35.díl

1.5K 65 1
                                    

Sedíme v autě a jedeme cesta podle Harryho bude trvat maximálně 2 hodiny mě to bylo,ale jedno hned co jsme vyjeli jsem únavou usla.

" zlato jsme tady." probudil mě něžně Harry. Jeho oslovení jsem radši nekomentovala,ale abych řekla pravdu vůbec mi nevadilo,že mi tak řekl bylo to hezký.

*Zayn*

Vracel jsem se domů v dobu co jsem řekl Stacy. Vím jem v práci teď více jak doma,ale chci to napravit.Hlavně se nesmí dozvědět,že jsem ji podvedl a to ne jen jednou.Trvá to už měsíc co s Kelly spím.Já ani nevím proč vím,že Stacy miluji a těším se na malou,ale prostě kvůli tomu,že je těhotná moc nemohla a já jsem to prostě potřeboval.Nejsem na sexu závislý,ale prostě chci ho a prostě skoro každý den a Stacy mi to dát nemohla a Kelly se sama nabídla a už to bylo. A já vlastně ani nevím jak skončit,protože se mi to sní líbí.Ale každopádně to do doby než se malá narodí ukončím a budu jen doufat,že se to Stacy nedozví a nebo jí to Kelly neřekne,ale to se snad nestane tak blbá snad není.

Otevřel jsem dveře od domu,vstoupil jsem.Divil jsem se,že mě Stacy nevítá vždy to dělala a teď nic.Šel jsem do kuchyně kde nebyla. Šel jsem tedy nahoru do ložnice jestli není tam,třeba je jen unavená a usla. Otevřel jsem dveře od ložnice a tam taky nikdo nebyl. Nervozně jsem prošel celý byt a ona prostě nikde.Vrátil jsem se zpět do ložnice,abych se převlékl.Když jsem otevřel skříň naskytl se mi pohled na poloprázdnou skříň,prostě její věci tam nebyli. Spanikařil jsem vůbec nevím kam by šla a už vůbec né kvůli čemu.

Vzal jsem mobil a pokoušel se jí dovolal,ale mobil měla vypnutý.Rozhodl jsem se,že počkám do zítra a pak zajedu k její matce a k Louisovi jestli třeba není tam,ale tak kdyby tam šla tak by si přeci nevzala všechny věci. Jedině by mě musela vidět s Kelly,ale to je blbost to by musela za mnou do práce a tam moc nechodí. Zkusím se ještě zeptat v práci jestli ji tam někdo neviděl.

Ráno jsem vstal,nachystal jsem se a hned vyrazil do práce.musím vědět jestli tu včera byla a pokud ano tak jsem v prdeli.Zaparkoval jsem před prací a hned jak jsem vstoupil jsem šel na recepci se zeptat.

"dobrý den pane Malik potřebujete něco?" zeptala se mě mile recepční ani nevím jak se jmenuje.Poslední dobou nevnímám ani koho tu zaměstnávám.

"ano chtěl jsem se zeptat jestli tu včera nebyla má těhotná přítelkyně Stacy." doufám,že řekne ne.

"ano byla tu,ale dlouho se nezdržela s pláčem po chvíli utekla.Myslela jsem,že jste sní mluvil." tak tohle je v prdeli a opravdu.Tohle mi určitě neodpustí. Poděkoval jsem jí a odešel k sobě na Kelly jsem se ani nepodíval.Vím,že za to nemůže jen ona,ale i já protože jsem jí to dovolil,ale teď to musím nějak vyřešit se Stacy a doufat,že mi odpustí nechci ji ztratit.

Už je pátek a já se ji stále nemůžu dovolat,hledal jsem ji byl jsem jak u její matky tak i u Louise,ale nikdo nic o ní neví a tady jsem ji nikde neviděl,taky jsem se dozvěděl od Abbi,že nechodí do školy.Všichni ví co jsem provedl a jsou na mě naštvaní a já se jim ani nedivím.Jestli si myslíte,že s Kelly jsem to ukončil tak ne.Pořád sní spím pomáhá mi to ji aspoň na chvíli vyhnat z hlavy a nemyslet na to kde je a jestli se jí něco nestalo.Ještě jsem to zhoršil tím,že za mnou Kelly chodí domů a spíme i u mě v ložnici,kde spím se Stacy.

*Stacy*

O 4 dny později.

Dneska už je patek rozhodli jsme se,že dom pojedeme až v neděli odpoledne. Kdyby bylo na mě nejela bych vůbec je tu hezky a hlavně tu mám klid. Rozhodla jsem se,že dneska už si zapnu mobil a pokud se ozve Zayn ano nevím jestli mi psal nebo volal tak bych si sním promluvila. Snad to proběhne v pohodě. By mě zajímalo jestli mě už třeba hledal a někdo už to ví.

Seděla jsem v pokoji a zrovna zapla mobil. Hned na mě vyskočilo plno upozornění. Projížděla jsem to. Většina jak SMS i volání bylo od Zayna, ale měla jsem tam nějaké jak od matky,Nialla i Abbi. Takže mě asi určitě hledal a všichni už to vědí.

Prvně jsem se rozhodla,že zavolám Zaynovi,abych věděla věděla co se děje a taky,abych si sním promluvila.Než jsem,ale stihla vytočit jeho číslo volal mi on.Na nic jsem nečekala a vzala to.

*Ahoj zlato,kde jsi nestalo se ti nic? Proč jsi odešla?

+ahoj Zayne ještě se tak blbě ptej myslím si,že moc dobře víš proč.

*já omlouvám se...

+to je hezký,ale to nic nevyřeší...řekni mi proč,proč jsi to udělal a podvedl mě,už mě nemiluješ?

*ne to ne já miluji vás.Jen nevím co mě to popadlo asi kvůli tomu,že spolu jsme moc nespali a ona se nabízela.

+ to je hezké  vědět,jak dlouho mě sní podvádíš? Nebo to bylo jen jednou?

* ne trvá to měsíc...

Jak řekl tohle hned se mi spustili slzy a já to musela prostě zavěsit,už jsem ho nechtěla ani slyšet natož vidět.Hnusil se mi,kdyby to bylo jednou dá se to třeba odpustit,ale měsíc? Co když to sní táhne ještě teď.

Je večer a já vše Harrymu řekla.Celou dobu mě utěšoval a já jsem pak vyčerpaně šla spát.Nebylo mi najednou nějak dobře.Spala jsem v ložnici i s Harrym. Nechtěl se mám chystat i jiný pokoj a na gauči jsem ho nechtěla nechat spát.Navíc bych asi ani v této situaci sama neusla.

Vzbudila mě ukrutná žízeň a bolest v podbříšku.Opatrně jsem vstala a šla se dolů napít. Rozsvítila jsem v kuchyni a napustila jsem vodu.Zrovna jsem se chtěla napít když jsem dostala ukrutnou bolest břicha a sklenici upustila,abych si mohla chytnout břicho.

"sakra teď ne,nemůžu rodit."Přeci doktoř řekl,že i když mi tvrdne břicho,tak bych mohla rodit normálně v 9 měsíci ne v 7.Opatrně jsem se posadila na židli a vydýchávala bolest,která mi každou chvíli vystřelovala do podbříšku. Budu doufat,že to jsou jen třeba poslíčci a přestane to,proto Harryho budit nebudu.

"Stacy zlato co ti je?" začal na mě mluvit Harry,asi se vzbudil a šel se také dolů napít.

"nic jsem v pohodě."snažila jsem se mu v klidu říct a postavit se,abych si šla lehnout.Jak jsem stoupla zase jsem se musela s bolestí posadit.

"vůbec se mi to nelíbí pojedeme do nemocnice,už jen kvůli tomu co řekl doktor a ty by jsi mohla porodit už teď."řekl a běžel se nahoru obléct.Na mě pak jen hodil župan a mohlo se jet.

"Harry určitě to není potřeba a navíc zůstanou nám tu věci."mluvila jsem na Harryho když mě nesl v náruči do auta.

"o to se nestarej pokud si tě tam nechají tak se pro věci vrátím sám dobře?"jen jsem kývla,neměla jsem ani sílu na to mluvit jaký jsem měla neskutečný bolesti.

*****

táák další dílek na světe...Co na něj říkáte? Stále chcete,aby byla Stacy se Zaynem? Odpustili by jste mu takovou nevěru a nebo ne? A co myslíte cítí Harry něco k Stacy? Nebo je jen ochotný kamarád co chce pomoct? Za komentáře budu jen ráda. Zajímají vaše názory..

Co říkáte na nový cover? snažila jsem se,ale dělala jsem ho na mobilu...

Vše se samozřejmě postupně dovíte....:) s láskou váš prceekk5sos...

Either Daddy's GirlKde žijí příběhy. Začni objevovat