5.Díl

3.8K 113 1
                                    

Chtěla jsem odejít,pro tentokrát už vážně dom,ale zabránila mi v tom Zaynova ruka.

"prosím jen jeden tanec zlatíčko." Nad jeho oslovením jsem se musela vážně usmát,ale prostě nesmím mu podlehnout,ale jeden tanec snad nevadí.

"dobře,ale jen jeden tanec.Nic si od toho,ale neslibuj." jen kývl a tak jsme začali tancovat.

Vůbec nevím jestli by se to dalo nazvat tancem,spíše mi přišlo,že se spíše osaháváme než tancujeme,ale od něj mi to nevadilo,jeho doteky na mých bocích nebo zadku se mi strašně líbili a vzrušovali mě,ani neví co se mnou dělá,nebo spíše on to ví a proto to dělá.Strašně jsme si to užívali do tý doby než nás někdo vyrušil.

"Stacy měli by jsme jít domů,je pozdě a matka mě zabije jsi opilá." jen jsem se na něj nevině usmála on mě chytl za ruku a táhl mě odsud pryč,jen jsem se smutně podívala na Zayna a našpulila u toho pusu.

Niall mě táhl celou cestu a byl nějak potichu,nevím proč,dotáhl mě až do pokoje,kde mě uložil do postele a odešel.Jen doufám,že když je taky opilí,že si nebude nic pamatovat,nebo aspoň ten tanec se Zaynem,jako nevím jak bych to vysvětlila,jedině bych to svedla na opilost.No třeba si to,ale nebudu pamatovat ani já kdo ví.

***

Ráno jsem vstala s bolestí hlavy,myslela jsem,že mi za chvíli bolestí praskne,ihned jsem se odebrala do koupelny a pustila na sebe ledovou vodu,abych se probrala a vybavila si co se dělo včera,sama se divím,že jsem si vzpomněla na vše a hlavně na ten tanec se Zaynem,to bylo prostě něco,ale snad nebude Niall vyšilovat.Když jsem byla dá se říct v pohodě i oblečená a upravená a nešlo na mě moc poznat,že jsem pila tak jsem šla dolů na snídani,určitě tam už všichni budou jen nevím jak Niall nebo Zayn.Hned co jsem se ocitla dole v jídelně,vzala jsem si nějaké jídlo,ale moc né,ještě mi není moc dobře a šla ke stolu kde byli opravdu všichni,snad se nebudou na nic vyptávat.Posadila jsem se mezi Nialla a Zayna,jinde už místo nebylo a pustila se do jídla,všichni na mě koukali jak na zjevení a já nevím proč.

"jak jste si to včera užili? Ty asi dost ne? Když jsi byla opilá,sakra Stacy něco jsem řekla,nemůžeš být jednou rozumná?" do prdele,jak to sakra ví?No nebudu to řešit a nemá ani cenu zapírat.

"no tak jsem trochu pila,ale Niall za to nemůže říkal mi to,ale já ho neposlechla."nechci,aby v tom byl zbytečně i Niall i když za to on může vypařil se a mě tam nechal.Cítila jsem něčí dotek na stehně,hned bylo jasný,že to bude Zayn kdo jiný,ale sakra vedle mě sedí Niall mohl by to vidět.Hned jsem Zaynovu ruku odhodila a hnusně se na něj podívala, on se jen usmál zmetek.

"dobře nebudu to řešit,ale teď už nikam nepůjdete jasný? Hlavně ty ne." řekla a koukla se na mě,to mi mohlo být jasný.

"hele Zayne ukážeš mi kde je tady ta posilovna?"zeptala jsem se a dojedla jídlo,chtěla jsem už odejít do pokoje a pak jít do posilovny.

"jo ukážu za půl hodiny budu u tebe,tak se zatím nachystej." kývla jsem a chtěla odejít od stolu.

"počkej na mě taky jdu." je jasný,že Niall chce se mnou mluvit,jinak by tak s jídlem nespěchal,kývla jsem a počkala a mohlo se jít.Cesta ke mě do pokoje byla v tichosti,ale až za sebou zavřel dveře spustil co má na srdci.

"sakra Stacy co to včera znamenalo? Nemyslím chlast,ale to s tím Zaynem víš kolik mu je? To je pedofilie."to mi mohlo být jasný,že bude narážet na toto,proč to neřekl Zaynovi?

"hele přestaň byla jsem opilá a on taky,někde se tam prostě objevil,mě obtěžoval jeden kluk a tak mi přišel pomoct no a pak jsme tancovali nic víc." snad už přestane,ví moc dobře,že jsme byli opilí,sice já né tolik a u Zayna nevím,ale i tak.

"jasně to mi je jasný,ale tohle se tanci nepodobalo,myslím si,že kdybych tam nedošel,byl by schopný tě někam zatáhnout a ojet i když by s toho měl hovno a druhý den by toho litoval tak jako ty." to už si jako ale dělá prdel o co mu sakra jde? I kdyby je to moje věc,by mě zajímalo co celý večer dělal on.

"víš co Nialle jdi někam.Jsi vážně magor,nešla bych sním nikam ani kdybych byla úplně mimo sakra a ty to dobře víš a navíc vše je kvůli tobě,ty jsi odešel pryč a nechal si mě tam,takhle jsme se nedomluvili jasný? Radši se pochlub kde jsi byl a s kým?" už jsem křičela snad nás nikdo neslyší,hlavně,aby nešla matka kolem.

"co ti je do toho kde jsem byl? Já jsem na rozdíl od tebe plnoletý a nemusím se svěřovat a taky mě nemusí nikdo hlídat.A laskavě po mě přestaň řvát." tohle není můj bráška,on takový není,chtělo se mi brečet,ale nechci,aby to viděl,zase by byl jako vždy milí a omlouval se.

"víš co Nialle vypadni,prostě jdi nebudu tě poslouchat a už vůbec né tvoje blbý keci,když jsem ti tak překážela a nechtěl si mě hlídat měl jsi to říct,nemusela jsem nikam chodit." už mi tekly slzy a tak jsem utekla do koupelny kde jsem se zamkla.

"Stacy otevři já se omlouvám,ujelo mi to." jasně tak jak jsem říkala,začne se omlouvat,ale na to mu seru.

"táhni už někam,nechci tě vidět a ani s tebou mluvit a omluvu si strč někam." zařvala jsem,bylo ticho a pak jsem uslyšela bouchnutí dveří takže konečně odešel,já dneska nechtěla s nikým mluvit ani se Zaynem,ten má za chvíli sakra dojít.Rychle jsem se převlékla a upravila,aby nešlo poznat,že jsem brečela.Popadla jsem mobil a sluchátka,který jsem si hnedka dala do uší a pustila písničky,prostě si tu posilovnu najdu sama.

Netrvalo dlouho a opravdu jsem to našla,hnedka jsem šla na běžící pás,stále jsem měla sluchátka a poslouchala,nic jsem prostě nevnímala a hlavně jsem vypla,nechci nad ničím přemýšlet.Jediné co vím je,že se s Niallem nebudu bavit dost mě naštval.

Nevím jak dlouho jsem tam byla a jak dlouho jsem běhala když jsem,ale měla dost slezla jsem a podívala se kolik je hodin, byli už 3.Páni byla jsem tu dost dlouho a nikdo mě nehledal aspoň,že tak. Spocená jsem odešla zpět na pokoj,kde jsem si hnedka dala sprchu,pak jsem si na sebe hodila plavky a šla jsem k bazénu. Doufám,že tam nikdo nebude.Při mé smůle tam byl Zayn,ale jen on toho snad nějak přežiji.Věci jsem si hodila na lehátko a skočila do bazénu,kde byl on.Sakra proč na něj pořád myslím,sama nevím co se mnou dělá,tohle jsem nikdy nezažila,ani nevím jak to mám brát,ale vždy když ho vidím nemůžu od něj odtrhnout pohled on je prostě tak sexy to jeho potetované tělo a nebo jeho krásný oči,toho se nemůžu vážně nabažit.Ani jsem si při tom svým přemýšlení nevšimla,že ke mě doplaval. Probrala jsem se,až když mě obejmul kolem pasu.Koukali jsme si navzájem do očí,jak mě držel omotala jsem si kolem jeho pasu nohy,zavřela jsem oči a kousla se do spodního rtu,proč mě sakra musí tak vzrušovat jen blbý jeho dotyk.

"copak princess už jsi se rozmyslela?Včera jsi byla boží,na ten tanec jen tak nezapomenu." otřel se mi rty o krk a já jsem se nezmohla ani na slovo.

" já no ještě jsem o tom tak nějak nepřemýšlela víš a nebyl ten tanec špatný."otřela jsem se rty o jeho krk pro změnu já,dost mě baví ho provokovat i když bych neměla,ale prostě nevím něco mě táhle k němu a chce,abych to dělala.Po tom co jsem to udělala mě přitiskl na kraj bazénu a začal mě líbat,sama se divím,že jsem začala spolupracovat,vím neměla bych už kvůli tomu,že by nás tady mohl někdo vidět,ale nejde to.

"tak moc tě chci baby girl buď má,nic si nepřeji více,než dělat mojí holčičce dobře a být její jediný."šeptal mi mezi polibky,musela jsem se do polibku usmát,bylo to tak krásný jak takhle mluví a jak prosí,abych byla jen jeho.

Slyšeli jsme nějaký hlasy a tak jsme se od sebe oddálili,ani jsem mu nestihla odpovědět.Došla jsem matka s Kevinem,naštěstí bez Nialla. Jen doufám,že matka nepozná,že jsem se s někým líbala,ono je hodně nenápadný když máme se Zaynem oba napuchlé a červený rty od líbání že?Zayn zůstal v bazénu a já vylezla ven,lehla jsem si na lehátko a zavřela jsem oči.

"zítra jedeme ve 3 domů jo? Kde je vůbec Niall?"jé,aspoň,že už pojedeme dom,neuvidím Zayna a nebude mě to k němu aspoň táhnout. Vím,že bych mu za chvíli podlehla a odkývala vše,ale to přeci nejde.

"jo dobře budu nachystaná a nevím kde je,nemluvila jsem s ním,byla jsem v posilovně a pak jsem šla sem." nic neříkala za což jsem ráda,zase jsem zavřela oči a přemýšlela,nějak to,ale nešlo.Pořád jsem měla před očima to co se před chvíli stalo.
*******
Další dílek na světě....snad se zatím pořád líbí....ocením nějaké votes nebo komentář ..... prceekk5sos

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now