22.díl

1.9K 71 1
                                    

Já jsem si dala horkou vanu a pak jsem zalehla a šla psát ani mě nezajímalo,že mi každou chvíli zvoní mobil a chodí mi sms.  

Od té doby v kavárně utekly 4 dny a dneska už je středa.Se Zaynem jsem se neviděla,ano chybí mi,ale nemám zatím na to.Pořád se k tomu odhodlávám.Stále mi od něj chodí snad více sms,ale neodpovídám.Dneska mu,ale napíši a po škole se za ním stavím a ukončím to.Bude to těžké,ale ne zas tak jak kdybych ho milovala.

"Abbi dneska po škole půjdu za Zaynem budeš mě zase krýt? Pak už to potřebovat nebudu." snad bude souhlasit,ale to ona vlastně vždycky.

"jo v pohodě,snad to zvládneš a bude to v pohodě." hned jak mi tohle řekla jsem vzala do ruky mobil.Byla sice hodina,ale sedíme vzadu a já budu mít mobil pod lavicí.

Ahoj máš dneska čas? Po škole bych se stavila.Jinak promiň,že jsem se neozývala.S

Hned jak jsem to odeslala tak než jsem schovala mobil mi přišla odpověď. Příjde mi,že ten mobil měl snad v ruce a na tu sms čekal.

Zlato počítám s tebou.PS: moc se na tebe těším.Z

tohle bude těžší než jsem si myslela,ale snad to pochopí.Hned jak zazvonilo jsme se s Abbi odebrali spolu,ještě jsem Niallovi řekla,že se jdu k Abbi učit a odešli jsme.S Abbi jsem se hnedka za rohem rozloučila a kráčela jsem si to k Zaynovi. Čím jsem byla blíže jeho domu,nechtělo se mi tam.

Konečně stojím nervozně před jeho domem a chystám se zazvonit.Rychle jsem zazvonila,než bych si to rozmyslela a čekala až mi otevře.Když se tak stalo,hned mě vtáhl dovnitř a narazil na dveře.Líbal mě hladově a dravě.Sice jsem toto neměla v plánu,ale tak proč ne.

Když bylo po všem a mi vedle sebe leželi v posteli.Tak nastala moje chvíle mu to říct.

"Zayne teda Daddy já ti musím něco říct." už jsem nějak vyšla ze cviku mu říkat Daddy.

"povídej zlatíčko." povídat budu,ale netuším jestli se ti to bude líbit.

"no víš,na dovolený mi Niall vzal mobil a přečetl si sms od tebe,zahrála jsem to sice do auto,ale asi něco tuší." to jsem zvědavá co mi na tohle odpoví.

" jak lezl do mobilu a co zjistil a ty jsi mu řekla co?" jasně vyptávat se bude.

"řekla jsem,že to nejsi ty,ale jiný Zayn od Abbi kamarád a můj přítel,ale to jsem udělala chybu.Když to řekne matce tak ho bude chtít vidět a koho ji představím když jiný Zayn není." no jsem zvědavá co vymyslí on.

"tak přeci to není problém já někoho bych sehnal kdo by to zahrál a bude vše v klidu." jasně to jsem si mohla myslet,že někomu zaplatí.

"ale chápeš,že tím to bude ještě horší a budou akorát další lži napadlo mě něco jiného." tak za chvíli mu to povím.

"a co jsi vymyslela ty?" vymanila jsem se s jeho náruče a začala se oblékat,aspoň budu moct když tak utéct.On si sedl a koukal na mě co řeknu.

"já no prostě by jsme tohle všechno měli ukončit,už to stejně táhneme spolu dlouho a už se mnou nic nového dělat nemůžeš a navíc se nebudeme muset strachovat,že budou problémy." rychle si stoupl a nasadil aspoň boxerky,pak si zase sedl na postel a mě chytl za ruku a dotáhl k němu na postel.Tohle není dobré.

"zlato tohle nemyslíš vážně? Jsi jediná se kterou jsem to vydržel tak dlouho,ke všemu takhle s mladou a vlastně taky s jedinou to myslím vážně a ty tohle?" bude to ještě složitý,ale musím.

"Zayne jasně jsi řekl,že do toho nebudeme tahat city.Takže to nemůže být až takový problém.Najdeš si někoho staršího s kým nebude problém se ukazovat na veřejnosti." přišlo mi,že se jeho oči lesknou nechci,aby kvůli mě plakal.

"na to je,ale pozdě.Já jsem se do tebe totiž zamiloval.Myslím to s tebou naprosto vážně a chci být sakra tvůj přítel." už mu tekli slzy a taky křičel.Já jsem mu rukou slzy chtěla setřít,ale on mi ji odhodil.

"jdi pryč,prostě odejdi.Když ti je přednější,aby to nikdo nevěděl než já." otočil se,abych na něj neviděla,já ho poslechla a odešla.

"promiň." řekla jsem ještě,než jsem za sebou zavřela dveře od pokoje a pak odešla úplně s jeho domu pryč.Sakra tohle jsem podělala on se do mě zamiloval a já mu ublížila to jsem nechtěla.Nechtěla jsem ani,aby se do mě zamiloval,ale pozdě.Já vlastně když tak uvažuji aji sama nevím co k němu cítím já.Jediné co vlastně teď pociťuji je prázdnota.

Došla jsem dom,bez pozdravení jsem šla do pokoje,kde jsem sebou flákla na postel a nechtěla jsem ani vylést. Musela jsem,ale protože po chvíli došel Niall.Toho posledního chci teď vidět,vše je kvůli němu.

"ségra chtěl bych se ti za vše omluvit a začít zase od znova koukej co mám." začal mi mávat lískami na koncert twenty one pilots. Jestli si myslí,že sním půjdu na koncert je na omylu,i když to je moje nejoblíbenější kapela nepůjdu sním.

"co já s tím? Nechci se usmiřovat a taky nechci jít na žádný koncert s tebou,aby jsi věděl tímto si mě nekoupíš." křikla jsem a zase jsem si lehla a kašlala na něj.

Nic už neřekl a odešel což jsem ráda,chci jít na ten koncert,ale ne sním a ani s lístky od něho.Nenechám se kupovat.Po nějaký chvíli jsem vstala,měla jsem hlad.Otevřela jsem dveře a na nich byli přišpendlený lístky s papírkem.

Jdi tam tedy s Abbi,vím jak je to pro tebe důležité.N

Jasně seru mu na to i tak,sundala jsem to ze dveří a vzala jsem to sebou do kuchyně,určitě tam bude.Nemýlila jsem se a on tam byl.Když uviděl,že mám lístky v ruce usmíval se,ale to ještě neví co chci udělat.Hodila jsem ty lístky po něm.

"strč si je někam,nebudu to říkat furt do kola,že s tebou tam nejdu a nepůjdu tam ani s nikým jiným když ty lístky jsou od tebe jasný? Jdi si tam třeba s Paynem." křikla jsem,matka nás sledovala,ale radši nic neříkala.Já jsem si vzala jogurt a odešla zase nahoru,nechci ten jeho ksicht ani vidět.Šla jsem si dát horkou vanu,ale ještě než jsem odešla do koupelny jsem koukla na mobil jestli někdo nepíše.Měla jsem tam 2 zprávy.Hned jsem se koukla od koho.Jedna byla od Abbi.

Ahoj tak jak to dopadlo?A

hned jsem ji odepsala,nechci si snad ani tu sms od Zayna přečíst.

Špatně vyznal mi lásku,ale já to prostě i tak ukončila a utekla.S

najela jsem na sms od Zayna,no aspoň si to přečtu.

Nerozmyslela sis to zlato?Z 

sakra dělá to ještě těžší,nechci mu dále ubližovat a tak radši nebudu odepisovat,proto jsem mobil položila a šla si dát tu vanu.

ve vaně jsem byla snad 2 hodiny,byla jsem myšlenkami úplně mimo,že jsem ani nepostřehla,že už mám studenou vodu. Pak jsem,ale vylezla a zalezla hnedka do postele,stále jsem měla před sebou to co vše jsem se Zaynem dělala a taky to,že on byl můj první.

U toho všeho jsem stěží usla.Musím se přes to nějak dostat,sakra vždyť jsem ho nemilovala,tak ptoč mě to tak neskutečně štve,že už ho neuvidím a že sním nebude v jedné posteli,nebo že se nebudeme mazlit,nebude mě objímat prostě nic? Asi mi vážně hrabe.Mohla jsem to ještě zkusit,třeba to Niall nebude zkoumat,ale to nikdo neví on je schopný všeho.

*****

další dílek....nebojte takhle to neskončí...ještě se to zkomplikuje.......snad se stále líbí..Vím nějak to už nenavazuje na to,že je to příběh o Daddym nebo tak,ale snad se to líbí i tak no...s láskou váš prceekk5sos

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now