33.díl

1.5K 57 3
                                    

  "štve mě to,že jsi matce tak rychle odpustila za to co nám provedla a jak se k nám chovala.Vlastně jen přišla řekla blbý promiň a ty jsi ji otevřela náruč a je vše v pohodě to mě sere.Mám strach,že to je jejich nějaký plán jak mi tě sebrat." křikl na mě a surově mě zase pustil spadla jsem na zem naštěstí jen na zadek.On kolem mě prošel a odešel pryč z domu. 

Opatrně jsem s pláčem vstala.Nevím co ho to popadlo a proč takhle vyšiloval. Moc dobře ví,že mám svou hlavu a kdyby mi matka cokoli říkala neposlechla bych.Předtím jsem taky neposlechla,nevím proč bych měla někoho poslouchat když mám svůj rozum a jeho miluji a v tom mi nezabrání nikdo.Odešla jsem si lehnout do ložnice,snad se vrátí a bude to zase v pohodě.Protože pokud si myslí,že se kvůli tomu přestanu s matkou bavit je na omylu,nemám k tomu důvod.

Ráno jsem vstala,ale vedle mě nikdo nebyl.Ještě,že je neděle a nemusím do školy. Zayn vedle mě nebyl,možná je dole a nebo nedorazil vůbec domů.Hodila jsem na sebe jen župan a šla pomale dolů. Zayna jsem nikde neviděla,takže asi nedorazil.Chystala jsem si snídani,když někdo zazvonil. Zayn to být snad nemůže ten má klíče.Teda pokud je někde třeba neztratil a kdo jiný by tam mohl být? Na nic jsem tedy nečekala a šla otevřít,abych se to dozvěděla.

*Pohled Nialla

Seděl jsem nervozně doma a čekal s čím dojde matka.Jsem zvědavý hlavně na to jestli ji Stacy vyslechne a nebo hnedka vyhodí.Já mám s toho strašný strach a tak čekám jak dopadne matka a co vše ji řekne a pak tam třeba zajdu sám a omluvím se mí malý sestřičce,který jsem tolik ublížil.

Konečně došla matka a to po dost pěkný době,takže ji asi nevyhodila a vyslechla ji. Hned jsem na matku spustil a ta mi vše vesele řekla.Jsem rád,že to dopadlo takhle proto hnedka zítra za ní zajdu já a vše jí prostě řeknu jinak to prostě nejde.Vždyť já budu strejda a chci být strejda a to ten nejlepší,tak se musím s mojí malou sestřičkou udobřit a být tu od teď zase pro ni.

Konečně ráno.Nemohl jsem ani dospat jak ji chci vidět a vše ji říct a hlavně se za vše omluvit a klidně to odprosit i na kolenou.jen doufám,že on bude v práci nepotřebuji ho u toho.Sice proto němu nic nemám když to Stacy miluje tak je to jen její rozhodnutí,ale i tak.

"mami tak já jdu,snad mě nevyhodí a vyslechne tak jako tebe tak zatím ahoj." rozloučil jsem se s matkou a nasedl do auta a jen za ní.Už stojím před dveřmi,ale pořád nejsem rozhodnutý jestli zazvonit a nebo jako zbabělec zase odjet.Dostal jsem totiž ve chvíli co jsem dojel sem strach s toho,že mě zabouchne dveře před nosem,ale pokud to nezkusím tak to nebudu vědět.Konečně jsem tedy zazvonil.Chvíli jsem čekal než mi otevřela překvapená Stacy ještě v pyžamu.Chvíli jsme tak jen stáli a koukali na sebe.Pak jsme oba udělali stejný gesto a to bylo to,že jsme se obejmuli.Už jsem ji nehodlal pustit ani jsem nečekal,že to bude takhle jednoduchý.Vtáhla mě dovnitř kde mě pustila a šla do kuchyně.Já ji následoval. 

Seděli jsme tu spolu dost dlouho a náramně si povídali tak jak za starých časů. Z povídání nás vyrušilo bouchnutí hlavních dveří. Což znamenalo,že je Zayn doma. No snad se nebude zlobit.

" ahoj už jsi doma? " zeptala jsem se. Odpovědi jsem se,ale nedočkala. Hnedka letěl k Niallovi a chytl ho za triko a táhl ke dveřím ze kterých ho náhle vyhodil. Omluvila jsem se Niallovi za jeho chování a on sice nerad odešel. Prvně se,ale ujistil jestli vše bude v pohodě. To jsem mu potvrdila a pak tedy odešel s tím, že se zítra uvidíme ve škole.

Zayn se mnou nemluvil a já jsem za to ráda, taky jsem sním nechtěla mluvit a asponz mi to usnadnil a nebude důvod se hádat.

*** O 3 měsíce později ***

Mezi mnou a Zaynem to ustalo a bylo to mezi námi zase v pořádku, sice se mu stále nelíbilo, že se bavím s matkou a Niallem,ale aspoň jsme se kvůli tomu už nehádali což je dobře.

Už máme i vymyšlené jméno pro tu naší princeznu. Oba jsme se shodli, že se bude jmenovat Darcy. Abych se tedy přiznala mě to poradil Harry. Stali jsme se dost dobrými kamarády a jsem ráda, že ho mám a že tu pro mě je. A on právě řekl,že se mu líbí jméno Darcy což mě to jméno úplně okouzlilo a naštěstí okouzlilo i Zayna a bylo to jasné. Jsem už v 7 měsíci a nemůžu se už dočkat až už tu bude snami. Jak jsem už řekla mezi mnou a Zaynem je to v pohodě jen on poslední dobou byvaz více v práci jako doma. Vadí mi to a to už jsem mu řekla,ale on mě vždy ujistí, že to není na dlouho jen že teď tam je moc věci a papirování co musí udělat, ale že jasně řekl,že až se malá narodí tak,že moc často v práci nebude, protože se chce naplno věnovat rodině tak jsem zvědavá.

Dneska končím ve škole dřív od Zayna jsem se dozvěděla, že s práce dojde až tak kolem 5 a tak jsem se za ním chtěla stavit aspoň do práce. Proto hned jak skončila poslední hodina jsem se rozloučila s kamarády a šla pomale za ním. Naštěstí jeho firma není moc daleko od školy. Během 20 minut jsem stála před firmou. Na nic jsem nečekala a vstoupila. Všichni mě tu znají a tak jsem bez problémů prošla. Dojela jsem nahoru a kráčela si to pomalé k jeho kanceláři. Snad tam nikoho důležitého nemá a nebudu ho rušit od práce, pokud by tam ale někdo byl počkala bych s Kelly to je Zaynova sekretářka.

Vztoupila jsem Kelly tu nebyla,abych se zeptala jestli tu někoho má proto jsem tak jako obvykle bez klepání otevřela dveře od kanceláře. Naskytl se mi pohled na něco co by mě v životě nenapadlo, že je zrovna tohohle Zayn schopný. Rychle než by si mě všiml jsem zavřela dveře a rychlým krokem se vydala pryč.

**"**

Tak je tu další dílek sice je blbe ukončený,ale tak snad máte i tak radost.

Jinak co si myslíte,že tam Zayn dělal ????

Snad se vám to pořád líbí... S láskou
váš prceekk5sos...za chyby se jako vždy omlouvám psala jsem na mobilu.

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now