45.díl

1.4K 51 1
                                    

"ták pojď večeře je na stole.Najíme se a pak si u sklenky vína pomluvíme co ty na to? Mám pro tebe takový jeden návrh.No snad budeš souhlasit." posadil se ke stolu a čekal udělala jsem to samé a pustili jsme se do jídla.Jsem zvědavá jaký má návrh.

" tak jak bych začal. Chci s tebou být,ale jak sis i sama všimla vadí nám ke šťastnému žití Zayn a to mě osobně vadí a tak mě napadlo co kdyby jsme se odsud prostě odstěhovali někam pryč?" páni tak tohle jsem vážně nečekala.

"Paní zní to skvěle měli by jsme aspoň klid takže s tím bych souhlasila,ale jak to uděláš s prací a kam až se chceš odstěhovat?" tohle mě vážně zajímá, ale vím, že on vyřeší vše.

" nemusíme nikam moc daleko třeba jen mimo město tak jak je moje matka víš takže max tak 3 hodiny odsud a do práce bych dojížděl to je maličkost, nemusím tam bych přeci každý den." on už to má vše asi vymyšlené.

" tak to je super já s tím opravdu souhlasím,kdy začneme hledat dům?." stoupl a přišel za mnou a přede mě si klekl.

" co nejdříve a taky začneme u toho plánovat svatbu. Takže já dům a ty svatbu dobře?" paní tím mě opravdu zaskočil, že chce i svatbu,ale je to super.

" to zní super a pak už jen dítě a bude to komplet." když jsem to do řekla políbil mě. Konečně po takový době na to jsem celý večer čekala.
Nepřestávala jsem ho líbat a on očividně taky přestat nechtěl. Vzal mě do náruče a nesl nahoru do naší ložnice.

" na dítěti zapracujeme hned co říkáš?" mluvil mezi polibky,když mě pokládal na postel.

" jo myslím,že jo." jen jsem mu odpověděla a pak už byla slova zbytečná. Chtěli jsme cítit jeden druhého a slova u toho byla opravdu zbytečná.

Ráno jsem vstala a zjistila jsem,že vedle mě má milovaná osoba neleží. Šla jsem si dát rychlou sprchu a pak jsem šla dolů odkud se ozýval smích ty naší princezny.
Hned jak jsem sešla schody se mi naskytl pohled na ty dva jak spolu dovádí u pohádek na sedačce. Byl to opravdu dokonalý pohled.

" je máma už je vzhůru." nad oslovením co použil Harry jsem se jen usmála a šla za nimi.

" copak dneska budeme dělat?" zeptala jsem se Harryho. Doufám, že tedy bude s námi doma a nepůjde do práce.

" nevím co takhle zajít s malou na hřiště a pak někam do cukrárny?" to zní jako skvělý den a mima miláčkama.

" jo to zní skvěle,tak vyrazíme hned po obědě. Jdu zatím něco uvařit na ten oběd." políbila jsem ho a odešla jsem do kuchyně. Vůbec nevím co uvařit. Celý týden co jsem tu byla sama jsem nevařila.

Konečně mám uvařeno. Nakonec jsem jen upakla maso a k tomu jsem udělala brambory. Ty malá miluje tak proč ne.

Šla jsem zase za nimi bylo tam nějaké ticho.
V obýváku jsem našla jen Harryho na notebooku. Malá je asi nahoře a spí.

" copak tady provádíš a malá spí?" přisedla jsem si za ním.

" ano malá spí a já hledám nějaký ten dům." paní jde na to rychle,ale ani se mu nedivím. Kvůli tomu jak se Zayn změnil je to strašné a já jediné co nechci je stratit to co miluji a to je Harry s Darcy.

" a našel jsi už něco? " zeptala jsem se. Jsem si stejně jistá,že už aspoň 3 domky našel a čeká jen já moje schválení.

" jo už jsem 2 pěkný a dost velký pro nás našel jen nevím který takže tvoje rada se hodí. Jeden je blíž nějak hodinu a něco odsud a druhý je o něco dál ještě o něco dál než bydlí má mati." paní tak to jsem zvědavá.

" tak šup ukazuj jsem zvědavá." hned jak jsem to dořekla mi to začal ukazovat. Abych pravdu řekla oba byli krásný. Ale ten co byl dál se mi zalíbil více a to hlavně tou obří zahradou. Která je skvělá pro děti a pro psa. Takže u mě jasná volba ten dál. Mě tu nic nedrží akorát teda matka a Niall,ale tenhle dům je veliký,takže můžou kdykoli dojet. Nebo mi dojedeme k nim tak jak to bylo s Harryho matkou.

" mě se líbí ten druhý domek. Je o něco větší a má dokonalou zahradu jak pro děti tak psa. Takže já schvalují ten druhý a dálka mi nevadí. Kdo bude chtít dojet dojede a nebo budeme ve volném čase jezdit mi. To přeci není problém." jsem zvědavá co teď řekne on.

" paní zaskočila jsi mě. Tohle jsem nečekal,jako myslel jsem si,že se ti tenhle bude líbit,ale že ho kvůli tý dálce nebudeš chtít." usmála jsem se na něj a políbila ho.

" zavolám tam a tenhle dům dám na prodej dobře.?" ještě se zeptal.

" samozřejmě miláčku, pokud se přestěhujeme tam. Tenhle dům nám bude k ničemu a honem jdi volat ať nám ho nidko nevyfoukne. A pak se přijď najíst." v stala jsem a šla se podívat na malou nahoru.

Mala ještě spala a tak jsem šla zpět za Harrym. On telefonoval a tak jsem zatím šla do kuchyně nachystat jídlo.

" tak a je to naše. Ještě dnes se na něj můžeme jet podívat jestli chceš." mluvil Harry,který už byl u mě v kuchyni a objimal mě.

" měli jsme sice jiné plány,ale proč ne." jen jsem mu odpověděla a nabírala jsem jídlo.

" však do nějaké cukrárny si můžeme zajít tam." jen jsem ted pro změnu kývla a před Harryho položila jídlo. V tu chvíli jsem uslyšela malou a tak jdem utíkala nahoru.

Sedíme všichni v kuchyni a jíme. Já v rámci možnosti,krmim ještě malou.
Strašně se těším až se pojedeme podívat na ten dům. Určité bude hezčí jak na fotkách.

Sedmi v pokoji a chystám se. Už jsme po jídle a hned jak se nachystáme můžeme vyrazit. Cesta bude sice dlouhá,ale ten dům za to stojí. S Harrym jsme se ještě ke všemu domluvili,že pokud zbyde čas stavime de ještě po cestě domů na chvíli k jeho matce.

" tak nachystani?" zeptal se Harry když jsem s malou sešla dolů. Jen jsem kývla.

" tak vyrážíme na výlet." poslušně jsem cupitala za Harrym do auta a už se mohlo vyrazit.

***""

Tak mooc se holky omlouvam,že jsem dlouho nepřidala díl, ale nemám opravdu čas. Chodím do práce a mám odpolední takže domů chodím opravdu znavená. Pokusim se,ale vždy něco přidat. Za chyby se omlouval psala jsem zbytek v práci snad se bude líbit váš prceekk5sos

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now