68.díl

912 41 0
                                    

" na co tady čekáš teď už můžeš nahoru za tou nádherou." ještě dodala a pak za sebou zabochla.

A tímto jsem ji asi nadobro ztratil a to jen díky Liamovi a svojí blbosti.

Tohle vážně posral jak tohle sakra mohl říct? A jak si to mohl rozdávat s nějakou děvkou vlastně oprava s jeho sekretářkou u nás v naší ložnici a v posteli ve které jsme to do teď dělali spolu.
Ještě,že malá byla u Zayna nechala jsem ji tam a jemu to nevadilo. Věděl že si chci s Harrym promluvit a říct mu že jsem těhotná.
Nakonec to skončilo tak,že mě ještě obvinil že dítě není jeho ale Zayna vůbec nevím kde na to sakra došel. Ale to už nebudu řešit.
Sama nevím s jakými pocity jsem se vracela zpět k Zaynovi. Tekly mi slzy,ale byla jsem spíše naštvaná.

Stála jsem před Zaynovým domem a ani se mi tam nechtělo vím, že se bude vyptávat a to já nechci i když vím, že mi to pomůže a že tu bude  Zayn pro mě.
Zvonit jsem nemusela Zayn mi dal pro jistotu náhradní klíče. Odemkla jsem a šla přímo do obýváku kde seděl Zayn a koukal na telku. Děti asi už spali.
" co tady děláš? Myslel jsem,že tam zůstaneš a zítra si jen dojedete pro věci a malou." jo taky jsem si to myslela.
" jo to bych tam,ale nesměla být na víc a do trojky vážně nechci. Navíc mu někdo nakecal,že y tebou něco mám a on si mysli,že to dítě je tvoje." byla jsem vážně naštvaná a taky unavená. Asi stejně vím kdo mu to nakecal ten co může za vše Liam.
" děláš si srandu? Je mi jasný,že v tom má prsty Liam kdo jiný. Ale,aby si myslel tohle ? A ještě tě podvedl? Jako vážně?" jsem ráda, že on je při mě. Jen on,ale věří že to bude zase dobré.
" no to nevím,ale já už to řešit nebudu. Buď si vše uvědomí a přijde a nebo budu sama na 2 děti." šla jsem nahoru do pokoje. Kde jsem se zavřela a jak jsem lehla tak jsem usla. Pro dnešek toho bylo na mě až moc.

* o měsíc později.*,
Harry se neozval do teď jsem byla u Zayna,ale dneska se stěhuji. Chtěla jsem si koupit nebo pronajmout nějaký byt,ale Zayn trval na tom,abych šla do jeho domu ze kterého se odstěhoval. Tak zrovna dnes se stěhují tam. Pomáhá mi s tím jak Zayn tak i Niall.
Podle doslechu je prý Harry stále s tou jeho sekretářkou,ale sama nemůžu říct nevím to.
Já jak jsem řekla doprošovat se nebudu. Pokud Harry nemá zájem tak nemá tak nějak jsem smířená,že budu s 2 dětmi sama. Ani mi to nevadí. Když nebudu mít jeho chci být sama. Tak nějak doufám, že je to jen chvilkové poblazneni a že se vrátí.

K Harrymu pro věci jeli jen kluci sami. Nechtěla jsem ho ani vidět  prý je z něj,ale troska co zase pije. Jenže já nevím nic jen vážně z doslechu a to většinou od Nialla od kterého Harry mimochodem dostal po tlamě a to kvůli mě.
" tak snad to tady zvladnete sami,ale kdyby něco jsme tu pro tebe. A už víš co to bude?" začal mluvit Niall dovezli už vše.
" nevím ještě ne,ale myslím si,že to bude kluk. Další kontrolu se to už možná dovim. Tak vám hned dám vědět." jsem strašně nekočkavá. Sama se moc těším na to co to bude,ale jak říkám tak nějak si myslím,že to bude kluk. Bude to malý Harry.

Už týden tu jsem sama. Nevadí mi to vůbec ne. Ven chodím většinou jen FO obchodu a nebo s  malou na procházky a houpačky.
Nám to oboum vyhovuje i když se malá pořad ptá kde je táta,ale zvladame to. Hodně za mnou chodí Niall a chodí i Zayn s malým.
Za týden mám jít na kontrolu a doufám,že se konečně dovim co to bude,abych mohla začít nakupovat.

Konečně nastal den co jdu k doktorovi. Zrovna jsem nachystaná a jdeme ano malou beru sebou.
Sedíme v čekárně a čekáme až na nás přijde řada. Malou to tu nebaví vůbec nechce sedět. Jsem ji měla dat k Zaynovi.
" paní Styles můžete." konečně na mě přišla řada. Malou jsem vzala sebou, kde se mi nabídla sestřička,že ji pohlídá.
",dobrý den tak pojďte podíváme se na vás a třeba se dozvíme co to bude." mluvila doktorka. Já se zatím nachystala.
" tak pohlaví se dozvíme bude to chlapeček. Určitě máte radost když už holčičku máte." jsem vážně ráda.
" ano jsem šťastná. Doufala jsem,že bude chlapeček.",odpověděla jsem a chystala se k odchodu.
" tady je další termín tak se mějte zatím hezky nashle."
" dobře děkuji nashle." odešla jsem. Vzala malou Darcy a odešli jsme.
" zajdeme si Darcy na pohár a pak půjdeme nakupovat dobře?" jsem ráda, že už je Darcy větší. Už bude mít 2 a je vážně šikovná.

Po poháru jsme šli na ty nákupy já koupila nějaké věci na malého Harryho jsem prostě rozhodnuta,že to bude Harry po jeho otci.
" táta táta." křičela Darcy a někam se rozutekla. Všimla jsem si,že kousek od nás je Harry a ta jeho. Malá utíkala tam a já se tam rychle vydala. No moc rychle to nešlo, když jsem těhotná a oplkopena taškami.
" ahoj omlouvám se. Dlouho tě neviděla no." začala jsem mluvit hned co jsem tam došla.
"To je v pohodě jen by jsi ji měla nějak vysvětlit,že její otec je Zayn. Vím je mala,ale žijete sním a budete mít další dítě." bože dělá si srandu ne.
" jasné řeknu ji to a jinak ano je to její otec,ale ne žijeme sním. Bydlím sama. Jeho to dítě totiž není,ale to tebe nezajímá takže ahoj. Jdeme Darcy."řekla jsem už vážně hnusne. I když to s těmi taškami nešlo jsem ji chytla za ruku a šli jsme pryč. Jak tohle mohl říct? Já ji nebudu zatím říkat nic. Přeci ji tady ve dvou letech nebudu motat tu její malou hlavičku.

Navíc stále doufám,že budeme spolu ...

***
Holky je zde další díl,jsem ráda, že se vám stále příběh líbí a asi hodně lidí zklamu,ale za chvíli bude konec. Proto jsem ráda za tolik votes a přečtení.
Takže jediné co mužů je vám poradit,že můžete skusit mou novou povídku Blind Love. Třeba vás aspoň s poloviny bude bavit jako tahle...
Za chyby se jako vždy omlouvám s láskou váš prceekk5sos


Either Daddy's GirlKde žijí příběhy. Začni objevovat