7.díl

3.1K 98 4
                                    

Hned jak došla jsme se obejmuli,objednali si a mohla,jsem ji začít říkat o mém velkém problému.

"tak co jsi puso moje potřebovala co víkend?"začala se mě vyptávat,celá Abbi,ale teď potřebuji,aby poslouchala.

"jo víkend v pohodě,jen jsem tam potkala jednu holku a měla takový problém se kterým se mi svěřila,zní to docela zajímavě a taky bych,chtěla slyšet tvůj názor na to." hold to musím říct takhle,nechci,aby věděla,že ta holka jsem já aspoň né teď.

"no tak povídej jsem zvědavá." Nad tím jsem se musela zasmát,ale na nic jsem nečekala a začala mluvit.

"víš on ji chce někdo kdo je z rodiny nebo né s rodiny,ale její matka chodí s jeho bratrem víš,jemu je 28 a ona je stejně stará jako mi,co říkala,tak ji k němu něco táhne a chtěla by to zkusit,ale neví kvůli matce víš,je to blbý když je to brácha jejího přítele,takže teoreticky by to byl její strejda,navíc by to museli asi tajit a kdyby to zjistila matka s toho má docela strach a chtěla vědět co bych dělala já,ale víš jak já na tom jsem s řešením takových věcí."vše jsem ji řekla,jsem dost zvědavá co mi na to řekne,poslouchala a nepřerušovala mě,takže ji to zajímalo.

"no co bych ti na to řekla? Je ta holka jako já,já mám taky radši starší a zkušenější,to víš sama a co se týká matky,no vzpomínáš když mi bylo 15 a já chodila s klukem,kterýmu bylo 22? Matka přeci taky zuřila a nemluvila se mnou jakou dobu,ale pak to prostě asi pochopila a teď už ji to nevadí a to,že je to jeho bratr,no je to jiný a složitější,ale logicky to není její strejda,takže by sním mohla být,matka bude určitě prvně naštvaná,ale když by zjistila,že se navzájem milují,určitě by to pochopila,ale prvně bych to na jejím místě tajila,než bych zjistila jak to mezi námi je a pak bych to až řekla." to,zní dobře a ona to řekla dost dobře,na tohle by se dalo přistoupit.

"jo to je asi pravda,prvně by to měla tajit a až by zjistila co sní zamýšlí a jestli to sní myslí vážně a pak to teda až říct.To mě vážně nenapadlo." Ona je super,že vždycky na vše ví odpověď a vždy poradí,to si u ní moc cením.Asi nad tím začnu přemýšlet,no teď na to bude čas,Zayna určitě neuvidím nějakou chvíli,takže počkám jestli se ozve nebo tak něco a pak podle toho budu reagovat,ale už vím,že řeknu ANO.

Seděli jsme tam ještě dost dlouho,pak jsme se rozloučili a každá jsme šli domů,naštěstí od sebe moc daleko nebydlíme.Hned jsem zapadla do pokoje,hlad jsem neměla.V pokoji jsem se svalila na postel a hnedka usla,nebylo ani 7 a já usla,ale co to nevadí,zítra je stejně škola,tak aspoň budu vyspaná.

Ráno jsem vstala už v 6,no lepší pro mě,musím se vysprchovat,včera jsem to neudělala a aspoň mám na to dost času,ani nevím jak pojedu do školy s Niallem se stále nebavím,no uvidím u snídaně.

Nachystaná jsem šla domů do kuchyně,kde byli všichni i Kevin,ani nevím,že tu spal.

"dobré ráno."pozdravila jsem a usedla ke stolu a zakousla se do toustu,který tam na mě čekali.

"pojedeš se mnou do školy?"Navázal konverzaci Niall,no na škodu to není.

" jo pojedu." dál jsem seděla v tichosti,matka se bavila s Kevinem a já i Niall jsme se věnovali jídlu.

Po jídle jsme se oba rozloučili a vydali se k Niallovýmu autu.
Dneska jedeme sami,jsem za to ráda,Harryho vážně vidět nechci.

" za všechno se omlouvám." začal se omlouvat,hned jak jsme vyjeli.

" no dobře odpuštěno,ty můj pošuku." jen jsem řekla a usmála se,zrovna v tu chvíli mi zazvonil i mobil. Hned jsem koukla kdo píše,bylo to nějaké neznámé číslo.

Ahoj jak si se rozhodla? Budeš moje baby girl?Z.

No radši ani nechci vědět,kde vzal moje číslo,odepisovat nebudu,lepší by bylo,kdybych věděla kde bydlí,abych za ním zašla,ale to já nevím,takže má smůlu.
Konečně jsme dojeli před školu,hned jsem vystoupila,všechny jsem ignorovala a hnedka pádila do třídy,kde už byla Abbi. Sedla jsem si vedle ní a nachystala se na hodinu.

" nazdar jakto,že nevím,že Kevinův brácha,je mega podnikatel a vlastní hotel a kasína? " ty vole,jak to ona ví,já nevím nic,ale třeba ví,kde sídlí.

" co? Já vím jen o tom hotelu a kde má firmu vůbec? " zeptala jsem se,ona to určitě ví.

No jasně,nemýlila jsem se,veděla to a to od jejího fotříka,ale aspoň vím,kde má firmu a hned po škole tam za ním půjdu.

Zrovna byla velká přestávka a mi seděli na školní zahradě,na našich oblíbených lavičkách a povídali si,přišel za námi i Niall s klukama( Harry,Liam).

" dom pojedeš se mnou?" mluvil na mě Niall.

" ne,něco mám dom,příjdu později." jen jsem řekla.Harry a Liam pořád na mě koukali.

"Ségra můžu na moment? Chci ti něco říct o samotě." jen jsem kývla a šli jsme s Niallem stranou.

" tak copak máš na srdci bráška?" čekala jsem co mi hezkého řekne.

" no na srdci to má spíše Liam,líbíš se mu a chtěl se zeptat jestli by jsi sním nešla dneska do kina? " cože,to nemohk říct sám,no kino zní fajn.

" dobře vyřiď mu,ať mě v 6 vyzvedne." brácha jen kývl a odešel za nimi.Ani jsem nějak nepostřehla,že se Liamovi líbím,teď ani nevím,jestli mám jít za tím Zaynem a nebo na to kašlat a čekat co se bude dít a Liamem? Ne blbost půjdu za Zaynem. Chci za ním jít,přitahuje mě a jeho dotyky se mnou dělají divy.

Poslední hodiny utekli rychle,já hnedka vypadla ze školy,čeká mě docela dlouhá cesta za Zaynem.Do uší jsem si dala sluchátka a poslouchala písničky.Konečně jsem se ocitla před velkou budou,jo to bude určitě ono.Vešla jsem dovnitř a šla za nějakou starou babkou co tam seděla za stolem,snad mě za ním pustí.

"dobrý den já jsem přišla za panem Zaynem Malikem." řekla jsem jen a čekala co mi na to jako řekne,nevím co pak použiju,když mě pošle někam.

" a máte slečno domluvenou schůzku?"jasně to jsem si mohla myslet.Kolem procházel nějaký kluk,asi tady pracuje,tak jsem se na něj svůdně usmála a ono to zabralo,přišel za námi.

"Meredith co se tady děje?"začal mluvit a pořád na mě koukal,ještě,že jsem si dneska oblékla tričko s velkým výstřihem.

"tady slečna chce za panem Malikem,ale nemá domluvenou schůzku."odpověděla jen a já se na něj nevině podívala,snad to zabere a vezme mě za Zaynem.

"no to nevadí pan Malik má zrovna teď chvíli čas,tak pojď se mnou." jen jsem kývla a následovala ho,jsem ráda,že mě tam vezme. Vstoupili jsme do výtahu a bylo ticho.

"jsem Louis Tomlinson,nejlepší kamarád Zayna a ty jsi?"no to,že se vyptává mi moc nevadí.

"já jsem Stacy Horan a jeho bratr je přítel mé matky."jen kývl,zrovna zastavil výtah,vystoupili jsme a on mě zavedl k nějakým dveřím.

"tak tady najdeš Malika,jinak jsi dost sexy kočka. Škoda,že moc mladá."řekl a při odchodu mě plácl přes zadek.Nechala jsem to být,zhluboka jsem se nadechla a zaklepala.

"dále..." ozvalo se po chvíli,na nic jsem nečekala a otevřela dveře.

****

další dílek na světě..Snad se stále líbí....Jak můžete tušit,začne se už pomale něco dít....prceekk5sos

Either Daddy's GirlKde žijí příběhy. Začni objevovat