29.díl

1.6K 65 3
                                    

  "ahoj"......... 

Zvedla jsem pohled na Zayna,hnedka jsem ho totiž podle pohledu poznala.Posadil se ke mě a na přivítanou mě políbil.

"co doma dá se to přežít,jinak v autě mám pro tebe dárek." usmála jsem se na něj.

"doma děs úplně mě přehlíží a vánoce katastrofa.Hned jak rozdali dárky jsem odešla nahoru a hodila je do rohu pokoje a ani je nerozbalila,taky mám pro tebe tady dárek." chytl mě za ruku a propletl si se mnou prsty.Seděli jsme už v tichosti a čekali až mě zavolají.Když se tak stalo tak šel Zayn se mnou.

"jé dobrý den.Asi jste se rozhodla dítě nechat,když je tu s vámi váš přítel že?"začala hned s vesela doktorka.

"ano máte pravdu rozhodli jsme se,že si ho necháme." kývla a já si zase lehla a vyhrnula triko.

"ták zatím je vše v pořádku.další kontrolu dáme až za měsíc.Jinak zdáte se mi smutná." jo asi to už na mě sakra pozná každej.

"no to je v pohodě jen mám nějaké problémy doma." odpověděla jsem a vstala a šla za Zaynem.

"aha určitě vím proč. Máte staršího přítele a to se doma nelíbí nemám pravdu?" sakra ona snad ví všechno.

"přesně." jen jsem jí odpověděla a převzala si od ní kartu.

" s toho si nic nedělejte jednou si vaši rodiče chybu uvědomí a budou toho litovat.Navíc nevím co je na tom mít staršího přítele.Podle mě na věku nezáleží."přesně,tak jak si to myslím já.Že věk je jen číslo.

"jsem ráda,že to někdo chápe a děkuji." Vzala jsem Zayna za ruku a společně jsme odešli.Nasedli jsme do jeho auta a jeli ani nevím kam.Já přeci musím s Abbi jet dom.

"kam jedeme? Já musím zase za chvíli dom,takže zavolej Abbi.Jinak kartu si nechám u tebe." podívala jsem se na něj a čekala co mi poví.

"zlato jen chvíli zajdeme si někam na jídlo a pak tě odvezu." vzal si ode mě kartu a schoval ji,já jsem radši nic neříkala,aby jsme se nehádali chci si užít chvíli sním.

Seděli jsme poměrně dlouho v jedné restauraci. Předali jsme si i dárky,dostala jsem od něj krásný náramek a nějaké oblečení.Pak jsem konečně donutila Zayna,že musím domů naštěstí v tomhle neprotestoval,ale co se týkalo toho,aby zavolal Abbi,aby mě odvezla tak to ne.Stál si za tím,že mě odveze on.Radši jsem neprotestovala.Mám jen strach,že budou problémy a to já sakra že nechci.

Zayn zastavil před domem,ještě než jsem vystoupila mě políbil a já šla dom.Zayn tam pořád stál asi čekal až zajdu do domu,chce mít jistotu,že asi budu v pohodě.Nestihla jsem ani otevřít,udělal to za mě Kevin a hned mi jednu mezi dveřmi vrazil.To,ale dělat neměl protože hned na to doběhl Zayn a začali se prát. U toho jsme už byli všichni jak matka tak i Niall.

Když bylo po všem a Zayn nakonec s nadávkami odešel a to jsem ho k tomu musela donutit.Jsem zvědavá co se bude dít až bud pryč.

"jako tak tohle jsi přehnala.Neumíš poslouchat a ještě napadne on Kevina? No to jako ne.Od teď nevylezeš s baráku ani za Abbi,ta tě v tom určitě podporovala." křičela,zase jenom křičela,ona asi nic jiného neumí.

"jasně rozumím,ale počítej s tím,že až mi bude 18 odejdu." chtěla jsem odejít nahoru,ale zase začala mluvit.

"to si jen myslíš,to ti bude za 2 měsíce a uvidíš,že za tu dobu si on najde někoho jinýho nebude zrovna na tebe čekat.Pak by mě zajímalo kam půjdeš." tímto mě naštvala,ale já vím,že počká už jen kvůli tomu,že čekám jeho dítě a on se na něj těší.

"to si myslíte vy,já vím něco jiného a vím,že počká." teď už jsem vážně chtěla odejít,ale ona zase musela mluvit.

"to si nemyslím vím to,mi všichni to víme jen ty ne,protože ho miluješ,ale uvědom si,že on tebe nemiluje jen si užívá a za problémy mu nestojíš,takže dej na moje slova vykašle se na tebe a najde si někoho s kým se nebude muset schovávat." už mě její slova vážně štvou nevím o co jí jde.

"já se s tebou o tom nebudu mluvit,každá totiž máme jiný názor a já ti říkám,že jak mi bude 18 odejdu a aji kdybych sním nebyla prostě odejdu.S prominutím radši budu pod mostem než tady s vámi." už mě nezajímalo jestli chce něco říct.Odešla jsem nahoru do pokoje a ještě pro jistotu za sebou zamkla.Štve mě Niall byl to můj bráška vždy tu byl pro mě a ve všem co jsem udělala ať to bylo dobře nebo špatně při mě stál a najednou se jakoby ani neznáme.A to jen kvůli tomu,že jsem se zamilovala do Zayna.Myslela jsem si,že zrovna on to pochopí a když ne tak,že bude při mě a bude se mi snažit pomoct nebo tak něco.Nebo mě jako vždy se srandy seřve a pak poradí a nakonec se tomu zasmějeme,ale s tímto je už asi navždy konec.Už se to nezmění není jak a ani na to není čas,odejdu a to vím jistě a odejdu už napořád.Pokud se to nezlepší a nebudou se se mnou bavit,tak jak odejdu už je nechci nikdy znát a jejich omluvy mě pak zajímat nebudou.jen mám v plánu,že si pak řeknu o další fotečku a tu jim i se stručným dopisem v den mých 18 dám jak budu odcházet a pak si tady sami můžou sedět a třeba brečet jakou udělali chybu,ale na to už bude pozdě.

Nejvíce mě štve,že tu už není otec,ten by mi určitě pomohl a byl na mé straně,Niall měl tohle po něm a jak umřel tak právě za něj vzal jeho roli a choval se ke mě jako otec,ale teď nemám nic.Jediný upřímný lidi v mém životě jsou Abbi,Louis a Zayn a nikdo jiný. 

Bylo sice odpoledne,ale já jsem byla ze všeho unavená a tak jsem si šla lehnout a hned jsem usla.Vzbudila jsem se někdy v noci a už se mi spát nechtělo.Koukla jsem na hodiny a bylo něco kolem 3 hodiny ráno.Všichni spali a já dostala hlad.Oblékla jsem si župan a šla dolů do kuchyně.Napadla mě úplná kravina,ale všichni spí takže v tom nevidím problém.Šla jsem zpět do pokoje kde jsem se oblékla a šla jsem za Zaynem.Určitě bude spát,ale bude mít snad radost,že mě vidí.Nezdržím se dlouho,aby na to nikdo nepřišel,ale pokoj jsem za sebou zamkla a byla jsem tam vlastně zamčená celý den,tak snad to nebudou řešit a už vůbec né v noci.

Stojím před Zaynovím domem a nevím jestli mám zazvonit a vzbudit ho,ale zase pokud ho chci vidět nic jiného mi nezbbyde. Odhodlala jsem se tedy ten zvonek zmáčknout.Čekala jsem poměrně dlouho,ale pak mi konečně otevřel rozespalý Zayn jen v boxerkách.Když mě uviděl,koukal na mě a asi nechápal co tu dělám a jak jsem se sem dostala.Já ho strčila dovnitř a za námi zavřela dveře.

"zlato co tu děláš?" začal konečně mluvit Zayn,ale hned si mě přitáhl do objetí.

"celý den jsem spala a před chvíli jsem se vzbudila a napadla mě tato blbost a taky jsem tě chtěla strašně vidět a být chvíli s tebou." nic neřekl a hned mě začal líbat,já bez řečí spolupracovala.Vzal mě do náruče a nesl k němu do ložnice tam mě položil na postel a sám si lehl mezi mé nohy a začal mě zase líbat...

******

tadááá...další dílek je tu a já se opravdu snažila a doufám jen,že se vám zase líbí tak jako předešlé díly...Vím už to nemá nic společného s Daddy povídkou už mu tak vlastně ani neříká,ale tak je sním těhotná a už se to tam v tohle případě nehodí...Já jen doufám,že se na mě nezlobíte,že pokračuji zrovna takhle ve stylu normální povídky a že se to i tak líbí a čtete to už ze zvědavosti dál...

Omlouvám se i za to,že moc scének tam ohledně nich a jejich sexu a dalších daddy věcí nebylo,ale mě napadlo psát to takhle..tak snad se na mě nezlobíte. Taky se ještě omlovám za to,že teď nepřidávám každý den,ale chodím do práce a moc času není,ale hned jak to zase půjde bude další dílek...s láskou váš prceekk5sos

Either Daddy's GirlWo Geschichten leben. Entdecke jetzt