23.díl

1.9K 66 0
                                    

 Mohla jsem to ještě zkusit,třeba to Niall nebude zkoumat,ale to nikdo neví on je schopný všeho.

Od toho rozchodu se Zaynem utekli 2 týdny.Zayna jsem neviděla,ale co říkala Abbi tak,odjel do Londýna a je tam.Já jsem s toho špatná,ale snažím se.Dneska je pátek a já kdybych si vzala od Nialla ty lístky,tak bych šla zítra na koncert,ale nejdu nikam.

Zrovna se chystám do školy kam se mi nechce,ale musím aspoň,že je ten pátek.Do školy chodím pěšky s Niallem jezdit nechci a ani nebudu.Naštěstí měla Abbi už 18 a dělá si řidičák,takže pak odvoz budu mít.Konečně jsem došla ke škole,měla jsem ještě čas,ale to mi bylo fuk.Šla jsem přímo do třídy,kde ještě nikdo nebyl.Já jsem tam seděla a hypnotizovala mobil,od tý poslední sms jak jsem Zaynovi neodepsala,mi už nenapsal ani nezkoušel zavolat.

Po nějaký chvíli za mnou došla s dobrou náladou Abbi.

"nic si na zítra neplánuj něco mám." no,aspoň vím,že nebudu doma sedět a něco podniknu s Abbi.

"a co to bude? Jsi nějaká nadšená." opravdu sní ta radost zářila,by mi mohla trošku dát.Nic neřekla a začala hledat v tašce a pak mi to ukázala,byli to v.i.p lístky na twenty one pilots by mě zajímalo kde je ukradla.

"hezký kde jsi je sakra vzala? A zrovna vip?"začala jsem se hnedka vyptávat,sakra ty museli být drahý.

"no hádej sehnal mi je Louis a že tam mám jít s tebou,když je tak zbožňujeme a třeba ti to pří zvedne náladu." jo to možná na chvíli jo.

"jo tak mu pak za mě poděkuj." jen kývla a pak už jsme nemluvili,zazvonilo a začala jedna z nudných hodin.Poslední dobou je škola nudná celých 14 dní a já stejně výklad nevnímám.

Po škole jsem šla jako vždy dom a zase pěšky.Když to tak vezmu za těch 14 dní jsem si chůzy oblíbila a aspoň se odreaguji a můžu v klidu přemýšlet.Vždycky mám sluchátka a poslouchám.Jediné s čeho mám teďka radost je to,že zítra i tak půjdu na ten koncert a nepotřebovala jsem k tomu Nialla,by mě zajímalo jestli on tam jde a s kým.

***

Konečně je dneska den kdy jdeme na ten koncert,zrovna je Abbi u mě a chystáme se.Nijak bych se neupravovala nebo tak,ale Abbi chce,aby mi to slušelo a tak jsem to nechala na ní.

"tak teď je s tebe kočka bude s tebe slintat sám Tyler i s Joshem."začali jsme se tomu obě dvě smát.Po dlouhý době se zase upřímně směji.Nachystané nás Louis veze na koncert.V autě bylo ticho,ale cesta netrvala dlouho.Když jsme zastavili na místě,hned jsem vystoupila.nepotřebovala jsem vidět jak si Abbi s Louisem mění sliny.

***

Už je po koncertě a nás vedou i s ještě 3 holkama za nimi.Jsem opravdu zvědavá jak se budou chovat.Zrovna teď se s nimi vítáme a objímame.Holky s toho skoro omdlévají,ale se mnou to nedělá nic ani sama nevím proč. Jsem ráda,že je vidím to jo,ale nic zvláštního to se mnou nedělá.

"ty krásko máš nějaké přání co by jsme ti mohli splnit?"začal se vyptávat Tyler a zrovna mě asi proto,že jsem se do debaty nějak nezapojovala,ale když tak uvažuji jedno přání bych měla.

"no jedno přání bych měla zazpívej mi píseň Drown."proč zrovna tohle? Tohle byla první píseň co jsem pustila Zaynovi,on je totiž neznal a zrovna takhle píseň se mu zalíbila stejně jako mě a byla to prostě naše píseň tak proto.

Kluci to odkývali a mi se usadili a oni začali,bylo to pro mě strašně moc emocionální,až mi s toho začali téct slzy.Asi jsem vážně magor,ale díky tady tomu jsem si uvědomila,že vlastně Zayna taky miluji.Při téhle písni jsem si na naše společný chvíle vzpomněla.

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now