53.díl

1.1K 56 1
                                    

Zrovna jsem už doma a nad vším přemýšlím mám strach jak bude Harry reagovat na dopis a na to, že jsem těhotná.

*Pohled Harryho*

Jako vždy sedím doma pijí a koukám na fotky. Strašně mi obě dvě chybí tak strašně bych je tu u sebe měl.

Jediný kdo za mnou chodil a byl trpělivý byl Niall a já jsem za to byl rád. Jen mě štvalo,že ani on mi o Stacy nedokázal nic říct. A já teď každý den jen sedím a vyčítám si jak jsem vše podělal a jak vše mohlo být jinak.

Seděl jsem jako vždy v obýváku když někdo zvonil určitě to bude Niall.
Nemýlil jsem se.

" ahoj Nialle dlouho jsi tu nebyl." jen jsem řekl a pustil ho dovnitř.

" jo promiň byl jsem mimo město jinak něco pro tebe mám." byl jsem zvědavý co pro mě má. Kdyby tak věděl kde je Stacy.
Podal mi do ruky nějaký dopis.

" sedni si a přečti si to já si kafe zajdu udělat sam." jen řekl a odešel já jsem udělal co řekl a posadil se a otevřel ten dopis.

Milý Harry.
Mrzí mě jak to vše dopadlo. Já jen jsem tímto dopisem chtěla říct, že se s malou máme dobře ano chybíš nám,ale zvládáme to i sami. Ale tohle je vedlejší proč vlastně tenhle dopis píšu je úplně jiný. Jsem těhotná jsem v 15 týdnů. Určité teď přemýšlíš jestli je to tvoje a ano je. Prostě se to povedlo ani nevíš jak jsem šťastná. Snad máš radost i ty.
Jinak vím nikomu jsem se neozvala a ani nikoho nekontaktovala a nikdo neví kde jsem,ale potřebovala jsem být sama. Třeba se vrátím jen mám strach jak by jsi se zachoval kdyby jsi mě uviděl přede dveřmi a ještě ke všemu těhotnou. Vlastně ani nevím jestli se mnou chceš ještě být. Jediné co vím, že vše co jsem udělala byla chyba a to veliká. Kdyby to šlo nějak napravit hned bych to udělala. Milujeme . Tvá Stacy.!

Hned jak jsem to dočetl jsem tomu nemohl uvěřit. Ona je těhotná dítě je moje. Jsem ten nejšťastnější chlap na světě. Nejradši bych ji měl teď u sebe.
Hned jsem vyletěl se sedačky a utíkal za Niallem do kuchyně musí mi říct kde je. Prostě ji musím vidět a hlavně ji dovést zpátky.

" kde je?" vyhrkl jsem hnedka na něj.

" kdo jako Stacy? To ti nemůžu říct." to si snad dělá srandu.

" nedělej fóry a řekni mi to já ji musím vidět. Je se mnou těhotná chápeš to?" skusil jsem to znovu musí mi to prostě říct.

" jo to vím když jsem sní mluvil. Hele nevím jestli je dobrý ti říct kde je." opravdu už mě štve.

" sakra Nialle já ji miluji musím za ní a vše ji říct a dovést si je zpět. Můj život bez nich stojí za nic. Tak mi to prosím řekni." zase jsem to zkoušel a budu to zkoušet tak dlouho dokud mi to neřekne.

" dobře no řeknu ti to už jen s toho důvodu,že chci aby byla zpět tady a jedinej kdo ji dovede sem jsi ty." oddychl jsem si když konečně bylo po mém.

****

Konečně stojím na letišti a čekám na svůj let. Niall mi vše řekl i to co se dělo u Stacy když tam byl. Domluvil jsem se sním,že ji neřekne že tam jedu bude to takový menší překvapení tak snad z něj bude mít radost.

Oznámili můj let a tak jsem šel.
Už sedím v letadle a jsem strašně nervózní nevím jak na mě bude reagovat no snad se nebude zlobit na Nialla a mě nezavře před nosem.

****

Konečně jsem na místě a jdu si chytit taxík. Vzal jsem si sebou aspoň malou tašku s věcima třeba mě nevýhody a bude se to hodit.

Dojel jsem na místo. Zaplatil jsem a šel podle adresy jsem dorazil před její byt. Měl jsem najednou strach zazvonit kdo ví jak bude reagovat. Už je sice 6 večer no snad malá nebude spát,ale neměla by je ještě brzo a ona by doma být měla kde by teď v tuhle hodinu s malou byla.
Prostě jsem už na nic nečekal a zmáčkl jsem zvonek. Po chvíli mi došla otevřít Darcy. Jak princezna i za ty tři měsíce po vyrostla a změnila se.

" táta" jen řekla a koukala na mě. Jsem rád,že na mě nezapomněla. Ještě ke všemu se divím,že takovej prcek sám otevřel dveře.

" Darcy jak to,že jsi šla sama otevřít dveře víš, že tohle ty potvůrko nemůžeš by mě zajímalo jak jsi sama otevřela." uslyšel jsem mluvit Stacy.

"Tata"zopakovala Darcy a já čekal co se bude dít.
Během chvíle byla u dveří i Stacy když mě uviděla jen zaraženě koukala. Snad jako by viděla ducha.

" ahoj holky." řekl jsem jen a k malé Darcy jsem se zohl a vzal si ji na ruce. Mezi tím jen Stacy odstoupila ode dveří,abych mohl projít dovnitř. Pak za mnou hnedka zavřela.

" už jsi asi mluvil s Niallem a četl dopis že? Dáš si něco? Jinak nekoukej je to tu malé,ale nám to stačí. " jen mi řekla. Já jsem shodil tašku dolů a pořád koukal na ni a na její bříško.

" ano mluvil jsem s ním a dopis jsem taky četl a dám si kafe děkuji." otočila se a odešla nejspíše do kuchyně následoval jsem ji. Posadil jsem se na židli u stolu a malou měl pořád na klíně.

" tati pojď" řekla skomolěně malá a slezla ze mě dolů. Chytla mě za ruku a táhla někam. Je mi jasné,že si chce hrát.
Vstal jsem a malou následoval tam kam mě vedla a nemýlil jsem se. Chtěla si hrát.

Sedíme na zemi a hrajeme si. Ani jsem si nevšiml,že Stacy stojí mezi dveřmi a kouká na nás. Při tom si hladí bříško je to tak roztomilé.

Usmál jsem se na ni a ona mi úsměv oplatila. Šlo poznat,že tohle byl upřímný úsměv.

Po chvilce zase odešla a vrátila se s kávou kterou položila na stolek a posadila se na sedačku.
Já od malé vstal a sedl si vedle ní. Musím sní mluvit a vědět na čem jsem a jak vše bude. Jediné co vím a nepřežiji bude pokud už se mnou nebude chtít být, ale myslím si,že to nehrozí už díky tomu dopisu kde psala,že mě miluje.

" Stacy asi by jsme si měli promluvit. Já dostal jsem s Nialla kde jsi protože díky tomu dopisu jsem prostě musel. Já tě stále a pořád miluji vás obě a ta chvíle bez vás pro mě bylo utrpení. Prostě bez vás nemůžu žít. Hlavně se taky za vše omlouvám vše mě mrzí takže chci,aby jsme byli zase spolu a vrátila jsi se se mnou domů." řekl jsem snad vše co jsem chtěl teď jen co mi na to řekne.

**** další dílek snad se vám líbí.... S láskou váš prceekk5sos.

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now