14.díl

2.8K 84 1
                                    

Nahla jsem se,abych ho mohla políbit a pak jsme oba vystoupili a ruku v ruce šli dovnitř.

Posadili jsme se na rezervavaná místa,takže už to Zayn domluvil.

" zlato jídlo nám objednám já a pokud to nesníš potrestám tě." na sucho jsem polkla,ale nic jsem radši nenamítala. Budu jen doufat,že to nebude nic co nejím a nebo moc velká porce.

" je pravda co říkal Payne? Chodíš s jeho synem?" lepší konverzaci nemohl začít sakra.

" no jak se to vezme s jeho strany jo,ale s mojí ne." vlastně,když tak uvažuji,říkám pravdu,ale asi to Zayn podle jeho pohledu nepochopil.

" to nechápu vysvětlíš mi to? A jal dlouho s ním jsi?" chytl mě za ruku a čekal co povím.

" ten den co jsem ti řekla ano. Tak jsem i jemu klikla na pozvání do kina a on až mě dovezl domů mě políbil,ale já nespolupracovala a od té doby to bere,že jsme spolu." uf řekla jsem to. Sama se divím,že jsem mu vše řekla a nelhala jsem.

" aha a to se sním nemůžeš rozejít,já si nepřeji,aby na tebe šahal někdo jiný než já." stiskl mi ruku až to trochu zabolelo,nemůžou už nám sakra donést jídlo?

" já no víš nejsem typ co někomu jen tak ubližuje a neboj nesahá na mě,vyhýbám se mu co to jde a třeba mu to dojde samo." buď v klidu,buď v klidu,snažím se to k němu nějak dostat,ale asi marně.

" to jako doufám nebo mu to vysvětlím sám. Ty jsi moje jenom moje!" zvýšil hlas až jsem se lekla.

Už nám konečně donesli jídlo,aspoň bude chvíli klid,jen to budu muset vše sníst nebo ho naštvu ještě víc a budu potrestaná a já nechci ani jedno.

Jídlo byli Lassagne,ale tyhle byli opravdu výborný,jediné štěstí,že tohle jídlo je jedno z mého oblíbeného,takže mi nedělalo to sníst vše.

Po jídle jsme jeli zpět do hotelu. Kde to probýhalo v tichosti. Já se hned odebrala do sprchy,byla jsem ráda,že sd sebe konečně shodím ty šaty.
Divím se,že za mnou do sprchy ani nedošel,asi je hodně naštvaný.
V pyžamu jsem se odebrala do postele a koupelnu místo mě obsadil Zayn.Prošel a ani nepromluvil. No nevadí snad ho to přejde.
Byla jsem asi hodně unavená,ani nevím kdy vyšel s koupelny. Jediné co si matně pamatuji je,jak mě obejmul kolem pasu a šeptl,že se omlouvá za to,jak byl nepříjemný.

Ráno mě někdo budil,vstát se mi nechtělo a tak jsem jen zamručela a víc se zachumlala do peřin. Když to,ale nepřestávalo tak mi nezbylo nic jiného než procitnout.

" zlato klidně spinkej dál,ale já musím do kasína,příjdu v 1, to už buď nachystaná půjdeme na oběd a pak tě tu provedu. Pusť si televizi a nebo mám v kufru macbook tak si ho vem." vše jsem jen rozespale odkývala a zase šla spát.
Nevím jak dlouho jsem spala,pro tentokrát mě vzbudil mobil,který pořád zvonil a nechtěl přestat. Bez toho,abych se podívala kdo volá jsem to zvedla.

* ahoj zlatíčko tak jak se tam máš? Nenudíš se?

+ ahoj mami,je to tu fajn a nenudím Zayn na mě má čas,dneska mi to tu zrovna půjde ukázat. Co vy doma? A co Niall?

* To jsem ráda,mi v pohodě a Niall nevím zatím se neozval,takže asi nemá čas nebo signál.

+ jo to mě nenapadlo.

* no nic zlato budu končit,užíj si to tam a pozdravuj Zayna.

+ dobře pa a neboj budu pozdravovat,ty taky pozdravuj Kevina.

Konečně jsme ukončili hovor. Spát už se mi nechtělo. Bylo 10 hodin a já nevěděla co dělat,ale napadlo mě vzít si ten Zaynův macbook a kouknout na sociální sítě.
Ležela jsem v posteli,stále v pyžamu a zapla jsem si Fb,abych zjistila co je nového. Byla online Abbi,určitě jak si mě všimne tak napíše.

Abbi Black: ahoj pusino jak se tam máte? Kam jste pokročili???

Jako bych to neříkala,ale jsem ráda,že píše aspoň se nebudu nudit.

Stacy Horan: ahoj máme se tu fajn,akorát včera jsme potkali v kasínu Payna a ten debil vytáhl to,že chodím s Liamem a Zayn byl a nebo asi ještě je naštvaný a kam by jsme měli pokročit? Jestli tím myslíš sex tak ten ne!!!! Co ty a Louis???

Abbi Black: páni tak to je hustý no mi znáš to. Jsem,ale ráda,že jsem ho poznala je pozorný,každý den jsme spolu a někam chodíme...

Stacy Horan: to je fajn,moc ti to přeji. Puso musím končit,půjdeme se Zaynem na jídlo a pak mi to tady ukáže.

Abbi Black: ok tak se měj a pozdravuj a nezapomeň fotit...

Stacy Horan: neboj budu taky pozdravuj paaaa...

Odhlásila jsem se,najela jsem na youtube a pustila jsem si svoje oblíbence Twenty one pilost a šla se chystat. Věci jak jsem si všimla,byli od Zayna nachystaný.
Zapadla jsem do koupelny,kde jsem se oblékla,vlasy jsem jen učesala a řasy přejela řasenkou a měla jsem hotovo.

Zayn přišel přesně v 1 jak řekl a byl opravdu sexy,měl na sobě skinny a uplé triko a přes to koženou bundu.

" šikulka,oblékla sis co jsem nachystal. Tak pojď půjdeme,ať toho stihneme co nejvíce." chytl mě za ruku a šli jsme.

Dojeli jsme k nějaké restauraci kde jsme se najedli a pak jsme šli pěšky po Londýně a Zayn mi vše ukazoval. Bylo to kouzelné,ale více mě zajímal on a chvíle sním,tady jsme bez problému chodili ruku v ruce a chovali se jako zamilovaný pár a nikdo to neřešil. Fotila jsem i fotky,aby se neřeklo. Pak jsem se divila když chtěl se mnou Zayn fotit selfie a že jsme jich tedy nafotili. Chová se jako puberták,ale za to ho ještě více zbožnuji.

Chodili jsme až do večera,abych pravdu řekla večer se mi to líbilo více,přišlo mi to jako romantická procházka.

" zajdeme si někam na večeři a pak už půjdeme do hotelu dobře sweetheart?" ježiš teču on je prostě někdo koho by chtěla každá,ale mají smůlu je můj.

" jo to by jsme mohli." došli jsme k nejbližší restauraci,kde jsme si objednali a čekali jen až nám donesou jídlo.

" teď jsem si vzpoměl ty nemáš ráda přírodu?" zase mě chytl za ruku,nevím proč možná,aby ukázal,že jsem jeho kdo ví.

" né,že bych ji neměla ráda. Jako třeba romantická procházka lesem to jo. Ale víkend být ve stanu v lese a nudit se tam tak to ne." nevím proč se na to ptá,asi chce navázat konverzaci a nebo chce někdy jet do přírody.

" aha já jen,že mám chatu u lesa a jak jsi to Paynovi řekla,tak jsem to pochopil tak,že by jsi tam se mnou asi nejela." konečně nám donesli jídlo. Donesl ho mladý číšník,který se na mě zářivě usmál. Zayn ho pro změnu propaloval pohledem. Žárlivka moje.

" jinak vymyslel jsem plán za zbytek dní zlato." bože tohle snad ani není chlap.

" páni a jaký? " zeptala jsem se jen.

" no zítra už je čtvrtek a mě napadlo,že by jsme to tu šli ještě projít. V pátek by jsme šli na nákupy,abych mojí princezně mohl něco koupit a ty něco koupit domů a v sobotu by jsme se jen tak váleli v postely co říkáš?" hm,když tak uvažuji tak ta sobota se mi zamlouvá nejvíce.

" jo to by šlo daddy,ale mě se stejně zamlouvá nejvíce ta sobota." pod stolem jsem mu nohou přejela po jeho noze. Podle pohledu byl zaskočený.

Zaplatili jsme a šli pomale k místu,kde máme auto. Pak jsme jeli do hotelu.
Hned za námi zavřeli dveře,tak jsme únavou padli na postel. Hned jsme se tomu začali smát. Pak jsme se každý zvlášť šli osprchovat a únavou jsme v náruči usli.

****
Další dílek je tu.... Dnes tam nebylo opravdu nic zajímavého,ale snad se i tak líbilo.... S láskou prceekk5sos

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now