36.díl

1.5K 62 1
                                    

  "o to se nestarej pokud si tě tam nechají tak se pro věci vrátím sám dobře?"jen jsem kývla,neměla jsem ani sílu na to mluvit jaký jsem měla neskutečný bolesti. 

Harry jel strašně rychle a ani neřešil,že kolikrát přejel na červenou.Hned jak zastavil před nemocnicí mě vzal zase do náruče a nesl dovnitř.Tam když nás uviděli hned přivezli vozík na který mě Harry položil.

"pomozte ji nějak,ona má bolesti a já nevím třeba rodí." začala Harry udýchaně mluvit na nějakou sestru.

"a v kolikátém je měsíci?"zeptala se jen.

"v 7,ale byla v pondělí u doktora a ten řekl,že ji tvrdne bříško a mohlo by se stát,že by mohla porodit dříve." jen chápavě přikývla a vzala mě a vezla pryč.

"kam ji vezete?"ještě na ni Harry promluvil.

"pojďte se mnou.Vezu ji k panu doktorovi,aby ji prohlídl a pak se uvidí.Vy počkáte a já vám pak řeknu jak to vypadá." Harry jen kývl a dál to bylo v tichosti.Pak jsme zajeli do nějakých dveří a Harry musel čekat.

Sestra vše řekla doktorovi a ten jen přikyvoval.

"tak se na vás podíváme slečno."řekl a podíval se na mě.Já jsem v tu chvíli ucítila jak mi něco teče po noze.

"ani nemusíte teď mi odtéká plodová voda." s bolestmi jsem řekla.

"tak to je jiná.Sestro hned připravte sál."ta hned utekla a on mě někam vezl.Venku čekal nervozně Harry.Doktor mu vše řekl a on nás nás následoval před sál a mě pořád držel za ruku,byla jsem ráda, že tu je a já tu na to nejsem sama.

" pane dál už nemůžete jedině,že by jste byl otec a chtěl být u porodu."nechtěla jsem se Harryho pustil,ale je jasný,že budu muset není otec a u porodu by stejně být nechtěl.

"jsem otec a chci u toho být." to co řekl mě zaskočila,ale byla jsem za to ráda,aspoň na to nebudu sama a on bude vedle mě a bude mě držet za ruku.Když nemůže Zayn.

Konečně bylo po všem a já uslyšela dětský pláč.Strašně mi při tom pomáhal Harry,který mě držel za ruku a nevadilo mu,že jsem mu ji mačkala a  taky mi šeptal povzbudivá slova.Měla jsem malou u sebe.Jsem ráda,že jsem si ji mohla pochovat.Harry přestřihl i pupeční šnůru a byl u mě když jsem měla malou u sebe.Pak mi malou vzali a mě odvezli.kam se poděl Harry nevím.

*Harry*

Byl jsem u porodu u jejího porodu místo Zayna.Neměl jsem to v plánu,ale nechtěl jsem,aby na to byla sama.Nakonec jsem rád,že jsem u toho byl.Přestřihl jsem i pupeční šnůru.Pohled na Stacy jak má malou na rukách a s posledních sil se na ní usmívá byl k nezaplacení.

Jí pak někam odvezli,nejspíše na pokoj a já tam zůstal se sestrou a díval se na to jak malou připravuje.

"jak se jmenujete? a jak se bude jmenovat malá?" hned jsem musel říct jméno naštěstí jsem ho věděl a to díky tomu,že jsem ho vlastně vymyslel já.

"já se jmenuji Harry Styles a malá bude Darcy." jen kývla a já odešel tak jak mi ještě řekla.Nevím na co chtěla moje jméno,ale to je jedno.Zeptal jsem se na chodbě kam odvezli Stacy a vydal jsem se za ní.Snad nebude spát.

"ahoj zlatíčko byla jsi statečná.Budeš chtít,abych někomu dal vědět,že tu jsi?" mluvil jsem na ní a sedl si vedle její postele na židli.

"jo asi jo,ale jen matce.Nechci,aby to věděl Zayn za ním se stavím pak až budu s malou doma." jen jsem kývl a chtěl jsem odejít,ale chytla mě za ruku a tak jsem zůstal sedět.

Either Daddy's GirlKde žijí příběhy. Začni objevovat