66.díl

950 32 1
                                    

A nejlepší bude přijmout Zaynovu nabídku a vyřešit to bez Harryho.

Od toho incidentu uběhly už 2 dny. Harry se neozval a já jemu taky ne.Snad se mu nic nestalo,ale nemělo by pro další peníze by si měli dojít až za několik dní a já do té doby musím zjistit co je to za mafii a kde ji najdu.Kdybych nemusela a šlo to jinak nešla bych do toho a už ne,aby mi pomáhal Zayn. Pořád jen sedím u počítače a snažím se něco najít o nějaké mafii tady,ale pořád a stále nic.Zayn samozřejmě taky pomáhá jak se dá.Jsem ráda,že mám sním aspoň takový vztah.

"už jsem asi něco našla.Ale jen to,že jedna mafie tady chodí do jednoho klubu,kde právě hrají ten poker.Myslíš,že to bude stačit?" Křikla jsem na Zayna,byl zrovna ve sprše a já jako vždy hledala.

"já myslím,že jo hned jak vylezu kouknu se na to." křikl na mě zpět.Já jsem to tam tedy nechala otevřené a šla si do kuchyně udělat kafe.Vím neměla bych ho pít když jsem těhotná,ale pořád mám jen nervy a nemůžu kvůli tomu skoro vůbec spát.Kdyby mě někdo viděl asi by se mě normálně lekl. S kafem v ruce jsem se vrátila zpět nahoru,kde už Zayn seděl u počítače.

"hele tohle vím kde je.Jediné co nám tedy zbývá je jet se tam podívat a zjistit více.Nic jiného ani zatím udělat nemůžeme když víc nemáme." jo v tomhle má pravdu.

"jo máš pravdu je i správná hodina nachystám se a pojedeme hned." položila jsem kafe a chtěla jsem se nějak upravit,abych na toho mafiána pokud tam bude udělala dojem.

"jo šlo by to,ale děcka tady nemůžou zůstat sami.Kdo je pohlídá teď v 9 večer?" no to jsem nedomyslela,ale určitě Niall tomu to vadit nebude.

"zavolám Niallovi tomu to určitě vadit nebude."vzala jsem mobil a hned volala.Bylo to jak jsem říkala nevadilo mu to.Navíc vše ví a taky se snaží pomoct sice neví jak,ale aspoň teď pomůže takhle.No ještě dohlíží na Harryho,ale to moc nechci,mám strach,aby se nestalo ještě něco jemu.

Hned jak Niall dorazil jsme mohli vyrazit nebylo na co čekat.Nasedli jsme do auta a jeli k tomu klubu,snad nás pustí dovnitř.Byla jsem strašně nervozní.Když jsme zastavili u klubu byla jsem strašně nervozní a to bylo to nejhorší měla jsem strašný strach.

došli jsme ke vchodu kde nás naštěstí bez problému pustili a mi šli hledat tu onou místnost kde se má údajně vše konat.Jediné co jsme vlastně vyčetli je,že tohle je jedna z nejhorších mafii,která obchoduje i s bílím masem a jejich boss se jmenuje Luke.

Konečně jsme našli nějaké dveře,nebyl by problém tam vejít,kdyby tam nestáli 2 gorily.

"potřebujete něco? Sem se nesmí." řekl nám jeden.Tohle nebude dobrý.

"ano chtěli by jsme jít dovnitř,slyšeli jsme,že se tady hraje ten nejlepší poker tak by jsme si taky chtěli zahrát." rychle jsem řekla a snažila jsem se co nejvíce svůdně.

"dobře počkejte chvíli." jen jsem kývla a čekali jsme.Snad nás pustí dovnitř.

"tak můžete,ale jen vy s dámou prý ještě neměli tu čest,ale chlapů tam je prý moc.Ať na vás počká na baru." tohle ne,nemůžu tam jít sama.No hold se budu muset překonat a udělat to pro Harryho.

"to nejde nepůjdeš tam sama,co když se ti něco stane." začal vyšilovat Zayn,byl tak roztomilý.

"neboj nestane a pokud budeme řešit obchod nebo tak něco,nechám si tě zavolat dobře? Jen opravdu zůstaň na baru dobře? a kdybych tam byla podezřele dlouho a nemohl ses mi ani dovolat tak zavolej policii.Miluji tě." ještě jsem ho políbila nevím co to do mě vjelo,jen co vím opravdu ještě stále mám city i k němu a opravdu je to láska,ale ne taková jako k Harrymu.

"dobře drž se." teď mě pro změnu políbil on a já konečně šla dovnitř.Naskytl se mi pohled snad na 10 chlapů kolem stolu co hráli poker.Měla jsem opravdu strach.

"taková kočka zrovna chce mezi nás? Copak tě přivádí? Opravdu jen poker?"promluvil jeden z nich nevím který ani jestli to nebyl třeba boss.

"nejsem tu kvůli pokeru,abych pravdu řekla ani ho neumím." odpověděla jsem docela odvážně ani nevím kde se to ve mě najednou vzalo.

"aha no tak dobrá.Opravdu už nevím proč by jsi tu tedy byla.Jinak já jsem Luke." aha tak tohle je boss.No aspoň to vím.

"dobrý vědět já jsem Stacy a říká ti něco jméno Harry Styles?" snad je to tenhle boss.

"ano říká mi jeho jméno hodně dost mi dluží a odmítá pro mě pracovat i když podepsal smlouvu,ale pokud chceš něco ohledně jeho tak tyhle sračky neřeším já,ale můj dobrý společník Liam ten tu bude tak do 15 minut budeš muset počkat,mezi tím by jsme si mohli dát sklenku a pokecat proč tě zajímá zrovna Styles." Kývla jsem a šla se sním posadit k malému baru který tu byl.Ostatní pokračovali v pokeru bez něho.

"přivádí mě třeba to,že je to můj manžel a děkuji pít nebudu." jsem zvědavá co mi sakra odpoví na tohle.

"aha no vím,že má manželku a slyšel jsem,že i opravdu mladou a krásnou,ale že až takhle to jsem opravdu nevěděl,jen tak by mě zajímalo proč zrovna on? co na něm tak krásná holka vidí?" on je vážně slizký.

"třeba láska k němu a to jaký je.To je pro mě hlavní.Vy mi jen řekněte co bych mohla udělat pro to,aby se jeho dluh smazal a práce u vás taky?"snad to nějak půjde.

"no jak jsem řekl tohle řeší Liam takže počkáme na něj.Víš nerad řeším takhle špinavou práci mám na to lidi no a nevím nemyslím si,že by to nějak šlo.Pokud nemá peníze on kde by jsi je vzala ty?" tenhle chlap mě vážně sere.

"třeba mám někoho kdo mi nabízí pomoc a ten zrovna sedí na baru,protože jeho jste dovnitř nepustili." řekla jsem.Třeba teď už Zayna dovnitř pustí.

"aha tak se na něj podíváme." jen kývl na jednoho chlápka u dveří a než jsem se nadála už tu byl Zayn,který hned utíkal ke mě a obejmul mě.

"Rád tě vidím ty jsi Zayn.Zayn Malik že? Ten dost dobrý člověk ve svý práci co má dost kasín,který jsou jedny z nejlepších." sakra tenhle chlap mě už opravdu děsí on snad ví vše. O lidech a jejich práci.

"ano to máte pravdu a já pokud se nemýlím tak vy jste boss." řekl opravdu hnusně Zayn.ten opravdu nemá strach,ale on v tohle musí aspoň s poloviny umět chodit.

"ano to jsem a heleme se už je tu Liam,takže já se s vámi loučím a opravdu rád jsem vás poznal.Přeji hodně štěstí s vyjednáváním Liam nemá moc slitování a jen tak na něco nekývne."hned jak se on zvedl mi jsme se otočili,aby jsme viděli člověka se kterým máme vyjednávat.

Tak tohle bude těžší než jsem si myslela.......

***

tak na rychlo je tu napsaný další dílek a to na pc kde opravdu nerada píši...Takže snad jste i tak rádi,že jsem si takhle pospíšila a máte radost,opravdu nevím jak to teď totiž bude už jak jsem psala mobil mám na opravě a nevím jak dlouho to bude trvat...takže se předem omlouvám,kdybych teď nic nepřidala......snad se takhle část líbí a nejste moc naštvaní,že jsem to ukončila takhle......s láskou váš prceekk5sos

Either Daddy's GirlKde žijí příběhy. Začni objevovat