12.díl

3K 79 1
                                    

Hned jak jsem jo uviděla jsem se na něj usmála,on mi úsměv oplatil a hned svoji ruku dal na mé stehno.

" už se na mě nezlobíš miláčku?" takhle mi řekl poprvé a strašně se mi líbí.

" to si ještě musím rozmyslet." kývl a stále jeho ruka byla na mém stehně.

Zastavili jsme u letiště a oba vystoupili,Zayn jako gentleman mi vzal věci a šli jsme vyzvednout letenky.
Konečně bylo vše zařízené a mi jen čekali až oznámí náš let. V letadle jsem ještě nikdy neletěla,takže to pro mě bude nivý zážitek.

Sedíme v letadle a já nevím co dělat. Nevím jestli spát,poslouchat a nebo si povídat ze Zaynem,ale nevím co ten má v plánu,podél letu dělat. Zvonila jsem nakonec stejně povídání se Zaynem. Celkem mě zajímá jakou práci tam má.

" Daddy a jakou práci tam vůbec máš?" otočil se na mě a propletl si se mnou prsty,nad jeho gestem jsem se musela usmát.

" vlastním kromě hotelu ještě 2 kasína a jedno je právě v Londýně a oni mě tam potřebují,ale neboj na tebe si čas udělám." páni nevěděla jsem,že má i kasína. Jsem ráda,že se mi bude věnovat.
Víc jsme nemluvili,jen jsme měli propletené prsty a oba jsme usli. No aspoň jsme celou cestu prospali a rychleji nám to uteklo.
Probudil mě až polibek na rtech.

"Vstávej šípková růženko už jsme na místě." usmál se na mě a znovu mě políbil,tohle se mi začíná líbit.

Zrovna sedíme v taxíku a jedeme do nějakého hotelu se ubytovat.
Zayn šel vše zařidit a já na něj čekala,nelíbila se mi ten chlápek na recepci,sice se bavil se Zaynem,ale pořád po mě po očku pokukoval.

" vše zařízené doufám,že máš radost,že máme společné apartmá." chytl mě kolem pasu a šli jsme pomale k výtahu,tenhle týden bude zajímavý,no spíše zajímavé bude,mít společný pokoj a každé ráno se vedle sebe probouzet.

Zrovna jsme výtahem dojeli do patra,kde máme mít pokoj,ani nevím jaké je to patro,ale to není podstatné. Zayn mě stále držel kolem pasu a vedl k našemu pokoji. Zastavil se u dveří,které otevřel a mě se naskytl pohled na luxusní apartmá. Tady to bude boží.
Už jsme tam měli věci,vzala jsem si tedy s kufru věci ve kterých budu spát a šla do sprchy.

" jdu si dát sprchu a pak si půjdu lehnout." odešla jsem tedy,nezamikala jsem za sebou není důvod. Shodila jsem se sebe věci a šla do sprchy. Náramně jsem si to užívala po tom letu,že jsem ani neslyšela,že někdo vstoupil. Poznala jsem to až,když mě něčí ruce obejmuli kolem pasu,hned jsem poznala,že je to Zayn.

" jsi tak krásná baby." políbil mě na rameno. Bože co on ss mnou dělá.
Otočila jsem se a uviděla ho v celé jeho kráse,to jeho tělo je prostě boží a to tetování,začíná mě zajímat co to všechno znamená. Přejela jsem mu rukou po hrudi,sama se divím co mě nutí dělat.

" baby ani nevíš co vše se mnou děláš. Strašně jsem rád,že jsi tu se mnou a můžeme být bez problému spolu." chtěla jsem dělat jiné věci,než jen mluvit a tak jsem se mu hladově přisála na jeho rty,šlo poznat,že je zaskočený,ale né víc jak já.

Narazil ně na studené kachličky v tu chvíli mi to bylo,ale fuk. Stále jsme se líbali,ani neví jak moc ho teď chci.

" miláčku ani nevíš jak moc bych tě teď chtěl,ale půjdeme na to pomale. Klekl si přede mě a začal mě dráždit jazykem, sakra tohle nepřežiju.
Nevěděla jsem co s rukami a tak jsem mu je zapletla do vlasů,nic nenamítal takže mu to nejspíše nevadilo.
Vzdychala jsem a bylo mi jedno,jestli nás může někdo slyšet,tady nás přeci nikdo nezná.

" udělej se pro mě." já jsem se nezmohla ani na odpověď,věděla jsem,že už to za chvíli totiž bude.

" Daddy." křikla jsem a skoro se mi podlomili kolena. Zayn zastavil sprchu a vyšel ven,pak se pro mě vrátil,sám už měl kolem sebe ručník,mě do něj taky zabalil a vzal do náruče.
Když tak nad tím uvažuji,měla bych mu to nějak oplatit.
Položil mě do postele a zakryl mě peřinou,pak si sám lehl. Já si sedla a přejela mu rukou po hrudi.

" zlato,já nic nechci. Spinkej zítra musíme do kasína,ale prvně ti koupit nějaké šaty. Dobrou." divila jsem se,že nic nechtěl,ale lépe promně strapním se tím,že jsem to nikdy nedělala jindy.

" dobrou." ještě jsem mu dala pusu a zachumlala jsem se do peřiny,bylo mi cekem jedno,že spím jen v ručníku. Zayn si mě přitáhl k sobě do objetí a já hned usla.

Ráno jsem se vzbudila jako první,pohled na Zayna jak spí byl boží,tohle bych si dokázala představit.
Jsem zvědavá na to jeho kasíno,ale lepší bude nakupování šatů. Odebrala jsem se v tichosti,abych ho nevzbudila i s věcima do koupelny,kde jsem se oblékla a upravila. Když jsem byla hotová,vyšla jsem ven. Zayn už tam stál a byl dokonce i oblečený.

" dobré ráno baby,půjdeme na snídani a pak hned nakupovat a nebo prvně nakupovat a pak zajdem až na oběd?" páni ten to má tedy naplánované.

" zamlouvá se mi ta druhá možnost." jen kývl já jsem si do kabelky vzala potřebné věci a mohlo se jít.
Myslela jsem,že pojedeme taxíkem,ale Zayn tu měl půjčené auto.
Měla jsem v plánu,že zavolám matce,ald udělám to až později.
Zayn měl po celou cestu,svou ruku na mém stehně,poslední dobou je to tak pořád,ale mě se to líbí.
Zastavili jsme a oba vystoupili,Zayn zamkl auto a ruku v ruce jsme šli do prvního obchodu s šatami. Snad tam něco vybere,nechce se mi nějak chodit po obchodech.
Skoušela jsem si snad už 10 šaty co mi donesl,ale žádné se mu nelíbili,podle něj buď krátké,dlouhé a nebo měli velký výstřich.
Donesl i ještě dvoje,to už je poslední co si skusím,pak už mu na to kašlu.
Hned co jsem ty jedny uviděla bylo jasné,že ty se mu líbit nebudou,proto jsem vzala ty druhý,byli takový obyčejný černý bez ramínek a sukně byla nadýchaná,kolem pasu ještě byla červená stuha,tyhle mi líbili a ještě více na mě,když jsem si je obkékla,byli sice jen pod zadek,ale to si myslím u tady těch nevadí.
Vyšla jsem opětně ven s kabinky a čekala na jeho reakci. Jen stál a koukal,hodila jsem nechápavý pohled a on konečně promluvil.

" ty jsou dokonalý jsi v nich jakl princezna,takže bereme." usmála jsem se a šla zpátky do kabinky se převléct.
Ještě jsme k tomu vybrali boty a doplňky a konečně jsme mohli na jídlo,mám velký hlad.

Stojím v koupelně tak napůl nachystaná,jsem oblečená i namalovaná,ald nevím co s vlasy. Nakonec si je nakůlmuji a může se jít.
Zayn je taky nachystaný,má oblek a červenou kravatu,takže ladíme.

Dojeli jsme na místo,vystoupili jsme a Zayn mě zase chytl kolem pasu a vedl dovnitř.

" miláčku,ukážu ti to tady,pár lidem tě představím a pak tu chvíli zůstaneš sama dobře? " no snad to tady nějak přežiju.

" ano Daddy,zvládnu to tu sama." zářivě se usmál a mi šli dál.
Chodili jsme tu a on mi vše ukazoval a seznámil mě docela s dosti lidma. Stále mě držel kolem pasu a usmíval se na mě. Zrovna jsme šli k baru,dát si něco k pití,než Zayn odejde. Seděli jsme tam a pili nějaký nealkoholický koktejl.

" jé tebe bych tady nečekal Stacy." sakra jak tady může někdo znát mé jméno? Všimla jsem si,že i Zayn byl zaskočený.
Otočila jsem se tedy a toho koho jsem viděla bych ani ve snu tady nečekala.

********

Další dílek na světě. Doufám,že jste zvědavý kdo tam bude.... A snad se vám to pořád libí. Teď momentálně mám ohledně tohohle příběhu nápady,tak snad se vám to bude líbit.
Snažím se přidávat co nejdříve,tak snad vám to takhle vyhovuje....prceekk5sos

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now