6.Díl

3.6K 100 3
                                    

Pořád jsem měla před očima to co se před chvíli stalo.

Odešla jsem do pokoje,chtěla jsem být chvíli sama,než bude večeře a pak,bych si šla lehnout jsem nějaká utahaná a zítra konečně domů,tam se těším docela dost. Nebude mi na blízku Zayn.

*****

Ráno co jsem vstala jsem hnedka napsala Abbi jestli by nešla ve 4 do naší oblíbený kavárny na kávu,chtěla bych s tou mojí pusou pokecat. Souhlasila a tak se musím domluvit s matkou,aby mě tam vyložili,že pak dom dojdu. Chtěla jsem vypadat dost k světu,Abbi si na tom,aby byla dokonalá taky potrpí. Rozhodla jsem,že si vezmu kraťasy a crop top k tomu boty na podpatku. Vlasy jsem si spletla na stranu do copu a udělala jsem si linky a na rty jsem si pro tentokrát dala rudou rtěnku. Nachystaná jsem se vydala dolů na snídani. Ve výtahu jsem jela sama,takže asi jdu zase jako poslední kdo ví. Došla jsem tam,vzala si jen něco lehkého a šla ke stolu kde seděl jen Zayn. Jaké já mám na něj štěstí.

"páni dneska jsi opravdu sexy,nejradši bych tě tady přehl přes stůl a ojel baby girl." olízl si při tom rty,bože jak já bych nejradši po něm skočila,ale musím zachovat chladnou hlavu a dělat,že nemám zájem.

"děkuji,taky nejsi k zahození,kde jsou všichni?" je blbé se ptát určitě to neví,ale lepší než se bavit o sexu nebo něčem takovém.

"nevím asi ještě spí a nebo balí,ty už máš sbaleno?" ještě,že se baví normálně.

"co? Ne nemám mám na to čas,není kam spěchat jede se až ve 3." jen jsem řekla a věnovala se jídlu,měla jsem to v sobě hned a tak jsem chtěla odejít.

"no nic jdu,musím se ještě domluvit s matkou,aby mě vyhodili u Birstallu(snad je to dobře a je to v Bradfordu,hledala jsem podle mapy a tato kavárna tam byla tak snad je to pravda jinak se omlouvám,mohla jsem klidně název vymyslet že? :D) mám sraz s kamarádkou."vstala jsem a chystala se odejít,Zayn pořád jedl.

"jestli chceš hodím tě tam,už mám tady auto." zní to fajn,ale nevím co by na to řekla matka.

"no jako zní to fajn,ale nevím co matka víš?"řekla jsem už při odchodu a odešla,nečekala jsem ani co mi odpoví,nastoupila jsem do prázdného výtahu a měla v plánu jít k matce. Zaklepala jsem a čekala až otevře,trvalo to chvíli,ale nakonec jsem se dočkala.

"ahoj zlato co potřebuješ?" jak hnedka může vědět,že něco potřebuji?

"no víš mám se sejít s Abbi v Birstallu a tak se ptám jestli mě tam po cestě domů hodíte?" podle výrazu to je jasné ne,ale nechci jet domů a hnedka jít na bus,to by bylo na dlouho a nestíhala bych.

" musíš tam? Tak řekni já nevím Zaynovi,ten tu má už auto,mi pojedeme ještě nakoupit." jasně to jsem si mohla myslet,aby tak něco pro mě udělali že?.

" jo jasně,zeptám se ho,třeba jako hodný strejda mě tam hodí." řekla jsem s ironii v hlase a usmála se,matka jako vždy nic nepoznala a já se otočila a šla k sobě,ještě něž jsem otevřela jsem uviděla Zayna a tak jsem počkala,abych mu to mohla říct.

"tak by se mi ten odvoz hodil,pokud to ještě platí?"mile jsem se na něj usmála.

"jasně hodím tě tam bez problému princess." jen jsem kývla a zapadla do pokoje,sakra tohle je divný a to moc,on má být můj strejda a chová se úplně jinak,chová se jako někdo kdo někoho balí a chce ho,tohle je vážně moc divný kdybych to někomu řekla,asi by si řekl,že jsem já nebo on na hlavu. Sice,není můj strejda jako takhle,ale logicky,by strejda měl být,když matka chodí s jeho bratrem. Aspoň,že už ho potom neuvidím,snad nebude nic zkoušet v autě.

Konečně jsou 3 a mi se chystáme jet domů, všichni už stojíme před hotelem a čeká se jen až nám přivezou auta.

" jedeš tedy s tím Zaynem?" začala konverzaci matka.

" jo domluvila jsem se sním a že mu to nevadí takže ano,jen mi vemte věci domů. " matka kývla a Niall ten se ani nevyjadřoval za což jsem ráda,ví že jsem na něj naštvaná.

Konečně dojeli auta a mi jsme mohli jet,rozloučila jsem se s matkou a Kevinem a nasedla do auta za Zaynem. Hned jsme vyjeli,že začátku bylo v autě ticho a jen hrálo rádio,ale cesta trvá hodinu, no podle toho jak Zayn pojede,takže určitě ticho snad nebude celou cestu.

" stále nerozhodná baby girl?" začal mi jezdit rukou po stehně, ne že by to bylo nepříjemné,ale přece jen by se měl soustředit na jízdu.

" ano ještě jsem se nerozhodla, snad s tím nemáš problém. " sundala jsem jeho ruku s mého stehna,ale on ji tam hned zase vrátil,přetočila jsem nad tím očima,to se Zaynovi asi nelíbilo,protože mi stehno najednou zmáčkl,docela to bolelo.

" přestaň protáčet očima baby girl,to je jedna z věcí kterou nesnáším a za kterou trestám." zase jsem protočila očima a on udělal to stejný.

" ty toho nech,já si můžu dělat co chci,klidně to dělat očima celý den,na nic jsem ti ne kývla,takže nemáš právo mě trestat." už jsem zvýšila hlas a jeho ruku sundala s mého stehna,jen se uchechtl a naštěstí ji tam už nedal.

" ale brzy budeš moje. Vím,že by jsi mě chtěla přesně tak jako já tebe,ale nechceš to jen kvůli tomu,že jsem bratr Kevina a taky možná kvůli věku."

" a na to všechno jsi přišel jako jak? " vážně by mě zajímalo jak na tohle došel.

"Jednoduše, když jsem tě líbal,nechala jsi se. Kdyby jsi nechtěla, odhodila by jsi mě a křičela ne mě, zatím co ty jsi spolupracovala a určitě se ti to líbilo baby girl,ale když řekneš pouhé ano,bude to pořád a i jiné věci " ty vole,řekl to tak svůdně až jdu s toho do kolen,nejradši bych se mu už teď vrhla kolem krku,ale ne prostě ne,prvně si promluvím s Abbi ta mi určitě poradí,podle ní se pak rozhodnu co dál.

" jenže já nechci říct ano a pokud ho třeba někdy řeknu tak ne teď." nic mi na to neřekl,protože jsme už zastavili na místě.

" tak pa skoro moje baby girl." snad se brzy uvidíme,už teď mi chybíš." řekl mi a dál mi jen rychlou pusu na tvář,já se na něj jen usmála a vystoupila,ještě jsem počkala než odjede,zamávala mu a pak hned vešla do kavárny a sedla si k prvnímu stolu co byl volný,jsem tu o něco dřív,ale je to lepší aspoň neviděla Abbi co se odehrálo v tom autě i když by vlastně stejně neviděla Zayn má tmavý skla,ale vyptávala by se a to nechci,musím se jí na něco důležitého zeptat.
S objednáním jsem počkala až na ni.
Hned jak došla jsme se obejmuli,objednali si a mohla,jsem ji začít říkat o mém velkém problémů..

******

Další dílek na světe a stále nic,že? Ale přísahám,že už to začne možná v dalším,ale není to jistý,takže možná až později,uvidím jak mi to výjde...snad se líbí,ale i tak. Když tak koment díky ...prceekk5sos

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now