17.díl

2.5K 70 1
                                    

Když jsem tedy vyprovodila Liama,popřála jsem všem dobrou noc a zapadla do pokoje,kde jsem měla v plánu se naložit do vany a relaxovat.

Ráno mě jako vždy budil otravný zvuk budíku.Už,aby byli prázdniny a já si mohla vstávat kdy jen budu chtít.Budík jsem si natáhla ani snad nevím proč o hodinu dřív,no aspoň si dám sprchu a nebudu muset spěchat.

Ve sprše jsem byla poměrně dlouho,ale mě to tak vyhovovalo.Pak jsem na sebe hodila první věci co jsem vyhrabala ještě s kufru,samozřejmě s toho co mi koupil Zayn,takže i věci. Oblékla jsem si legíny a svetr.Vlasy jsem si zapletla do copu a na oči jsem dala řasenku a udělala linky a mohlo se jít dolů na snídani.

"dobré ráno." pozdravila jsem všechny přítomný v kuchyni a sedla jsem si ke stolu,nějak jsem neměla hlad.

sedím v lavici a poslouchám pro mě nudný výklad učitele,ani snad nevím o čem mluví.Jak jsem si mohla všimnou Abbi je na tom stejně,ale aspoň něco dělá na mobilu. Ucítila jsem vibraci v mé kapse.Hned jsem mobil vytáhla a koukla kdo mi co píše.

Zlatíčko,co říkáš na to kdyby jsme se dneska viděli? Vyzvedl bych tě po škole?Z

rychle jsem napsala,že ano a schovala jsem zase mobil do kapsy. Těším se na něj a to moc.Jen se musím domluvit s Abbi mě zase kryla.Snad jí to nebude vadit.

**

Momentálně už sedím v autě,které řídí Zayn,jako vždy má svou ruku na mém,stehně a jedeme k němu.Hned co se za námi zavřeli dveře od jeho domu se na mě hladově vrhl a přirazil mě na dveře.Než jsem se vzpamatovala tady s toho,už jsem byla v jeho náruči a nesl mě nahoru do ložnice.Položil mě na postel a hned se na mě vrhl.Vůbec se nenamáhal tím,aby mi sundával triko,prostě ho rozerval a zahodil.V tu chvíli mi to bylo jedno,užívala jsem si chvíli sním.

"sakra nemůžu se tě nebažit puso moje." rychle ze mě sundal zbytek oblečení,aby to asi netrvalo a on byl nedočkavý,sundal věci i sobě a hned byl ve mě.Začal se pomale pohybovat a postupně zrychloval.Oba jsme vzdychali ještě,že tu bydlí sám.Kdyby měl bydlet s rodiči asi nebo spíše určitě by nás slyšeli a nechci radši ani vědět co by si o nás mysleli.

Když bylo po všem tak se Zayn svalil vedle mě a oddechoval,já si hnedka začala hledat oblečení a oblékat se.

"to dík,v čem jako půjdu dom?" držela jsem své triko,které bylo roztržené,on se jen smál.

"tady ve skříni nějaký věci jsou.Říkal jsem ti,že když budeš u mě budeš nosit věci co budu chtít já.Ve skříni máš nějaké koupené baby."nic jsem neříkala jen jsem se otočila a začala hledat nějaké triko ve skříni.

"Daddy už půjdu,ještě jsem slíbila Abbi,že se za ní zastavím." přetáhla jsem si přes hlavu triko,vzala věci do školy a chtěla jít.

"počkej tak brzo? Vždyť jsem si tě nějak neužil,nemůžeš prostě kašlat na to jít za ní? Pak tě domů hodím." naštval mě,ale nedávala jsem to znát,nebudu kvůli němu přeci zanedbávat kamarádku.

"ne jsem sní domluvená,poslední dobou jsem sní moc nebyla takže půjdu." chtěla jsem jít,ale on rychle vylezl s postele a chytl mě za ruku.

" sakra já chci,ale aby jsi tu se mnou byla.Víš,že máš poslouchat sakra." už trošku zvýšil hlas.Vyškubla jsem se mu a chtěla jít,nebudu ho poslouchat ve všem jako pes.

"tak sakra stůj,já to myslím vážně.Potrestám tě." zakroutila jsem hlavou a prostě šla,nechci se sním hádat.On se,ale asi hádat chce,protože za mnou utíkal.

"přestaň sakra,jasně jsem řekla,že půjdu ano budu tě poslouchat,ale ne jako nějaký pes,můžeme být rádi,že nás sakra v tomhle podporuje a kryje a tobě se to ještě asi nelíbí." křikla jsem už pro změnu já.Nečekala jsem ani na odpověď a vystřelila jsem ven a zabouchla za sebou dveře.Snad mě tu nikdo neuvidí.K Abbi to sice není kousek,ale co nadělám,ten se urazil místo toho,aby mě tam odvezl.Snad to bude v pohodě a vychladne.

*Pohled Zayna

Sakra já jsem naprostý vůl a to jsem si to uvědomil,hned jak se za ní zabouchli dveře.Asi jsem s toho neměl dělat takovou vědu,vždyť ona má pravdu,o zakazování kamarádů nikde nebyla řeč.No co teď budu dělat nevím,napadá mě jedině Louis,že bych za ním jel si postěžovat a trošku pochlastat tak jako to děláme vždy.Vzal jsem telefon a hnedka vytočil jeho číslo.

*Nazdar brácha.

+ ahoj Loui máš čas? Chtěl bych se stavit na pokec.

*jasně,že mám čas budu čekat.

Hned jak řekl tohle jsem to bez rozloučení ukončil a vzal klíče od auta a mohlo se jet.Po cestě jsem pořád nad vším přemýšlel a štvalo mě to snad ještě víc,ale nechám ji prvně trochu vychladnout a pak se jí ozvu.Snad není moc naštvaná.Sice jsem byl myšlenkami mimo,ale na cestu jsem dával pozor.Zrovna stojím na červené a stále přemýšlím o ní jak je dokonalá a co ona se mnou dělá a to je jen puberťačka.Konečně mi padla zelená a já jsem mohl zase pokračovat v cestě.Z myšlenek mě vyrušilo troubení,ale proč by na mě někdo troubil já jedu správně.No to jsem pochopil až když jsem uviděl kamion jak jede přímo na mě.Než jsem stačil něco udělat ucítil jsem náraz a pak už byla jen tma.

*Stacy

U Abbi jsem byla aspoň tak 3 hodiny,bylo už 6 a proto jsem se rozhodla jít domů.Byla jsem nějaká nervozní a hlavně jsem si pořád prohlížela mobil.Čekala jsem,že se ozve,ale ono nic.Přeci nemůže být takhle moc naštvaný,vždyť se zas tak moc nestalo.

Konečně už vcházím do naší ulice a budu za chvilku konečně doma,mám v plánu se naložit do vany a pokud se Zayn stále neozve tak mu zavolat.Podle auta jsem si všimla,že je u nás Kevin,ale tak on tu je poslední dobou furt.Otevřela jsem vchodové dveře,vyzula jsem si boty,měla jsem v plánu jít hnedka do pokoje,ale to se jde přes obývák.Zarazil mě pohled na všechny jak tu jako hromádky neštěstí sedí.

"ahojte co tu takhle sedíte? Někdo snad umřel? " řekla jsem se smíchem,byl na ně zajímavý pohled,jen Niall se zdál v pohodě jako by to nějak neřešil.

" Stacy to sakra není k smíchu a nikdo neumřel jen měl nehodu a nikdo ještě neví jak na tom bude." sakra a aby řekla o koho jde to jako nic?

"ale o kom mluvíš? Kdo měl nehodu? Sakra co se tady děje?" byla jsem dost nervozní,proč mi sakra nechtějí říct co se děje?

" no víš nevím jestli je dobrý ti to říkat." bože proč to takhle prodlužuje,ať to sakra řekne ne?

" sakra přestaň chodit kolem horké kaše a řekni sakra kdo měl nehodu zas tak strašný to být nemůže,moc lidí v rodině nemáme." štěkla jsem už hnusně,vím přehnala jsem to,ale co je těžkého na tom říct to jméno?

" dobře nikdo s naší rodiny to nebyl.Byl to Zayn." tohle když řekla,jako by se mi srdce zastavilo,to je jasný za to můžu já a ta naše posraná hádka.

"sakra a proč tady jen tak sedíte? Proč nejdete za ním? Co se mu stalo a jak je na tom sakra?" křičela jsem a ani jsem si nevšimla,že mi tečou slzy.

" buď v klidu,tam by jsme nebyli k ničemu je na sále a pak se prý ozvou jak to dopadlo.Navíc jakto,že tě to tak vzalo?" to se mnou pro změnu mluvit Kevin.

" Za to může ten Londýn,trávili jsme spolu čas a povídali jsme si a tak,proto mi přirostl k srdci.Já omluvte mě,jdu do pokoje.Kdyby něco dejte mi vědět." jen kývli a já rychle vyběhla schody.Schoulila jsem se do postele a slzám . Tohle ne tohle se stát sakra nemělo doufám jen,že je tohle jen blbý sen a nic takového se vůbec nestalo.Navíc vždyť za to sakra můžu já.Kdyby jsme se nehádali a já neodešla nikam by nejel a kdo ví jestli třeba nepil nebo nedával pozor a jen na červenou.Snad se vše dovím a nikdo mi nic nebude tajit.Ještě štěstí,že mi uvěřili to,že si rozumíme od doby v tom Londýně.

Ani nevím jak jsem usla,ale bylo to pro mě vysvobození od reality a od toho,abych myslela na Zayna a na to jak zrovna teď na tom je...

****

Další dílek na světe...Snad se pořád líbí a stále holčiny moje čtete.....s láskou váš prceekk5sos..


Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now