37.díl

1.5K 63 0
                                    

Šla jsem s malou procházkou pěšky,autem se mi nechtělo.Cesta netrvala i tak moc dlouho,byla jsem před jeho domem přesně za 40 minut.Bez váhání jsem zazvonila a čekala až otevře.

Místo něj mi,ale otevřel někdo úplně jiný.......

Stála jsem a nevěděla co říct,zrovna jí jsem tu nečekala a už vůbec né v mém županu.To už si opravdu dělá Zayn srandu a to mi do telefonu tvrdil jak ho to mrzí.

"ahoj mohla bys mi prosím zavolat Zayna?" řekla jsem jen a dál sní nechtěla mluvit,zavolala na něj ode dveří a on po chvíli přišel jen v kalhotách,když mě uviděl hodil přes sebe triko co měl v ruce.Čekala jsem jestli začne mluvit jako první a to už jen díky tomu,že musí vidět kočárek a mě bez břicha. Strašně se mi chtělo brečet,ale držela jsem se.

"ahoj co tady děláš? A počkej ty už jsi porodila? Jak to?" mluvil dost překvapeně a taky zaskočeně.

"ano díky komplikacím jsem porodila,ale to je jedno kvůli tomu jsem nepřišla." 

"jasně pojď dovnitř udělám kafe a promluvíme si a já se podívám na malou." radši jsem neprotestovala a kývla jsem.Nebyl ochotný mi ani pomoct s kočárem a tak jsem  ho přes ty 3 blbý schody do domu táhla sama.

Seděli jsme a nemluvili,zatím bylo ticho asi nebylo o čem mluvit,Zayn si choval malou a já v tichosti pila kafe a ona byla asi nahoře,ale to mi bylo fuk.Hlavně,že nebyla taky.

"já nečekal jsem tě tu,nečekal jsem spíše,že tě někdy uvidím." začal mluvit a to jako dost hezky,myslela jsem že mě miluje.

"jo normálně bych sem nešla,ale nezapomínej,že jsi otec." jen jsem odpověděla.Slušelo mu to s mimčem.

" jo vím,že jsem otec a jsem za to rád." by mě zajímalo kdy se dostaneme k tomu jak to bude mezi námi.

"jak to jako bude teď mezi námi? Podle toho co jsi mi říkal do mobilu jsem čekala,že ti je to líto co jsi provedl a že chceš,aby jsme byli spolu,ale jak vidím opak je pravdou že?" musela jsem začít já,nemám v plánu tu být celý den.

"dej mi čas sám nevím zatím co chci a kde jsi zpět u matky?" to je jako hezký.

"ne nejsem u matky a může ti být jedno kde jsem ne?" řekla jsem a vstala jsem."omluv mě odskočím si." jen kývl a dál se věnoval malý co měl na rukách.Já odešla do koupelny kde jsem stála u zrcadla a dívala se na sebe.Chtělo se mi strašně brečet,myslela jsem,že se mi bude omlouvat a další věci a taky,že bude všeho co udělal litovat,ale asi jsem se spletla. Slyšela jsem tu děvku,omlouvám se za výraz,ale říkat jí jménem nebudu když mi sebrala někoho koho miluji a zničila tak rodinu. Jak volá na Zayna a pak jsem slyšela pláč Darcy. Hned jsem vyletěla s koupelny,abych se podívala co se děje. Zayn tu nebyl a malá byla na zemi.

Rychle jsem k ní doběhla a vzala jí se země.On je takový hajzl nechal jí tu ležet a ona spadla,snad se jí nic nestalo. Po chvíli došli dolů oba,musela jsem se držet,abych mu nedala přes hubu a jí taky za ten její blbý úsměv.

"jsi úplný magor jak jsi jí tu mohl sakra nechat.Ona s toho gauče spadla."chtěla jsem prostě odejít a to hned a taky ještě jít k doktorovi. Malou jsem dala do kočárku a napsala Harrymu sms,aby pro nás hned dojel.

"já jsem nechtěl nevěděl jsem,že spadne.Jsem otec a mám na ni taky právo stejně jako ty." začal se bránit jak chce.

"jo to sice máš,ale tohle si nechám potvrdit u doktora.Nenechám ji s tebou o samotě ani minutu,ještě by jsi ji ublížil." otevřela jsem dveře a chtěla jít,ale on byl rychlejší a zase je zavřel.

" já mrzí mě to opravdu.Já se ti pak ozvu a promluvíme si o samotě někde v kavárně." slyšela jsem troubení a tak jsem jen kývla.Otevřela jsem dveře a vyjela kočárem ven.Chtěla jsem ho vzít a sundat s těch schodů,ale než jsem se nadála vzal ho Harry.Sakra jak se tu tak rychle vzal.

Nasedli jsme do auta,Harry samozřejmě malou přendal do sedačky a kočár dal do kufru a pak jsme jeli.Ještě naposledy jsem se na něj podívala a pak jsem už nic nevnímala.

"Harry vem to k doktorce." opatrně jsem řekla,on zastavil a čekal co mu řeknu.

" on když jsem si odskočila nechal malou na sedačce a ona spadla." nečekala jsem takovou reakci.

"děláš si srandu? Tak je magor? Tam je,ale i něco jiného že?" jasně on vždy pozná vše.

"jo mezi námi už asi nic nebude,byla tam ona a v mém županu a on byl taky polonahý." zastavil a obejmul mě.

"zlato to bude dobrý.Máš mě a spolu to zvládneme,ve všem ti pomůžu." usmála jsem se na něj,on mi setřel slzy a dál jsme pokračovali v cestě.Nemůžu si pomoct,ale je mi čím dál tím bližší. Jsem ráda,že tu pro mě je a pomáhá mi.Nevím co bych dělala kdybych na to byla sama.

Konečně jsme doma,u doktora to dopadlo dobře,malá byla naštěstí v pořádku a nic se jí nestalo.Doktorka se mě stejně ptala co se stalo a když jsem jí vše řekla,vystavila mi papír,kde vše je a kdyby cokoli a Zayn to třeba tahal k soudu,můžu to použít.

****

Dneska je konečně pondělí a já musím do školy,abych se na všem domluvila.Harry si stál za tím,že půjde se mnou a bude hlídat malou.Sice jsem chtěla ať jde normálně do školy,ale trval si na svém.No aspoň bude mít škola zase o čem drbat.Nachystaní jsme vyrazili.Harry vzal malou v sedačce malou a mě,abych nebyla nervozní vzal za ruku.Opravdu jsme vypadali jako pár.Naštěstí všichni ví jak to je.Tím myslím Abbi a Nialla.

Ve škole dopadlo vše v pohodě a mi jeli domů.Harry bude taky doma a bude se učit a taky mi chce s malou pomáhat,abych měla taky chvíli klidu na učení.Vážně nevím co bych dělala kdybych ho neměla.Sice jsem chtěla být u matky aspoň teď,abych se mohla učit a matka by hlídala,určitě by si vzala volno,ale i to Harry zamítl.

Zayn se od toho incidentu zatím neozval,ani třeba s tím,že by chtěl aspoň vidět malou,ale abych řekla pravdu je mi to fuk.Jsem zvědavá kdy se ozve a s čím zase příjde.Už jsem,ale zavrhla to,že by se s Kelly rozešel a vrátil se ke mě aspoň třeba kvůli malý.Došla jsem nakonec k názoru,že se mnou už udělal vše potřebné a taky mi zvládl udělal dítě tak už se mnou nemusí být a může mít jinou ne? O tom to u něj asi celé je.Aspoň když už nebude spolu,bych chtěla aby fungoval jako dobrý otec.

Konečně malá usla a já mohla jít taky spát.Zítra si nachystám vše potřebný a začnu se učit mám na to jen týden a já to prostě musím udělat.Ještě,že mám Harryho.Navíc prý kdyby něco nabídl se Niall i Abbi,že by si malou vzali aspoň třeba ven na procházku.

****

táák jsem tu s dalším dílkem...co na to říkáte? Hlavně by mě zajímalo co říkáte na to,že to nevypadá nadějně mezi Stacy a Zaynem...???

Já jsem,abych řekla pravdu v koncích,poslední dobou až do teď byl u mě prostě na prvním místě Zayn a jen Zayn,ale teď se to zase změnilo a zase začíná vítězit Harry...

Ale já,abych pravdu řekla...Kdyby za mnou všichni z nich přišli a řekli,že mě chcou byla bych v koncích...Za boha bych nevěděla koho vybrat...Všichni jsou něčím dokonalý..Takže já jsem v koncích....Všichni se u mě střídají jako na běžícím páse...Když jsem je poprvé uslyšela byl to Louis koho jsem žrala....Pak to byl Harry pak zničeho nic Niall..Nakonec to přešlo k Liamovi a pak zase zpět k Niallovi...Nakonec jsem se držela u Zayna,ale to začalo v době co už s nimi nebyl a teď se to zase začíná vracet k Harrymu....

Máte to někdo tak složité jako já???? A za vás kdo Zayn nebo Harry? Myslím ohledně povídky jinak kdo u vás s kluků vítězí....nebo to máte jak já a prostě by jste si neuměli vybrat???? 

Jinak slyšeli jste tuhle písničku od Harryho (Harry Styles - Talk Is Cheap)??? Já na ni narazila při psaní tohohle dílu a musím říct,že je podle mě dokonalá a mě se strašně líbí,ale abych se přiznala vždycky se mi líbil jeho hlas prostě ten jeho chraplák...:)

s láskou váš prceekk5sos





Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now