52.díl

1.1K 52 1
                                    

" počkám jen se snad rozhodneš brzo a hlavně budeme spolu." nic jsem neřekla jen jsem se na něj podívala a odešla. Nasedla jsem s malou do auta a odjela ani sama nevím zatím kam.

Dojela jsem nakonec na letiště kde jsem se rozhodovala kam bych mohla letět. Dopadlo to nakonec tak,že jsem výbrala NY. Docela se tam i těším aspoň si vyzkouším jestli jsem schopná se o mě a malou postarat sama.

Konečně sedíme v letadle. Mobil jsem si vypla ,kdyby se mi někdo pokoušel zavolat a letěla  jsem vstříc novému životu. Sice jen na chvíli,ale kdo ví. Třeba nebudu chybět ani jednomu z nich a mě bude fajn samotný no kdo ví.

O 3 měsíce později:

Ano už tu jsem 3 měsíce je tu fajn. S malou to zvládám pronajala jsem si menší byteček. Nikdo se mi za tu dobu neozval a ani mě asi nehledal. Nikomu zřejmě nechybím.
Malá je v klidu jen se pořád ptá na Harryho i Zayna sama už nevím co ji na to mám furt říkat.
K mé smůle jsem ještě zjistila,že jsem těhotná. Včera jsem byla u doktora a jsem už v 15 týdnů těhotenství takže skoro ve 4 měsíci a zjistila jsem to až teď je to zvláštní,ale prostě na takový věci vůbec nebyl čas byla jsem pořád ve stresu a něco jsem řešila.

Jediné co jisté vím, že to mrně,které nosim je Harryho takže se to nakonec povedlo. Teď mě mrzí co vše se stalo. Zrovna teď jsme mohli být oba dva šťastní.

Jediné jak o mě může někdo něco malo vědět je díky sociální sítí kde dávám s malou fotky jen mám všechny blokli,aby mi nemohli napsat to vážně nechci i když už hodněkrát jsem se chtěla ozvat aspoň Niallovi.
Zatím jsem k tomu,ale nedostala odvahu vím, že by ze mě dostal to kde jsem a na to nejsem připravená a ani nevím kdy budu. Nejradši bych se za nima vrátila,ale na to už odvahu vážně nemám nevím ani co by řekli kdyby mě uviděli ještě ke všemu těhotnou. Ani vlastně nevím jak to tam je třeba na mě kašlou a randí s jinýma a s toho mám asi ten strach jak by se zachovali.

Nakonec jsem se už ale dokopala aspoň zavolat Niallovi musím už konečně s někým mluvit a on je jediný co by mě mohl pochopit a pomoct mi.
Vytočila jsem jeho číslo a čekala co se bude dít.

* Ježíš Stacy jsi to ty?
+ ahoj Nialle ano jsem to já.
*sakra co tě to napadlo proč jsi odjela ? A kde jsi?
+měla jsem k tomu svý důvody jinak jsem v New Yorku v malým bytečku je to tu fajn,ale chybíte mi když nevím ani jak se máte.
+ víš co já co nejdříve dojedu. Taky mi chybíte a né jen mě.
* dobře až budeš vědět kdy ti to poletí ozvy se budeme čekat na letišti na tebe. Malá bude nadšená.
+ neboj bude to ten něj dřívější let. Pa jsem rád,že jsi se ozvala.
* pa

Zavěsila jsem a najednou ze mě spadl takový obrovský balvan. Jsem ráda, že jsem se k tomu vážně dokopala strašně se na něj teším jen jsem zvědavá co řekne na to,že jsem těhotná.

Během chvíle mi došla SMS s tím,že něj dřívější letadlo letí za hodinu. Paní si pospíšil,ale jsem ráda.

Během té doby jsem si hrála s malou a hlavně jsem musela něco tomu jedlíkovi co má doletět uvařit aby mi tu neumřel hlady ani nevím jak dlouho se zdrží.

Konečně stojím na letišti a čekám na toho mého milovaného bratra.
Konečně jsem se ho dočkala a spatřila jsem ho. Sice už je 6 večer,ale čekat jsem na něj šla i s malou.

" Ježíš setra tak rád tě vidím a tohle je co? Ty jsi si tu někoho našla?" začal mluvit zběsile Niall.

" taky tě ráda vidím a ne nenašla,ale vše ti vysvětlím až u mě dobře? " jen kývl a tak jsme se vydali ke mě daleko to nebylo byli jsme tam během hodinky. Díky tomu,ale že jsme šli pomale.

"Tak vítej v mém malém bytečku není to nic moc, ale nám to stačí jinak jak dlouho se zdržíš? Jinak chceš kafe?" ptala jsem se hned co jsme došli ke mě. Niall byl zaneprázdněný malou,která ho nechtěla ani pustit.

" je to tu hezký jinak a zdržím se 2 dny pak zase pojedu,ale budu doufat,že vy se vrátíte. Jinak si dám kafe díky." jsem ráda, že tu je a budu doufat,že až se budeme bavit tak mi řekne něco o Harrym a Zaynovi.

Malá už spí a mi sedíme u vína a povídáme si. Víno teda pije jen Niall já mám džus.

"Takže jsi ve 4 měsíci a dítě je Harryho?" ptal se stále nechápavě. Vše jsem mu totiž řekla.

" jo a teď vše víš o nás a co se tu děje a teď mluv ty co se děje doma s Harrym,Zaynem a matkou honem." byla jsem nedočkavá zajímá mě to.

" shrnu to matka ta je naštvaná na tebe a ani ji nezajímalo kde jsi. Jinak Zayn se dozvěděl,že je Kelly s ním těhotná a jsou zase spolu. A Harry no ten je na tom špatně. Nebudu lhát pije ani nevyleze z baráků pořad jen sedí a kouká na vaše společný fotky.O firmu se stará Louis a já. Snažíme se mu pomoct,ale jediné co mu pomůže jsi ty." tohle jsem opravdu nečekala.

" já nevím ani co na to říct. Vrátila bych se,ale mám strach. Jediné co bych chtěla po tobě, aby jsi předal Harrymu dopis co tu mám tak  měsíc napsaný, ale měla jsem strach to poslat." hned jak jsem to dořekla jsem odešla pro dopis a hned jsem mu ho dala. Vzal si ho ode mě.

" neboj dám mu to." jen mi odpověděl a dopis schoval do tašky.

" děkuji moc je tam i fotka s ultrazvuku." jen kývl a pak už jsme se bavili o všem možným. Jen ne o problémech. Toho bylo už dost.

****

"Tak se tu měj a pozdravuj a hlavně předej ten dopis." zrovna jsem byla na letišti a loučila jsem se s Niallem. Náramně jsem si to sním užila byla sranda a hlavně měla radost malá. Ta nechtěla ani Nialla pustit.

Zrovna jsem už doma a nad vším přemýšlím mám strach jak bude Harry reagovat na dopis a na to, že jsem těhotná.

*****

Tak další dílek je tu... Snad máte radost snažila jsem se co nejdříve opravdu nemám moc času, ale konečně je to tu.

Snad se líbí... Potěší nějaký komentář jinak za chyby se jako vždy omlouvám s láskou váš prceekk5sos...

Either Daddy's Girlजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें