46.díl

1.2K 52 2
                                    

" tak vyrážíme na výlet." poslušně jsem cupitala za Harrym do auta a už se mohlo vyrazit.

Strašně jsem se těšila na to až ten dům uvidím na vlastní oči a ne jen na fotce. Jsem si,ale jistá, že když mě zaujal už jen na fotce tak ve skutečnosti to bude ještě lepší.

Konečně jsme dorazili před ten nejkrásnější dům, kde už na nás čekala paní,která nás provede a když dům budeme chtít tak podepiseme hned smlouvu.
Cesta byla dlouhá,ale dočkali jsme se. Udělali jsme 2 zastávky u benzinek vždy kvůli malí.

Vystoupili jsme s auta já s úplným nadšením a hned jsme šli k té paní. Harry nesl malou Darcy na rukách a na mě se usmival jako sluníčko. Byl n něj hezký pohled a stejně tak na dům.

" dobrý den tak můžeme začít prohlídku?" zeptala se nás paní. Mi jsme jen kývli a vydali se do domu. Do detailu nás ukázala vše a já jsem byla víc a víc nadšená a podle mě i Harry.

" tak co na dům říkáte? Budete mít zájem? Pokud ano smlouvu mám sebou." zrovna na nás mluvila paní když jsme stali v poslední místnosti kterou nám ukázala a to byla kuchyň.

" já si myslím, že ano." mluvil Harry a podíval se na mě já jsem jen kývla.

" tak bereme určitě." ještě dodal a paní s nadšením vytahovala všechny potřebné materiály k podpisu.

Když bylo vše hotové tak jsme se mohli konečně vydat domů. No domů ne bylo ještě dost času a tak jsme se tedy dohodly,že se zastavíme u Harryho matky a tu skvělou zpravu ji oznámíme.

" tak kdy se chceš nastěhovat?" začala jsem konverzaci v autě.

" chtěl bych se tam nastěhovat až po svatbě. Chci,aby jsme tam byli jako manželé když už začínáme od znovu." paní tohle zní super.

" jo to zní fajn. Ještě,ale musíme tedy naplánovat svatbu." jen jsem odpověděla.

" chtěl bych ji co nejdříve tak do měsíce,aby jsme se mohli odstěhovat a nemusela se dlouho čekat." paní ještě lepší.

" jo dobře tak to tak uděláme." jsem vážně nadšená.

"Jo přesně a pak už jen dítě a budeme úžasná rodinka." políbil mě na ruku a dal se věnoval cestě.

U jeho mami jsme se nezdrželi moc dlouho jen snad 2 hodiny. Nechtěli jsme jet domů po tmě kvůli malé. Jeho máně jsme vše řekli a ta byla nadšená stejně jako mi a se svatbou nám prý ráda ona i Gema pomůže.

*******

Konečně nastal den svatby. Vše jsme měli zařízené během 14 dnů a nakonec jsme se rozhodli pro tady jeden krásný kostelík a hostinu,že uděláme doma. Zayna jsem zase neviděla celou dobu a jsem i ráda. O svatbě by vědět neměl nazvali jsme ho,ale treba se to od někoho dozvěděl kdo ví.

Zrovna sedim doma. Jsou 2 hodiny do svatby a já jsem tady s Anne,Gemmou a mou mámou,který mi pomáhají se nachystat. Mala Darcy půjde jako družička s Gemmou sama by jít nemohla. Je jako mala princezna. Pohled na ní je dokonalý a to strašně moc.

Jsem strašně nervózní a na druhou stranu už to chci mít za sebou a chci, aby jsme byli jen mi.

Nachystaná jdu zrovna do auta,který mě a odveze ke kostelu kde se vše uskuteční a mi si řekneme své ano.

Zrovna kráčím uličkou za Gemmou a Darcy za mužem který za chvili bude můj manžel. Pohled na něj mi dává odvahu a nejsem tak moc ve stresu. Se divim,že je tak v pohodě.

Konečně jsem došla za Harrym dovedl mě k oltáři Niall. Chtěla jsem jeho a on souhlasil tak proč ne.

"Táži se vás slečno Stacy Horan berete do zde Harryho Stylese za svého muže?" tak a je to tady to největší rozhodnuti v mém životě.

"ANO." řekla jsem a na Harryho se usmála.

"Táži se vás pane Harry Stylesi berete si zde Stacy Horan za svou ženu?" byla jsem zase nervózní. Měla jsem strach, že si to na poslední chvíli rozmyslí a řekne ne.

"ANO" spadl mi kámen ze srdce.

" vyměnte si prstýnky a můžete políbit nevěstu." udělali jsme jak nám řekli a teď už jako manželé kráčíme s kostela na hostinu.

Hostina probíhá v klidu. Je tu zábava a já jsem rada,že se všichni baví. S Harrym jsme nějak svatební cestu naplánovali kvůli malé takže jsme ji odložili není kam spěchat a naší svatební noc chceme strávit v našem novém domě. Malou bude hlídat Harryho matka a mi si ji jako vždy pak vyzvedneme.

Po oslavě která trvala az do noci jsme se převlékli a měli v plánu odjet do našeho domu. Harry už před nějakou dobou přestal pít, aby mohl řídit.

Cesta byla dlouhá ,ale nám to nevadilo oba jsme se těšili až budeme spolu jen sami v posteli a užijeme si noc v našem novém domě jako manželé.

"Tak a jako princeznu si tě přenesu do domu." hned jak to řekl mě vzal do náruče a přenesl přes práh domu.

"Ták paní Stylesová teď už nám chybí jen přírůstek do naší rodiny a o ten se postarám teď."

Hned jak to dořekl se na mě vrhl a odtáhl mě do pokoje kde se mě všechno doslova strhal a pak asi víte co se dělo.

*******"""
Tak jsem tady s dílem není moc dlouhý za to se omlouvam, ale nemám čas přemýšlet a něco vymýšlet. Takže tak nějak nevím jak pokracovat,ale brzy to v rámci možností ukončím. Nemám totiž kvůli práci vůbec čas a o víkendu se mi už nechce psát a hlavně přemýšlet co psát.. Za chyby a za vše se předem omlouvam. Ale pokud by měl někdo nápad jak poradit s pokracovanim,abych to nemusela ukončit tak rada si necham poradit s nějakou zápletkou třeba jak tam ještě zapojit Zayna a tak...s láskou váš prceekk5sos

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now