Hoofdstuk 109

692 54 12
                                    

• 23 juni 2021

ELENA CLIFFORD.

"Leen, weet je zeker dat je écht alles ingepakt hebt?" Verzucht Justin en gaat en leunt even tegen de deurpost van mijn kamer aan.

"Yup," begin ik, maar vervolgens bedenk ik me ineens iets. "Wacht, ik had mijn paspoort toch op het aanrecht gelegd, right?"

Justin zijn wenkbrauwen fronzen zich. "Nee, die had je toch al in je portemonnee gedaan?"

Mijn ogen worden langzaam iets groter. Zeg alsjeblieft niet dat het waar is.

"Euhm.. nee?" Mompel ik zacht – meer der deels tegen mezelf dan tegen Justin. "Nee, ik bedoel, ik weet zeker dat ik 'm op het aanrecht heb gelegd. Zou je alsjeblieft willen kijken?" Gestrest haal ik een hand door mijn haar heen en kijk Justin aan die even met zijn ogen rolt.

"Natuurlijk madam." Hij draait zich om en loopt weer naar beneden.

Ik pers mijn lippen even op elkaar en leg vervolgens nog een stapeltje kleren in mijn koffer.

Vandaag is het dan zo ver; na vier jaar ga ik weer terug naar Australië. En ik weet eerlijk gezegd niet of ik zenuwachtig moet zijn of niet.

Ik ga iedereen weer zien – daar heb ik ongelofelijk veel zin in – maar ook helaas Luke. Daar van ben ik nog niet helemaal zeker of ik daar wel zo veel zin heb op dit moment. Misschien lukt het me ook gewoon weer normaal tegen hem doen aangezien het al vier jaar geleden is ondertussen. Ik kan niet die oude koeien uit de sloot blijven halen. Maar ja, wat hij mijn aangedaan heeft is ook niet even 'normaal'.

"Leen! Je paspoort lag op de eettafel!" Roept Justin en stormt mijn kamer binnen.

"Oh my god, je bent de beste." Fluister ik en spring op en pak mijn paspoort van Justin over.

"Dat weet ik toch." lacht Justin en vervolgens woelt hij even kort door mijn haar.

Ondanks dat hij vader is, is hij soms nog steeds de zeventien jarige Justin. Zo zie ik hem nog steeds en ik denk ook dat dat niet zo gouw zal gaan veranderen. Ik denk echt dat Noah wel geluk mag spreken met zo'n vader als Justin.

Een klein glimlachje krult rond mijn lippen. "Jullie gaan me wel regelmatig bellen en zo hé?"

Justin knikt even. "Natuurlijk, ik – ik bedoel, wé zullen je echt niet vergeten hoor. Ook al zit je aan de andere kant van de wereld."

•••

"Kijk No, dat zijn allemaal vliegtuigen! Zie je dat?" Justin wijst even kort naar een vliegtuig die op een poster – op het vliegveld waar we nu zijn – te zien is.

"Ja pappie!" Kirt Noah vrolijk. "Later word ik piloot! En dan ga ik heeeeeel ver vliegen!"

Justin lacht en tilt Noah op en zet hem vervolgens op zijn heup.

"Straks gaat Ellie in een vliegtuig. En dan gaat zij ook vliegen. Naar ergens hier heeeel ver vandaan." Fluistert Justin zacht, waardoor Noah zijn oogjes iets groter worden.

"Waarom gaat Ellie vliegen?"

Ik slik even en ga bij ze staan.

"Ik ga op vakantie kleintje, ga je wel goed op je papa passen?" Ik aai even kort over zijn wangetje.

"Wanneer komt Ellie terug?" Zijn mondhoekjes zakken naar beneden.

"Over een tijdje." Ik probeer de brok in mijn keel weg te slikken.

Straks gaat het dan echt gebeuren, dan stap ik door de douane en dan gaat het hele avontuur weer helemaal opnieuw beginnen. Dan ga ik weer twintig uur in een vliegtuig zitten en zal ik aankomen in het prachtige Australië waar ik de komende drie weken zal verblijven.

Ik heb met Ashton afgesproken dat hij me op komt halen van het vliegveld en dan rijden we door naar het huis waar hij nog steeds samen woont met de jongens en ondertussen ook Allora en ja, nog steeds Maddie.

Ik ben zo benieuwd hoe iedereen gaat reageren als ze mij weer zien.

-----

ELENA GAAT NAAR AUSSIEEEEE

Volgen jullie het account van mij en laurahugens al? Zo niet volg het even ((::: het noemt -soothed en op dit account gaan wij binnenkort samen een verhaal schrijven en dat word een teen wolf fanfictie ! (Dus eh sorry geen 5sos verhaal)

IK WAS VANDAAG IN AMSTERDAM en het regende serieus de fucking hele dag en uh ja, sad.

MAAR HET WAS WEL SUPPER GEZELLIG

The Nextchange (2) ↠ 5SOS ✔️Where stories live. Discover now