62.díl

886 44 0
                                    

Jsem i ráda, že je ticho mám i strach, že by se ptal na včerejšek co se dělo s tím Liamem a to nechci.

"A jaký byl včerejšek?"zeptal se mě. Tohle je to co jsem nechtěla.

"No bylo to nudné jen sami lidi se kterými se Liam bavil proto jsem šla domů." snad mu to jako odpověď bude stačit.

"Aha" naštěstí už jsme více nemluvili a jen zase poslouchali rádio.

Konečně jsme dorazili na místo. Vystoupili jsme a i s malou šli do nakupáku nakoupit dárky. Harry zatím nic nepoznal.

" vůbec nevím co nakupovat pro malou to bude jednoduchý,ale pro ostatní nevím ani nevím co pro tebe." jen jsem řekla a čekala na jeho reakci.

" jo pro malou to bude v pohodě a zbytek nějak vymyslíme v obchodě a rovnou nakoupíme jídlo." jen jsem kývla a šlo se na to.

Už máme vše na koupené je toho strašně moc,ale aspoň už máme od toho pokoj. Harry i mezi tím co jsme nakupovali odnášel tašky do auta. Nějak jsme to nedomysleli s malou,ale naštěstí v mnoha obchodech byli dětské koutky, takže jsme bez problémů koupili i malý dárky.
Harry zatím stále nic nepoznal i když jsem mu dost naznačovala,ale snad mu to dojde.

Dorazili jsme domů, já jsem šla hned dát malou spát a pak jsem šla pomoct Harrymu do auta.

" nemusela jsi mi chodit pomáhat zvládl bych to." otočil se na mě a usmal.

" vím, že by jsi to zvládl,ale chci pomoct." usmala jsem se i já.

" tak moc bych si přál,aby jsme byli na vánoce šťastná rodina,ale dnešek byl fajn." vzal tašky a rozešel se k domu.

" bude a dnešek byl opravdu dokonalý, ale to jsou všechny chvíle s tebou miláčku." čekala jsem co se bude dít jestli mu to dojde.

" ty sis na vše vzpomněla?" jen jsem kývla a rozeběhla se k němu on automaticky upustil tašky na zem a chytil mě do náruče. Na nic jsem nečekala a políbila ho. Bylo to tak dokonalé jeho rty byli dokonalé no spíše celý on byl dokonalý. Tak moc jsem šťastná, že si vše pamatuji.

" jsem ten nejšťastnější chlap. Nemůžu tomu uvěřit,že sis vzpomněla kdy?" byl tak strašně dokonalý.

" včera jsem si vzpomněla." jen jsem.odpověděla.

Pobrali jsme zbytek věci a odnesli to ještě do domu. Hned jak jsme spolu zabalili a schovali tak jsme si sedli do obýváku. Harry nám nalil víno a jen tak jsme v náručí relaxovali.

Ani nevím jak jsem usla,ale usla jsem s dobrým pocitem Harrymu v náručí.

" mami" začal se mnou někdo třást no kdo jiný než Darcy.
Vymotala jsem se s Harryho obětí tak,abych ho nevzbudila asi nejsem jediná komu se dobře spalo.

O měsíc později:

S Harrym jsme spolu tak jako by se vůbec nikdy nic nestalo jsme opravdu zamilovaní a šťastní. Zase se snažíme o miminko a Harry konečně chápe že není kam spěchat. Navíc jsem po nehodě takže sám doktor nám řekl,že to chce čas.

Jinak vánoce jsme si náramně užili nakonec u nás na svátky byla Anne a Gemma. Pak se stavil i Niall takže tohle byli suprové vánoce.
Silvestra jsme si s Harrym užili sami v Paříži kam jsme jeli na víkend malá byla u Anne a mi jsme tam byli oba spokojeni jak nikdy předtím asi jsme tohle odreagování po tom všem potřebovali.

Teď už jsme doma kde to u nás funguje přesně tak jako dříve. Harry chodi normálně do práce a já si to užívám doma s malou kde se vždy těšíme až se nám tatínek vrátí domu. Už se sama nemůžu dočkat až budeme mít další dítě.

Jinak další novinka je,že Zaynovi a Kelly se už narodilo dítě. Máji krasnýho chlapečka na kterého zůstal Zayn sám protože Kelly porod nepřežila bylo to pro ni moc náročné. No chtě nechtě mi je Zayna líto a mám v plánu se za ním do nemocnice stavit. Jediné co vim je,že se prý zhroutil. Malý musí byt 4 dny v nemocnici a on tam je sním.
Harry vůbec nesouhlasil abych za ním vůbec do nemocnice jela už jen s toho důvodu jak se on zachoval ke mě a zřekl se malé no to, ale jen slovně protože pak už se neukázal a ani u soudu jsme kvůli tomu nebyli.
I když Harry nesouhlasí já prostě za ním do ty nemocnice musím. Musím prostě zjistit jak na tom je a pomoct mu když po tom všem není nikdo na jeho straně ani jeho rodina.

" jsi opravdu rozhodnuta za nim jet?" ptal se mě Niall jen on to ví. Harry je v práci a jeho jsem poprosila aby hlídal malou a taky jsem mu řekla kam jedu.

" jo jsem. Prostě znáš mě tak víš proč tam musím. Víš, že i po tom všem musím zjistit jak na tom je. Nic jiného v tom není." obejmula jsem ho a malé dala pusu. Pak jsem za sebou zavřela vchodové dveře a odešla k autu do kterého jsem nasedla a odjela směr nemocnice.

*****

Tak další dílek opravdu po dlouhé době za to se moc omlouvám,ale opravdu nemám čas. Doufám že se nezlobite.
Omlouvám se,že je dílek kratší, ale chtěla jsem to udělat trochu napínavé, aby jste se zase těšili. No snad nebudete na další dílek čekat dlouho no budu se snažit.

Jinak všem přejí krásné svátky a také šťastný nový rok. Vše si užijte hlavně zitřejší vánoce. No snad jste byli hodní a dostanete vše co jste si přáli.
Já se popravdě nemůžu dočkat až malá bude rozbalovat dárky.
S láskou a tak dále váš prceekk5sos.

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now