24.díl

1.8K 66 3
                                    

Matka by vyšilovala jak ji znám.

Zase pondělí a jako vždy do školy,nechce se mi vůbec,ale musím a navíc se třeba pak zase uvidím se Zaynem. Na to se asi těším nejvíc.
Nachystaná jsem šla dolů do kuchyně,kde všichni byli. Pozdravila jsem a sedla si,abych se mohla nasnídat.

" v sobotu pojedeme k Malikům. Kevinova matka má narozeniny." bože úplně se mi tak chce,ale to tam určitě bude muset být Zayn,takže by jsme se mohli někam zašít.

" dobře budu s tím počítat." dojedla jsem snídani. Rozloučila se a vydala jsem se do školy a zase pěšky. Jsem ráda,že se už se mnou Niall nesnaží ani mluvit.
Ve škole už byla Abbi,která na ně čekala. Tohle je jediný člověk na kterým mi záleží a který o mě vše ví.

Ve škole jako vždy nuda,poslední dobou mě to nebaví a navíc mi není ani nějak od rána dobře. Je to už,ale poslední rok,tak to nějak přežiji. Už,aby mi bylo 18 a já si mohla dělat co chci a pokud budu stále se Zaynem,mohla bych to už říct a kdyby se to matce nelíbilo odešla bych k němu,ale o tom si můžu zatím jen nechat zdát.

Skončila škola a já šla dom,dneska nikam nejdu a ani se mi nikam nechce stále mi není dobře,asi na mě něco leze.

Doma jsem zalezla do postele a neměla jsem v plánu vylést,chtělo se mi strašně spát.

" zlato stávej,prospala jsi celý den. Co budeš dělat v noci?" ani nevím,že jsem usla,vzbudila mě až matka.

" ahoj a kolik je hodin? Nebylo mi dobře a tak jsem si lehla ani nevím jak jsem usla." vážně nevím jak jsem usla,ale pomohlo mi to.

" je 8 večer,pojď se najíst." kývla jsem a vylezla jsem s postele,sice jsem spala a je 8,ale stejně se najím,vysprchuji a pak půjdu zase spát.

Po jídle jsem se odebrala do sprchy a pak jsem si zase lehla,ještě než jsem se,ale chystala spát jsem koukla na mobil jestli se po mě někdo nezháněl a asi ano mám jednu zprávu.

Copak dělá moje princezna? Chybíš mi a to moc. Také jdeš na oslavu mé matky? Doufám,že jo. Někam by jsme se spolu zašili.Z

To je od něj hezký,že mi aspoň píše,když už spolu nejsme,ale on má teď hodně práce a já nechci,aby na to někdo přišel. Ještě jsem mu odepsala.

Daddy,nedělala jsem nic,nebylo mi nějak dobře a já celý den prospala a teď jdu taky spát. Taky mi chybíš a ano budu tam taky. A ráda se s tebou někam zašiji. S

Jen jsem odepsala,mobil jsem položila na stolek vedle postele. Zachumlala se do peřiny a šla spát.

********

Je ráno a já se zrovna chystám na tu oslavu,podle matky se mám obléct nějal slavnostně. Proto jsem ve skříni vyhrabala sukni do půlky pasu s mašlí na boku a k tomu jsem si vzala tílko,které jsem zastrčila dovnitř. Jemně jsem se namalovala a vlasy jsem si nakůlmovala a bylo hotovo. Mohlo se jít. Spěchala jsem,protože matka nadávala,že na mě čekají a že mi to trvá,ale to bude nejspíše tím,že mi neřekla v kolil se jede a já si prostě vstala v kolik jsem chtěla.

Zrovna jsme v autě a na cestě k Malikům já jsem si i na tu chvíli strčila sluchátka do uší. Nechce se mi tam jediná dobrá věc na tom je,že tam bude Zayn,kterýho jsem neviděla celý týden.
Dorazili jsme na místo a já vystoupila a následovala je do domu. Bylo tam docela dost lidí,takže by si nikdo nemusel všimnout,že jsme zmizeli zrovna mi 2.
Těkala jsem očima a hledala ho tu,oslava se dělala venku na zahradě,já byla stále s matkou. Když jsem ho konečně uviděla,nemohla jsem s něj zpustit oči,byl dokonalý měl uplé skinny a k tomu jen obyčejné černé uplé triko,které mu tvarovalo jeho hruď,nejradši bych to z něj,ale strhla dolů.
Naše pohledy se střetly a on se na mě usmál tím jeho dokonalým úsměvem.

Už tady nějakou dobu sedím a nudím se,ani nevím kde se Zayn stratil. Z nudy mě až probral mobil,který oznamoval zprávu. By mě zajímalo kdo otravuje no asi jedině Abbi. Vzala jsem mobil a koukla,na obrazovce,ale blikalo jméno Zayn a né Abbi.

Zlato pojď za mnou nahoru, čekám na schodech.Z

Na nic jsem nečekala a vstala,šla jsem opatrně nahoru,aby mě nikdo neviděl to se týkalo hlavně matky a Nialla. Vyhledala jsem je a seděli s ostatními u stolu a bavili se,výhoda pro mě. Snad mě nebudou hledat.

Vyběhla jsem schody,kde mě hnedka odchytil Zayn a začal mě líbat. Otočil mě tak,abych byla opřená o zábradlí a pořád jsme se líbali,bylo to čím dál více vzrušující,když mě u toho mačkal zadek.

Nevím jak dlouho tady jsme,ale očividně nás nikdo nehledá a nám se tady spolu líbí. Musím si ho užít do kaď můžu kdo ví,kdy ho zase uvidím. Ale snad už to nebude tak jako teď a udělá si čas a já se zase jako vždy vymluvím na Abbi.

" miluji tě,princezno moje." šeptal mi Zayn do ucha,od něj bych to poslouchala klidně celý den.

" taky tě miluji." odpověděla jsem mu a zase se vrhla na jeho krásný a pro mě dokonalý rty,kterých se nemůžu nabažit.
Zajížděla jsem Zaynovi pod triko a jezdila přes jeho dokonalou hruď a on mi stále sahal na zadek už né,ale přes sukni,ale rovnou zajel pod ni. Kdyby tady nebylo tolik lidí tak bych ho snad i ojela,ale to si musím nechat na jindy.

" ehm ehm..." někdo si odkašlal a já se rychle otočila,abych viděla kdo tam je. Myslela jsem,že mě trefí,tohle je náš konec.

*****

Vím ukončila jsem to blbě asi vás zase zajímá kdo tam zase bude nebo tak...bude to pro tentokrát zajímavé... Snad se stále líbí...sice je to krátký díl,ale snad i tak se líbil.... S láskou vás prceekk5sos...

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now