10.díl

3K 96 1
                                    

" princess neboj se,nebude to bolet,nebudu dělat nic co nebudeš chtít. "Pustil mé ruce a opatrně je přesunul na mé boky,kde chytl za lem kalhot a opatrně je začal stahovat dolů.

kalhoty jsem už měla skoro dole,byla jsem dost nervozní,musel to na mě poznat,hlavně mě rozptylovalo jak se mi stále koukal do očí.

"buď v klidu ano?Jsi krásná a nemáš se za co stydět." lehce jsem jen přikývla,kalhoty už mi Zayn sundal dolů a já před ním byla jen v triku a kalhotkách.Stále mi jezdil přes stehna a pomale vždy zavadil o kalhotky,strašně se mi to líbilo.Zayn po chvíli vstal,koukala jsem co má v plánu,stál přede mnou a koukal mi stále do očí,strašně jsem se soustředila na něj,že jsem ani nepostřehla,že mi sundává triko.

Už jsem před ním byla jen ve spodním prádle a on byl stále oblečený,vím,že je to nejspíše záměr,on se mnou přeci nechce teď spát.Opatrně mě vzal kolem pasu a na posteli posunul,takže už jsem neseděla,ale ležela,on si opatrně lehl mezi mé nohy a stále se mi díval do očí.

"jsi tak krásně nevinná,baby."při tom si skousl ret a pomale mě začal líbat od krku až k podbříšku,bylo to hodně vzrušující.Každou ruku měl jinde,jedna se nacházela v oblasti okolo mých prsou a druhá stále byla blíže a blíže mému vchodu.

Když mě začal dráždit přes kalhotky,má ústa opustil jeden tichý sten.Všimla jsem si,jak se usmál. Začal mi sundávat kalhotky,moje ruka rychle vystřelila a kalhotky jsem chytila.

"baby neboj,nebudu dělat nic co by se ti nelíbilo a nestyď se přede mnou,jsi krásná." Po tomhle jsem zase dala ruku pryč,ale musí chápat,že mě ještě žádný kluk nahou neviděl.

Kalhotky byli dole a on mi začal prstem kroužit,kolem mého vchodu,měla jsem strach.

"baby teď to možná trošku zabolí,ale budu co nejvíce něžný a kdyby něco tak řekni."jen jsem přikývla,ale na to nereagoval a stále čekal,já vlastně zapomněla.

"ano Daddy,kdyby něco ozvu se." Konečně tedy něco začal dělat.Cítila jsem menší tlak v podbříšku,ale to nebylo nic co by se nedalo vydržet.Když začal prstem pohybovat,byl to pro mě signál,při kterém jsem začala potichu vzdychat a zarývat prsty do prostěradla.Nikdo nikdy se mnou nic takového nedělal a on byl tak opatrný a něžný,pořád se mi díval do očí,věděla jsem to i když já jsem slastí měla oči zavřené.

Stále pohyboval prsty,přišlo mi že každým zasunutím byl hlouběji ve mě,ale to se mi neskutečně líbilo.Stále zrychloval a to mě dovádělo k šílenství,cítila jsem,že už to dlouho nevydržím a udělám se.¨

"daddy asi za chvíli budu."tiše jsem řekla.Cítila jsem,že Zayn přidal ještě jeden prst a zrychlil.Neudržela jsem se vypustila s úst hlasitý sten,ani nevím,kde se ve mě tohle všechno bere.

"udělej se pro svého daddyho."Hned jak tohle Zayn řekl jsem se prohla v zádech a udělala se.

"daddy." ještě jsem s těží naposledy řekla a už jen vyčerpáním ležela.Zayn ze mě své prsty vyndal a olízl je.

"chutnáš výtečně baby doll."řekl a sklonil se za mnou pro polibek.

"jdu do sprchy,za chvíli jsem zpět."zmohla jsem se jen na kývnutí,Zayn se začal vyslékat už tady,košili hodil vedle mě na postel a odešel do koupelny,která byla v jeho ložnici.

Já stále ležela a vydýchala to co se tu před chvílí stalo,bylo to něco nepopsatelného.Vlastně jsem ráda,že jsem mu na vše řekla ano.Je mi s ním dobře,jen se nesmím zamilovat,protože tohle by už bylo přes čáru,on se přeci tady do mě nezamiluje není blbý,aby se zamiloval do puberťačky,tohle bude určitě jen chvilkový a až ho to přestane bavit,nebo se mnou udělá vše co bude chtít,skončí to.Teda aspoň si to myslím.

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now