58.díl

1K 39 1
                                    

Po chvíli přemýšlení jsem usla pro tentokrát se mi nic nezdálo a jako vždy jsem byla vzhůru už v 6. Nevím c kolik má Liam dojít tak jsem se šla osprchovat a pak jsem se oblékla naštěstí jsem tam našla legíny a tílko tak jsem si to oblékla a čekala jsem kdy dorazí. Vyzita byla v 7 takže tu už mám za sebou a už jen čekám na Liama.

" ahoj tak co nachystaná?" promluvil Liam hned mezi dveřmi. Kývla jsem a hned v stala s postele a utíkala ho obejmout.

" jasné tak jdeme?" zeptala jsem se nedočkavě. Vzal mě za ruku a pomalé a potichu jsme šli. Teď jsem měla chvíli čas si ho prohlédnout měl na sobě volné ryfle a tílko přes které šlo vidět jeho vypracované tělo. Jako ano dívám se teď na něj a slintám možná bych slintala i nad Harrym,ale ten za mnou co byl měl pořad oblek což je normální v jeho případě když je podnikatel.

" pojď teď to proběhnem a vezmeme to zadním vchodem." kývla jsem a rozběhli jsme se oba jsme se tomu smáli jako puberťáci. Ale co mě teprve bude 20 tak proč ne.

" konečně jsme venku a bez problémů kam chceš jít? Co by sis dala?" začala jsem přemýšlet co bych si vlastně dala.

" HM..mám chuť na hambáč a hranolky ." hned jak jsem to dořekla jsme se začali smát.

" dobře to zní fajn pěšky a nebo autem?" ještě se zeptal.

" autem.." vykřikla jsem a rozutekla jsem se. Liam utíkal se mnou. Zastavili jsme až u jeho auta a mohlo se jet. Zastavili jsme před prvním MC Donaldem.

Sedíme tu už tak 2 hodiny. Jíme a u toho se náramně bavíme. Jsem ráda,že si povídám o něčem jiném než o tom,že jsem stratila paměť.

"Už by jsme měli jít ať nemáš moc velký problém." promluvil Liam. Nechce se mi,ale má pravdu.

" jo to měli sice bych chtěla vidět tu tvou autoopravnu jinak jakto že nemusíš být v práci?." chtěla jsem ji vidět.

" uvidíš ji příště neboj nevidíme se naposledy ne? Jinak jsem majitel takže si mužů udělat volno vlastně kdy chci." jen jsem se usmála a kývla. Liam zaplatil a vydali jsme se k autu.

Už jsme u nemocnice zase půjdeme zadním vchodem a po schodech pro jistotu.

Bez problémů jsme došli až do patra kde mám pokoj. Zrovna tam nikdo nebyl a tak jsem chtěla vyjít Liam byl za mnou. Udělala jsem krok a uviděla jsem otevřít výtah ze kterého vystoupil Harry.

 Udělala jsem krok a uviděla jsem otevřít výtah ze kterého vystoupil Harry

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Hned jsem zapadla zpátky za roh až jsem narazila zády do Liama.

" co blbneš?" jen se zeptal a začal se smát.

" zrovna z výtahu vystoupil Harry tak proto." jen jsem odpověděla  a vykoukla jsem jestli je už vzduch čistí. Stejně bude problém Harry šel ke mě na pokoj a já tam nejsem.
Už jsem chtěla jít,ale zastavil mě hlas.

" kam pak kde jste byla?" jasné doktor.

" já jsem nikde nebyla chodila jsem s kamarádem po nemocnici nechtěla jsem sedět na pokoji." snad mi to uvěří.

" no dobrá,ale víte co si o tom myslím." jen jsem kývla a on odešel. Šli jsme tedy pomalé na pokoj. Šla jsem jako první. Když jsem otevřela dveře naskytl se mi pohled na docela naštvaného Harryho.

" ahoj Harry ty už jsi tu? Já jsem se byla projít po nemocnici." jen jsem řekla a vešla jeho pohled byl ještě více naštvaný když uviděl vstoupit Liama. To nebude dobrý,ale třeba se dovím proč se spolu nebaví.

" aha a sním že? Co tu vůbec dělá on? Jak ví že už jsi v pořádku?" paní tolik otázek najednou.

" nevím co se mezi vámi stalo,ale já jsem si sním nic neudělala takže se sním mužů bavit vlastně se mužů bavit s kým chci pokud vím. Jinak včera jsme si psali na fb proto to ví." řekla jsem to zatím v klidu.

" aha jasné mě je jedno s kým se bavíš,ale já tu s ním nebudu tak buď odejde on a nebo já." řekl mi jestli na mě zkouší vydírání tak pokud mě zná na mě to neplatí.

" to mě je úplně u prdele kdo z vas dvou odejde klidně běžte oba když vám dělá takový problém být spolu v jedný místnosti já důvod nevím." jen jsem řekla jsem a sedla si na postel.

" půjdu já." řekl Liam a šel za mnou,aby mě obejmul." víš nebavil jsem se sním já kvůli tomu jaký byl děvkař a vždy mi vzal holku nakonec je to úplný konec mezi námi díky tonu,že mi vzal i Nialla a ten je ten u něj ve firmě." ještě dodal a odešel tohle je snad sen cože Harry udělal? Vždyť sakra byli kamarádi.

" cože jsi udělal? Jak jako že je Niall u tebe ve firmě já myslela že ti tam jen pomáhá když ty nemůžeš nebo tak něco jak jsem slyšela a né že jsi mu tam nabídl místo anon přestal dělat co ho bavilo." byla jsem opravdu naštvaná.

" co je na tom špatného? Nabídl jsem mu to a vzal to tak co to řešíš je to jeho rozhodnuti a co se týče Liama tak jako trochu přehání žádný holky jsem mu nepřebíral jedině by myslel tebe a on se přestal bavit se mnou bez důvodu já Niallovi nezakazuji se sním bavit takže omlouvat se mu já rozhodně nebudu." už začínal křičet i on docela jsem s něj měla strach.

" jo dobrý nezajímá mě to." jen jsem mu na to řekla.

" jasně a jak sním bylo? Asi lépe jak se mnou že?" zase musel začít doufala jsem že o tomhle už bude klid.

" ano samozřejmě on aspoň nemlel o mém stavu a nehustil do mě pořád něco ohledně mé paměti." tohle snad není možný.

" aha jasné tak promiň,že chci, aby si moje žena vzpomněla jestli je na tom něco strašného mužů se na to vykašlat a můžeš si být klidně sním." křikl na mě a to už na mě bylo moc.

" tak promiň,že to není tak jednoduchý, že to prostě může trvat týden,měsíc a třeba taky rok,ale já to neovlivním." držela jsem se abych nebrečela.

" jasné to sice ano,ale prostě snažit se a připomínat ti to co bylo mezi námi hezký snad mužů ne? Nebo si vzpomenout nechceš? Máš v plánu sbalit malou a být s Paynem v té jeho autodílně?" za tohle co řekl jsem k němu došla a jednu mu vrazila.

" vypadni." jen stál a nic se nedělo. " prostě vypadni a až se uklidníš můžeš sem dojít do tý doby můžeš poslat jen Darcy." ještě jsem řekla nakonec už poslechl a s prasknutím dveří odešel.

Já jsem se zhroutila na postel a začala brečet. Sama se tomu divím.

Tohle bude ještě těžké aspoň do doby než si vzpomenu.

****
Další dílek na světě co na něj říkáte??

Jinak zde je ukázka mého nového příběhu který mě napadl už mám jeden díl,ale chci znát váš názor jestli by to někoho zaujalo a četl by to. Tak prosím komentáře co si o tom myslíte a jestli mám dát první dílek.

 Prosím opravdu chci vědět vaše názory tak prosím komentáře jestli dát pevní díl moc děkuji S láskou váš prceekk5sos

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.


Prosím opravdu chci vědět vaše názory tak prosím komentáře jestli dát pevní díl moc děkuji S láskou váš prceekk5sos

Either Daddy's Girlحيث تعيش القصص. اكتشف الآن