28.díl

1.7K 63 0
                                    

Cestu jsem si,ale rozmyslela ve chvíli kdy jsem uviděla mě velmi známou osobu kousek ode mě.Hned jsem změnila směr a utíkala tam.  
Niall mě naštěstí neviděl, bavil se tam s někým. Štěstí pro mě nebude to vědět a neřekne to matce.

Doběhla jsem k němu a obejmula ho,chvíli mu trvalo než si uvědomil co se děje. Pak mě hnedka políbil. Já vytáhla obálku a vrazila mu ji do ruky. Nechápavě se podíval.

" doma se podívej a pak se ozvy pres Abbi. Já musím jsem tu s Niallem a nechci,aby mě viděl s tebou. Pa miluji tě. " políbila jsem ho a pak hned od něj odešla za Niallem.

Ještě jsme chodili bez mluvení po obchodech spolu a pak jsme se šli najíst a jeli dóm. Byla jsem docela nervózní s toho jak bude Zayn reagovat na to, že s ním čekám dítě.

* Zayn.

Byl jsem v centru, potřeboval jsem se od reagovat a taky jsem neměl žádný dárky na vánoce. To mě ani tak netrapilo, jediný komu jsem chtěl koupit dárek byla moje Stacy.

Jen tak jsem tam chodil a nevěděl co kupovat. Byl jsem úplně myšlenkami mimo. Když me někdo obejmul. Prvně jsem byl v šoku,ale když jsem zjistil,že je to Stacy začal jsem ji hnedka líbat.
Pak mi do ruky vrazila nějakou obálku, nechápal jsem co to je,ale vzal jsem si to od ní.

" doma se podívej a pak se ozvy pres Abbi. Já musím jsem tu s Niallem a nechci,aby mě viděl s tebou. Pa miluji tě. " řekla mi a než jsem se nadal už odcházela pryč za Niallem.
Obálku jsem strčil do kapsy a dál chodil po obchodech a kupoval dárky.

Doma jsem si hnedka dal sprchu a šel si lehnout a jako vždy přemýšlet. Pak jsem si vzpomněl  na tu obálku a utíkal jsem do bundy pro ní a hned na to ji otevřel.
Vytáhl jsem z ni nějakou fotku, chvíli jsem to zkoumal než jsem zjistil, že je to fotka s ultrazvuku. Takže moje Stacy je těhotná. Těhotná se mnou. Sakra jak já jsem šťastný. Jen doufám,že nemá v plánu jít na potrat. To jí nedovolím. Postarám se o ni. Vlastně o ně. Rychle jsem vzal mobil a napsal Abbi jestli by nemohla za ní dojet, že sní musím naléhavě mluvit.
Naštěstí je zlatá a prý za ni hned sjede a pak se ozvou.

*Stacy.

Ležela jsem v pokoji a koukala do stropu, někdo zvonil,ale to mě bylo jedno to nebude pro mě a tak jsem dál ležela.
Najednou se otevřeli dveře od mého pokoje a nakoukla jsem hlava mojí milované Abbi. By mě zajímalo co tu dělá.

" nazdar puso. Tady a zavolej Zaynovi prý je to naléhavý." hned jak to řekla jsem vyletěla s postele a vzala s ruky mobil a zavřela se v koupelně. Hned na to jsem vytočila Zaynovo číslo. Hned to zvedl.

*ahoj Zayne.
+ ahoj zlato ty jsi těhotná.
* ano jsem těhotná, zlobíš se?
+ co? Nezlobím se. Jsem rád nechceš jít doufám na potrat.
* přemýšlela jsem o tom, ale čekala jsem co na to řekneš ty.
+ ještě, že tak. Já jsem rád, že budu mít dítě a zrovna s tebou princezno moje.
* jo já si to taky dovedu představit když mi budeš oporou. Jen to budu muset nějak tajit do doby než mi bude 18.
+ puso to jsou jen 2 měsíce a ty to zvládneš věřím ti. Pak si vás odvezu. Jinak jak pojedeš k doktorovi dej vědět chci jet s tebou.
* dobře ozvu se pak od Abbi. Ona mě tam poveze já budu končit pa.
+ dobře pa milují vás.
* mi tebe taky.

Zavěsila jsem a šla zpět za Abbi do pokoje. Ta seděla na posteli a čekala na mě. Došla jsem kni a podala ji zpět mobil.
Pak jsme si ještě nějakou chvíli povídali. Samozřejmě jsem ji vše řekla a pak musela domů. Šla jsem ji doprovodit ke dveřím a pak jsem měla v plánu napustit si vanu a relaxovat.

Ležela jsem ve vaně a hladila si bříško,zatím sice nejde nic vidět,ale já vím,že tam to malý stvoření které vzniklo z naší lásky je.Vlastně je dobře,že mi bude 18 už za 2 měsíce.To budu ve 4 měsíci,nebudu mít snad zas tak moc velké bříško a když budu nosit volné trička bude to fajn.Jsem i ráda,že se Zayn zachoval zrovna takhle a že chce i jet se mnou k doktorovi.Jedu tam za týden,budu to muset domluvit tak,aby Zayn přijel přímo tam a já si zase budu muset něco vymyslet a doufat,že mě za Abbi pustí.

Zítra už jsme konečně doma,radši bych,ale byla ve škole. Tady mě každý hlídá a vlastně za zadkem mám Nialla.Sice mi vše matka sebrala,ale jsem ráda,že to dopadlo takhle a že matka Zayna neudala.To bych asi nepřežila,ale vím určitě,že i kdyby tam skončil tak bych ho tam chodila navštěvovat.Nedovedu si ani představit vánoce to bude strašný když si skoro neřekneme ani ahoj.Kdyby to šlo strávila bych je se Zaynem a klidně i s Abbi a Louisem,ale to nejde.

Štve mě,že to nemám jednoduchý tak jako Abbi,ta se bude po vánocích k Louisovi stěhovat a budou spolu.Se divím,že jí to matka povolila,ale zase přeji jí to.

Ráno jsem vstala,dolů se mi nechtělo,ale měla jsem šílený hlad.Nijak jsem se neupravovala když nikam nesmím a hodila na sebe jen tepláky a triko.Vlasy jsem jen učesala a dala do culíku a pak se vydala do kuchyně,kde už všichni byli a dneska i Kevin.Snad nebudou mít řeči.

"mami chci se zeptat domlouvala jsem se s Abbi,že by jsme se po vánocích sešli a pokecali mohla bych?"snad řekne ano já musím k tomu doktorovi.

"no jo mohla bys pak se ještě domluvíme." jen bez zájmu řekla matka a ani se na mě nepodívala.Tohle budou hezký svátky a ještě lepší vánoce. 

Najedla jsem se a radši zapadla do pokoje.Sice nevím co tam budu dělat,když mi vše sebrali.Nakonec jsem si pustila písničky a lehla do postele a koukala do stropu a nad vším přemýšlela.Pak jsem ještě zabalila dárky.

Dny utíkali jako voda a já jen doma seděla a nudila se s matkou nebo ostatníma jsem prohodila vždy jen pár slov a to vždy jen v nutným případě a nebo když se na něco ptali.Vánoce byli katastrofa za dárky mi ani nepoděkovali,prostě rozbalili a odložili ani se na ně pomale nepodívali,proto jsem já na truc dárky od nich ani nerozbalila,odnesla jsem je nahoru a hodila do rohu pokoje a už z něj nevylezla a jim to bylo jedno neřešili to,nechali mě tam.Kdyby mě tam přeci chtěli došli by pro mě,ale to se nestalo.Dárek jsem Zaynovi dát nemohla nedostala jsem se totiž ani za Abbi.Nevadí to,rozhodla jsem se,že mu dám dárek jak se uvidíme u doktora.

Každý den jsem přemýšlela a chtěla,aby ty dny utíkali rychleji a mě bylo 18 a mohla jsem odsud vypadnout i kdybych neměla být se Zaynem tak odejdu.Nevím co bych tu dělala.Když tak uvažuji nikdo mě tu nechce a nenávidí mě a dělají to vlastně i když se Zaynem nejsem,takže tohle bude už pořád a já tohle trpět nebudu.

Zrovna je den kdy se chystám k doktorovi Abbi mě tu vyzvedne,mohla jsem ji od matky zavolat a pak jedeme.Abbi jsem řekla,aby to vzkázala Zaynovi a on tam dorazil pokud má stále zájem.

Sedím v čekárně a čekám až mě zavolají,Abbi odjela a já tu sedím zatím sama,ale každou chvíli by měl dorazit Zayn.

"ahoj".........

****

táák pusy další dílek je tu a já stále doufám,že se vám to líbí...

Samozřejmě děkuji za tolik votes a předčtení,tohle se mi ještě u žádného příběhu nestalo a já jsem za to nesmírně ráda.

Snažím se psát co nejlépe to jde,ale samozřejmě se tu určitě najde spousta chyb a za ty se já předem omlouvám,ale jak pořád říkám píši na mobilu a občas opravdu chybu přehlídnu a pak už to nekontroluji...Tak snad vám to nevadí ....

S láskou váš prceekk5sos

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now