42.díl

1.2K 62 0
                                    

Chvíli jen zaraženě stál a pak dal brečící malou Harrymu do ruk a bez jediného slova odešel pryč.jediné jak jsme poznali,že opravdu odešel bylo,že práskl dveřmi.Neřešila jsem to a šla za těma mýma miláčkama.Když tak nad tím uvažuji může si za to sám.Když už si malou vezme nebo tak nevšimla jsem si,že by na ni někdy mluvil nebo tak něco.

Zayn se zase neozývá, myslím si,že je uražený nebo naštvaný, ale to je jeho věc. Snažila jsem se mu dovolat,ale nebere to a Kelly volat opravdu nebudu.

Dneska jsem měla v plánu jít s malou za Abbi. Dlouho jsme spolu nemluvili a já už si potřebují s někým promluvit myslím tím s někým jiným než je Harry a nebo Niall a no a vlastně má matka.

Konečně jsem došla před jejich dům, aby už na mě čekala s úsměvem před dveřmi. Pomohla mi s kočárkem dovnitř a hned si malou vyndala a šla do kuchyně a já ji následovala.

" ahoj tak povídej co nového? A už planujete svatbu?" začala konverzaci Abbi. Malou dala na řeku kde byli hračky a šla dělat kafe.

" u nás v pořádku a svatbu zatím neplánujem,ale Harry by chtěl dítě. Co u vás nového?" jsem ráda,že si mám konečně s kým popovídat.

" paní a cítíš se na další dítě? Jinak u nás no jak to říct jsem těhotná a Louis je nadšený. Chtěl by být více doma,ale teď to nějak nejde." by mě zajímalo proč by to nešlo vždyť jeho šéf je Zayn.

" paní tak to gratuluji a proč by to nešlo? Přeci je jeho šéf Zayn tak v čem je problém." zeptala jsem se nechápavě.

" víš se Zayn to je složitý rozešel se s Kelly a pije a do práce chodí a nechodí prostě jak chce a kolikrát prý šel do práce i opilý a jedinej kdo všemu rozumí je Louis takže ho prakticky zastupuje." to jsou mi, ale noviny.

Paní já nic nevím on mi nebere ani mobil takže to je mi novina." porad tomu nemůžu věřit.

" jo no a můžeš dneska? Chceme oslavit to mrně s Louisem a chci,aby jste s Harrym šli taky."

" to zní fajn.Ale půjdu jen já a to se budu muset domluvit s matkou jestli pohlídá. Harry nebude doma vrací se s práce až zítra odpoledne." vypadla bych někam tak snad matka po hlídá a nebo Niall.

" jo tak se domluv a ozvy se. Chceme začít v 7 ještě nevím v jakým klubu písma bych ti." kývla jsem a upíjela kafe a koukala na malou jak si hraje. Je podobná na Zayna,ale vice má po mě.

Byla jsem u Abbi do 4 a pak jsem šla domů no než jsem šla domů jsem prvně šla k matce se sní domluvit. Naštěstí souhlasila a tak jsem ji tam malou hned nechala. Nějaký věci tam matka má takže to bylo v pohodě.

Domů jsem došla kolem půl 6. Napsala jsem Abbi,že půjdu a ona mi poslala adresu. Šla jsem se chystat.

" konečně jsi tady." začala mě objímat Abbi když jsem dorazila na místo.

" ahoj omlouvám se za zpoždění, ale musela jsem ještě k matce něco potřebovala pro malou." posadila jsem se mezi Abbi a Zayna. Ano i on tu byl a nikdo mi to neřekl. To už je teď, ale jedno.

Byla jsem tam už dlouho nějak jsem nevnímala čas. Bavila jsem se spíše s Abbi a Louisem,ale občas i s Zaynem. Bylo blbe ho ignorovat.

Ráno jsem v stala a pěkně mě bolela hlava. Vzpomínala jsem co se stalo a kde jsem. Když mi vše došlo tak jsem se co nejrychleji oblékla a chtěla jsem utéct domů, ale to se mi jaksi nepovedlo. Dotyčný se vzbudil dřív než jsem odešla.

" kam tak rychle chceš utéct? Litujš toho? Já myslel,že to mezi námi vše změní." začal na mě mluvit Zayn.

" já ne není to a nebude to mezi námi jiný já mám už jiný život a milují Harryho a to se nezmění." jen jsem řekla.

" takže budeme dělat,že se nic nestalo a doma to neřekneš?" už mě vážně štve.

" doma to řeknu protože tohle byla prostě chyba. Jsi otec Darcy,ale to je už vše pokazil jsi vše co jsi mohl a tímto se to nezmění." otočila jsem se a odešla a nechala ho tam.

Šla jsem pomalé k matce si pro malou a přemýšlela jak to Harrymu řeknu. Jediné co vím,že ho nechci ztratit a že pokud bych nebyla opilá nestalo by se to. On to Zayn věděl a využil toho.

Zrovna stojím u plotny a vařím oběd za chvíli by měl být Harry doma. Mám malou na rukách a jsem čím dál víc nervózní.

" miláčku jsem doma. Kde pak jste?" už je tady. Musím být v klidu,aby nic nepoznal.

" ahoj zlato jsem ráda, že jsem doma." hned mě obejmul a políbil mě. Vzal si malou ode mě a já dodělávala jídlo.

Strašně jsem se lekla když mě obejmul kolem pasu.

" zlato co se děje? Zdáš se mi jiná taková nervózní." sakra poznal to musím mu to říct.

" já musím ti něco říct,ale sedni si." poslechl a posadil se a já tedy spustila.

" byla jsem včera slavit Abbi je těhotná no a byl tam i Zayn a on už není s Kelly." čekala jsem co řekne taky na to.

" aha a ty mas v plánu se k němu vrátit? Vzít mi malou?" sakra tohle ne.

" ne to ne já tě miluji a chci s tebou byt a mít s tebou děti. Já jen prostě jsem se opilá a on toho využil a no prostě vyspali jsme se spolu." sklopila jsem zrak chtělo se mi brečet.

" cože? Jako vážně?."nevěděl co říct a to mě mrzelo nechci ho ztratit.

" já strašně mě to mrzí. Normálně bych to neudělala. Musela jsem ti to říct,aby ti to neřekl on myslel si,že to mezi námi něco mění a budeme spolu." stále jen seděl.

" a mění to mezi vámi něco?" konečně promluvil.

" ne nemění jasné jsem mu to řekla. Miluji tebe chci si tě vzít a mít s tebou další děti a pro mě jsi pro Darcy otec ty a pro ni vlastně taky."

"Já je toho na mě moc. Musím vypadnou odjedu na týden k matce vezmu si malou sebou a pak se vrátíme a promluvíme si dobře?" nevěděla jsem co říct, ale na jednu stranu ho chápu a tak jsem jen kývla.

Odešel nahoru a po chvíli se vrátil dolů i s věcima ty odnesl do auta a pak došel pro malou. Chtělo se mi brečet,ale držela jsem se.

" zavolej mi aspoň za 3 dny jak to s malou zvládáte." řekla jsem mezi dveřmi když odcházeli.

"Neboj ozvu se a za týden nás tu máš. Pamatuj že vás miluji a až se vrátím vše bude dobrý ." kývla jsem a zamávala jim a odešla jsem do domu. Kde jsem se zhroutila na sedačku a brečela. Snad Harry mluvil pravdu a bude vše v pohodě. Nechci o něj přijít. Ale kdyby se tak stalo budu radši sama k Zaynovi se nevrátím. Nevím ani o co mu jde asi nechce být sám. Pochybují že mě miluje.

*****

Další dílek tu....snad stále líbí... Aby to bylo zajímavé dala jsem tam Zayna a udělala tohle .... Co myslíte vy...bude Stacy s Harrym? Odpustí ji nevěru? Vezmou se a budou mít děti? Nebo bude Stacy sama a bude se o ni snažit Zayn?

Co myslíte! Co by jste chtěli vy????

S láskou váš prceekk5sos....omlouvám se za chyby...píší stále na mobilu....

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now