57.díl

1K 40 0
                                    

Zrovna jsem už konečně na cestě do nemocnice. Niallovi jsem už napsal takže ten už tam nebude. A já doufám, že si na vše nebo aspoň na něco vzpomene.
Pobral jsem vše s auta a vydal se do nemocnice

Jsem na pokoji sama moje princezna už odešla a za chvíli má dojít Harry jsem strašně nervózní mám snad i strach jak vše bude probíhat. Seděla jsem na posteli zády ke dveřím a koukala s okna. Otočila jsem se až když jsem uslyšela dveře. Uviděla jsem Harryho.

" ahoj omlouvám se,že jsem předtím tak utekl bylo to důležité tady pro tebe mám nějaký tvoje věci a kytku." vše  jsem si vzala. Kytku jsem dala do vázy co tu na stolku byla a tašku jsem hodila k posteli na zem. Pak jsem si na postel sedla. Harry došel ke mě a posadil se naproti na židli. Jsem tak strašně v jeho blízkosti nesvá. Nevím ani jestli mu mám říct o tom snu.

" tak se kouknem na ty fotky ne? I když už jsi určité nějaký viděla u sebe v mobilu." konečně promluvil jo kdybych se do toho mobilů vůbec dostala že.

" no víš ten mobil chce heslo a to já jaksi nevím." kousla jsem se při tom do spodního rtu.

" aha no heslo je datum svatby. Jinak máš to vyryté na prstýnků." sakra že mě to nenapadlo teď jsem za totální blbku.

" no to mě nenapadlo nevadí kouknem na ty fotky." jen kývl a vytáhl fotoalbum,přisunul se vice ke mě a konečně to otevřel. Naskytl se mi pohled na první fotku ze svatby byla dokonalá měla jsem úžasný šaty. Jen si prostě nic nevybavuji. Sakra mozku funguj jde o život.

Prohlédli jsme celé album a já prostě nic. Na Harrym šlo poznat,že ho to mrzí. A mě vlastně taky.

" mrzí mě to, ale vážně nic. Nech mi to album prosím tady budu si to prohlížet." snažila jsem se na něj usmát. Otočil se ke mě zády,vypadalo to jako by brečel což mě dostalo. Proč se tohle muselo stát. Obejmula jsem ho.

" strašně se omlouvám,ale vážně si na nic nemůžu vzpomenout. Jediné co se mi vybavilo bylo ve snu ta nehoda,ale ty jsi při ní nebyl nevím proč." Koukl se na mě ubrečenýma očima bylo mi ho tak líto.

"To je v pořádku nemáš se za co omlouvat řídil jsem já za vše jako vždy mužů já." řekl mi a chytl mě za ruku. Jeho hlavu si položil na moje rameno. Tak moc jsem ho chtěla políbit nevím ani sama proč,ale něco mě k němu táhlo nevím co protože si nic nepamatují,ale nějaký důvod to určité musí mít.

Nemůžu nesmím ho políbit nebylo by to dobré hlavně pro něj dávala bych mu tím velké naděje a to nechci musím si,ale co nejdříve vzpomenout.

Harry tu ještě chvíli zůstal a pak odešel tak jak jsem chtěla mi tu fotky nechal. Hned jak se za nim zavřeli oči jsem vzala mobil do ruky. Sundala jsem prstýnek kde bylo opravdu datum svatby i naše iniciály.
Hned jak jsem to nacvakala do mobilu na mě vyskočila jeho fotka kde měl u sebe i Darcy byla to dokonalá fotka ta v albu nebyla asi pro to,že jsem si je musela vyfotit já do mobilů. Chvíli jsem na to koukala a snažila jsem si něco vybavit,ale prostě nic černo. Sakra tohle mě štve ubližuji všem a to hlavně Harrymu a i Darcy.

Šla jsem se podívat do tašky co mi sem Harry donesl. Našla jsem tam i notebook který se mi náramně hodil,abych se nenudila. Naštěstí tam heslo nebylo. Hned jsem se přihlásila na fb. Ještě,že jsem tam mela pořád stejné heslo a tak jsem se tam dostala. Nevěděla jsem co tam dělat a tak jsem se koukala na novinky a pak mi to nedalo a najela jsem na Zaynův profil. Měl tam spousty fotek,ale nejvíce mě zaskočila fotka né moc dlouho stará na který byl s Kelly ona na sobě měla svatební šaty a tehotenské bříško? To mi toho teda hodně uniklo. Takže Zayn a Kelly jsou manželé a čekají rodinu to je super by mě zajímalo kdy mi to chtěli říct a to je jedno kdo mohl to říct klidně Harry nebo Niall.

Either Daddy's GirlWhere stories live. Discover now