54.díl

1.1K 51 0
                                    

Hlavně se taky za vše omlouvám vše mě mrzí takže chci,aby jsme byli zase spolu a vrátila jsi se se mnou domů." řekl jsem snad vše co jsem chtěl teď jen co mi na to řekne.

Vůbec jsem nevěděla co říct nebo spíše věděla,ale jako by nešlo mluvit.Ale jediné co si přejí je jet domů.

" já no prostě jak bych to řekla tohle co jsi řekl jsem opravdu nečekala,ale jsem za to ráda a já tebe taky miluji teď už to vím jistě, že miluji jen tebe a chci s tebou být a vychovávat naše děti." on na nic nečekal nahl se ke mě a jemně mě políbil. Bylo to dokonalé po takové dlouhé době cítit jeho rty.

" jsem šťastný ani nevíš jak moc." jen mi řekl a zase mě políbil.

Nakonec k nám dolezla i malá a začala se s námi mazlit.Jsem ráda,že pojedu domů strašně se těším.Jediné co chci být doma kde mám své přátelé a lidičky co zbožňuji.

"kdy poletíme chci vás mít co nejdříve doma." ještě dodal.

"co nejdříve chci být  s tebou doma tak co třeba hned zítra moc věcí nemáme." jen jsem mu odpověděla.

Malá už je vykoupaná a už se chystá spát. Uspat chce,ale od Harryho a já se ani nedivím už díky tomu,že ho dlouho neviděla a pořád se na něj ptala.

"konečně už spí.Musel jsem ji říct snad tři pohádky a líbit ji,že tu zejtra budu a opravdu poletíme domů." promluvil na mě Harry já jsem se zrovna chystala do sprchy.

"můžu se přidat?" ještě se mě zeptal než jsem zašla.Jen jsem kývla a tak mě Harry následoval.Vlezli jsme oba do sprchy a Harryho ruce hned spočinuli na mém už trošku vystouplém bříšku.

"tak moc vás miluji." řekl klekl si a políbil mi bříško.Pak se postavil a začal mě něžně líbat. Spolupracovala jsem,protože mi strašně chyběl. Ve sprše nebylo nic.Jen jsme se rychle vysprchovali jsme se rychle,aby jsme co nejdříve byli v posteli.

"co blbneš." Harry mě vzal do náruče.Nečekala jsem to a tak jsem se lekla.Co nejrychleji vpadl do kuchyně kde zavřel,kdyby se náhodou probrala malá.Do pokoje jsme totiž nemohli je to tu malé jen kuchyň a pokoj takže by jsme museli být s malou v pokoji a s tím co máme v plánu se to opravdu nehodí ještě,že v tý kuchyni mám aspoň rozkládací sedačku.

"tak moc tě chci." zašeptal mi do ucha když byl nade mnou a pomale mi rozdělával ručník.Byl strašně nedočkavý.

Během chvíle jsme byli oba nazí a to se teda není čemu divit když jsme měli jen ručníky na sobě. Opatrně do mě vnikl jako by se snad bál,že se mi něco stane. Pak si to tedy začal užívat a tak nabíral tempo.Oba jsme si to užívali,že jsme jako jedno tělo.Vzdychali jsme tlumeně,aby jsme nevzbudili malou. Bylo to obtížné,když jsme to oba tak dlouho neměli,nebo teda aspoň já ne u Harryho nevím,ale myslím si,že taky ne. 

Udělali jsme se oba ve stejnou chvíli.Harry hned vedle mě unaveně odpadl.Ještě jsem se zašla obléct do pyžama.Harry udělal to stejný a pak jsme mohli konečně jít spát.

"mami, tati." začala nás ráno budit Stacy,aby to nebylo málo tak po nás začala skákat takže jsme byli opravdu nuceni vstát. Hned jak jsem udělala ranní hygienu jsem nám šla udělat snídani.Harry mezi tím balil to málo co tu máme a malá mu pomáhala. Byl to rozkošný pohled se na ně koukat.

"tak už máme hotovo snad je to vše ještě jdu zamluvit letenky a pak se nasnídáme." řekl Harry políbil mě a zase odešel.Teď tedy telefonovat.Malá zůstala se mnou a tak jsem ji nandala snídani a ta se do ní hned pustila.

"vše zařízené letí nám to v 1." jen jsem kývla a před Harryho dala taky talíř se snídaní.Pak jsem si k nim taky sedla a taky jsem začala jíst,snad to nevyzvracím.

Konečně stojíme na letišti.Už se nemůžu dočkat až budeme sedět v letadle.

Hned jak jsme vyletěli malá usla,byl to roztomilí pohled se na ni koukat,ale také jsem to dlouho nevydržela a usla.

"miláčci už jsme tady." vzbudil nás Harry jsem docela i ráda,že jsem prospala celý let jinak bych se určitě nudila. Vystoupili jsme s letadla a šli si pro naše věci.jediné co je dobré tak to,že tu má Harry auto.Hned jak jsme měli naše věci je Harry odnosil do auta.naštěstí se vše vešlo do kufru.Harry stále v autě sedačku měl.Připoutala jsem tam malou a nasedla za Harrym. Bl už večer takže jsme jeli za tmy,ale Harry jen opatrně a moc velký provoz nebyl a to je jediné štěstí.Snad díky tomu budeme brzo doma.Už se tam strašně těším.

Malá zase usla a mi jsme jeli pomale a poslouchali potichu písničky.Harry se soustředil na cestu a já koukala s okýnka.Chybělo mi to tu a to strašně moc.

ještě jsme po cestě zastavili i na benzínce,kde jsme natankovali a koupili se něco málo na jídlo a pití. 

"cestou se zastavíme i v obchodě skoro nic doma není." promluvil konečně Harry.

"nenecháme to až na ráno?" jen jsem se zeptala.

"tak dobře hned ráno zajedeme nakoupit,stejně asi půjdeme hnedka spát a vše budeme dělat zítra." jen jsem na to kývla a zase jsem se dívala s okýnka. Už jsem chtěla být konečně doma,ale ta cesta jako by vůbec neubíhala,spíše mě to přišlo delší a delší.

" tak moc jsem šťastný" řekl a nahl se pro malou pusu Harry to,ale neměl dělat.

"Harry" jen jsem stihla zakřičet,ale i tak bylo pozdě najednou se vše semlelo rychle a Harry jediné co stihl bylo strhnout volant. Pak už si nic nepamatuji.

Jen jsem se ještě na chvíli probrala,všude kolem mě byla krev a plno lidí kolem nás.Jen jsem se rozhlédla co se děje,viděla jsem malou v sedačce a slyšela jsem dětský pláč.Zato Harry ten v autě nebyl.Pak už opravdu jen tma.

*****

Tak další dílek je zase tu,chtěla jsem to trochu napínavé tak jsem to udělala takhle tak snad se nezlobíte. Ono já se nechci s tímto příběhem prostě rozloučit když vidím jak vás to baví číst a zase,aby se tam nic nedělo není taky dobrý...Tak snad s toho máte aspoň někdo radost a těšíte se na další dílek,aby jste věděli co se bude dít dál...Samozřejmě vaše nápady i názory ocením takže se nebojte psát vše do komentářů já za to budu opravdu jen ráda..Tak jako jsem ráda,za tolik přečtení a votes...uvažovala jsem snad,že bych s tím mohla do nějaké soutěže nebo tak něco,ale opravdu nevím jak nato..A navíc nevím jestli na to,abych se někde umístila na to tímto příběhem mám..Kdyby jsme si mysleli opak a věděli jak na to se někde přihlásit do soutěže napište mi klidně zprávu..chci slyšet vaše názory co si o tom myslíte vy... s láskou váš prcekk5sos.

za chyby se jako vždy předem omlouvám..

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now