69.díl

1.1K 38 1
                                    

Jak tohle mohl říct? Já ji nebudu zatím říkat nic. Přeci ji tady ve dvou letech nebudu motat tu její malou hlavičku.

Navíc stále doufám,že budeme spolu ...

* o 5 měsíců později.*
Stále bydlim sama. Nikoho jsm nechtěla. Chci jak už jsem vám řekla jedině Harryho.
Za týden mám termín porodu a moc se na malého těším. Už mám vše nachystané pomáhal mi v tom Niall a Zayn.

Teď moc věcí nedělám, abych měla klid tak je malá u Zayna. Chtěl,abych tam byla taky aspoň do doby než porodím,ale odmítla jsem. Nejsem neschopná a sanitku si zvládnu zavolat sama. Navíc pořád jen sedím nebo ležím takže je to v klidu.
Někdo zazvonil nevím kdo by to mohl být já nikoho nečekám jedině, že by to byl Zayn nebo Niall nikdo jiný.
" ahoj co ty tady děláš?" byla jsem zaskočena mezi dveřmi stál osobně Harry.
" ahoj mužů dál? Potřebují s tebou mluvit." Uhla jsem ode dveří a pustila ho dovnitř. Kdo ví co může chtít.
" dáš si něco? Nebo hned půjdeš?"
" dobrý hned půjdu já jsem jen donesl rozvodové papíry tak jestli by jsi je podepsala." myslela jsem,že to se mnou sekne. Proto jsem se hnedka posadila.
"Je ti dobře?" promluvil zase Harry. Skoro jsem ho nevnímala.
" jo jsem jen jdi už." nechci ho ani vidět.
" a podepíšeš to?" bože jemu jde jen o ten blby podpis.
" nech to tady musím si to nechat projít hlavou a přečíst si to a teď to nebude mám před porodem nebudu se rozčilovat." nic neřekl a odešel. Já hned začala brečet. Rozvodové papíry jsem chytla zmačkala a vyhodila do koše.
Celý den jsem to měla před očima a nebylo mi nějak dobře.
Proto jsem si šla brzo lehnout. Ani nevím jak jsem usla,ale dlouho jsem nespala v noci mě vzbudila bolest břicha už je to asi tady. Rychle jsem se oblékla vzala tašku a šla si sednout do obýváku. Čekala jsem jestli se bude něco dít ať nevolám sanitku zbytečně. Když mi praskla voda bylo to jasné hned jsem volala. Ještě jsem se stěží převlékla do suchých věci a čekala jsem. Mezi tím jsem Zaynovi a Niallovi písla SMS že už je to tady.

Konečně mám v náručí toho malého drobečka,abych řekla pravdu je celý Harry očička má po něm a vlásky taky. Je dokonalý škoda jen,že to nevidí jeho táta.
" ahoj dorazil jsem hned jak to šlo." přiřítil se do pokoje Zayn.
" je dokonalý a hodně podobný na Harryho třeba si uvědomí chybu." řekl a malého si vyfotil a pak si ho vzal na ruky.
"To se asi nestane byl za mnou s rozvodovími papíry ." jen jsem řekla. Pak už jsme se k tomu nevraceli dorazil i můj milovaný bráška.

* pohled Harryho.
Je to už 2 dny co jsem ji tam odnesl ty papíry a ona stále nic. Asi vážně nemá čas. Já sedím sám doma u počítače dělám něco do prace,ale nějak mě to nebaví a protojm jsem to ukončil s šel jsem brouzdat po netu kde je co nového.
Najel jsem i na fb no a to jsem asi dělat neměl. Niall tam dal fotku malého Harryho byl mi tak strašně podobný že jsem se na něj nemohl přestat dívat.
Proto se neozývá není doma,ale nejspíše v nemocnici a já jsem totální debil,že jsem předtím uvěřil Liamovi ne ji. Ona porodila mého syna. A já jsem u toho nebyl nebyl jsem ten kdo ho první vidí nebo chová.
Jsem vážně kterém chybí mi a to strašně jak ona tak i Darcy. Nevím co to do mě vjelo ji jít požádat i rozvod. Chtěl jsem ji vidět to ano s Kelly nemám vážný vztah jen spolu spíme no poslední dobou už moc ne.
Musím za ni a vše osprosit jinak to nejde. Pokud podepíše ten rozvod bude konec a to nechci.

Než jsem se odhodlal za ni jít uběhlo 3 dny a ona už je s malým doma. Zjistil jsem si to u Nialla. Musel jsem za ním a zjistit jestli mě stále miluje a jestli by mi odpustila. Jinak bych tam asi nešel. Jsem srab.
Zrovna jsem na cestě k ni. Po cestě jsem se stavil v květinářství pro kytici růží a ještě v hračkářství pro hracky,abych dovezl něco i mým dětem. Ano Darcy beru pořád jako svoji. Nevím co to do mě tehdy vjelo,aby ji řekla kdo je její otec. No snad ji to neřekla a nevyhodí mě.

Zastavil jsem před jejím domem a šel zazvonit měl jsem strach,ale musím to zkusit. Chci,aby už byla konečně šťastná.
Chvíli jsem čekal než otevřela i s malým na rukách.
" ahoj jestli jdeš pro ty papíry nemám je,abych řekla pravdu ještě ten den jsem je vyhodila." ustoupila ode dveří a šla dovnitř následoval jsem ji.
" nepřišel jsem kvůli tomu. Přišel jsem odprosit svoji debilitu a chci vás zpátky. Miluji vás." snad mě teď nepošle někam.
" na tohle jsem vážně čekala,ale co tak najednou?" byla vážná a to ji slušelo. Přišel jsem blíž dal ji kytku,kterou hned položila kvůli malému.
" víš vše jsem si uvědomil, když jsem uviděl fotku malého. Zjistil jsem,že jsem debil,který uvěřil někomu kdo nás vlastně do všeho dostal. Odpustíš mi? Dovezl jsem něco i dětem?" snad mi odpustí. Nevím ani jak jsem bez ni mohl být. Abychse přiznal pokaždé když jsem spal s Kelly tak jsem pořád myslel na Stacy.
Nic neřekla jen mě lehce políbila na rty.
"Máš štěstí,že tě miluji a odpustila bych ti všechno." musel jsem se usmat.
" mužů?" ukázal jsem na malého nic neřekla a opatrně mi ho předala.
" kde je vůbec malá Darcy?" promluvil jsem a pořád obdivoval malého.
" u sebe nahoře. Darcy? Je tady táta." Křikla a malá byla hnedka tady.

Jsem rád,že to takhle dopadlo a že budeme zase rodina. Už nikdy nic neudělám,abych ji ztratil budu skvělý táta pro obě děti a klidně budu chtít i další děti když to bude jen a jen sní.

" milují tě a navždy budu. Už se budu jen snažit,aby bylo vše dobré a mi byli jedna statná rodina." ještě jsem dodal a políbil ji. Teď jsem teprve šťastný a tak to má být. Prostě si jsme souzeni když i po takových věcech jsme pořád spolu.
" taky te milují a pořád budu. Doufala jsem,že to takhle dopadne a budeme spolu." políbila mě a to mi tak chybělo celá ona mi chyběla.

*****
Tak holky a tohle je definitivní konec. Vím, že jste asi zklamaně,ale vážně jde už nevěděla jak pokračovat a pořád to bylo dokola,že spolu byli nebo nebyli.
Prvně abych se přiznala měl být konec jiný měli se rozvést a Stacy měla být zase se Zaynem,ale nakonec jsem to udělala takhle snad se vám to líbilo...
Jediné co vám mužů poradit je,že můžete zkusit můj nový příběh Blind love třeba nekoho zaujme aspoň z poloviny jako tento příběh....
Moc děkuji za votes a tolik přečtení....s láskou váš prceekk5sos

Either Daddy's GirlOù les histoires vivent. Découvrez maintenant