynem to ukončím,ale ne teď.

Seděli jsme tak ještě dlouho a probrali snad vše a pak jsme se rozloučili a oba odešli domů. Já jsem si dala horkou vanu a pak jsem zalehla a šla psát ani mě nezajímalo,že mi každou chvíli zvoní mobil a chodí mi sms.

*****
Další díl na světě....snad se líbí...v dalším díle bude opravdu konec Stacy a Zayna...s láskou váš prceekk5sos

Either Daddy's GirlOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz