Hoofdstuk 178

495 45 4
                                    

ELENA CLIFFORD.

Anouk perst even haar lippen op elkaar en is even stil.

"Dan zit er niets anders meer op Leen," Mompelt ze zachtjes en vervolgens kijkt ze weer mijn kant op. "Je moet het ze vertellen, allebei. Luke en Ashton."

Mijn ogen worden iets groter.

"Wat? Ben je gek of zo?" Haper ik. "Nee, dat ga ik echt niet doen. Weet je wel niet wat dat kan veroorzaken? Het kan zelfs een ruzie veroorzaken tussen Luke en Ashton zelf. Het kan de hele band kosten," Ik schud even met mijn hoofd. "Dat wil ik ze niet aan doen Anna, echt niet."

Een zucht verlaat Anouk haar mond. "Dat snap ik Elena, maar je moet er boven staan. Je moet ook aan jezelf denken nu en niet aan Ashton en Luke. Soms zijn er dingen die beter niet verborgen kunnen blijven zoals.. dit. Luke en Ash moeten ook weten waar ze aan toe zijn, niet? En dan heb ik het voornamelijk over Luke. Hij weet niet waar hij aan toe is Leen.."

Ik klem mijn handen in elkaar en kijk mijn beste vriendin even aan. "Okay.. okay.. Ja, je hebt gelijk. Het is het beste, i know, maar ik wil gewoon niets.. verpesten."

"Dat gebeurt ook niet, daar zorg ik voor," Anouk glimlach even kleintjes. "Maar je moet weten, ik wil je echt tot niets dwingen. Weet je, al vertel je het ze net op de dag dat Luke met Sam gaat trouwen? I don't care. Het enig wat ik wil is dat jij je weer goed gaat voelen."

Ik glimlach even kleintjes. "Thanks."

•••

Het is ondertussen drie dagen later, wat betekend dat Luke en Sam over twee dagen trouwen.

En ik? Ik heb nog niets gezegd of überhaupt ondernomen.

De situatie tussen Luke en mij de laatste dagen er ook absoluut niet beter op geworden.

De ochtend na dat incident van die nacht probeerde Luke nog wel met me praten, maar heb ik het compleet genegeerd. Eindelijk heb ik hem de afgelopen drie dagen alleen maar genegeerd.

Ik weet zelf niet eens waarom ik het doe. Het is laf. Ik zou op z'n minst gewoon normaal tegen hem kunnen doen, maar zelf dat lukt me niet.

Het komt nu zelfs zo ver bij me dat ik hem niet eens normaal meer aan kan kijken.

En trust me, dat is iedereen al opgevallen.

Ashton is zich nu zelfs aan het afvragen wat er in godsnaam tussen ons twee gebeurt is en waarom we niet normaal tegen elkaar kunnen doen als we in dezelfde ruimte een paar meter van elkaar vandaan zitten.

Ik zit op dit moment ook weer, net zoals de afgelopen drie dagen thuis, op de bank, eigenlijk helemaal niets nuttigs te doen.

Anouk en Michael hebben vandaag hun eerste 'echte' date, waar Anouk natuurlijk helemaal hyped over was. Calum en Allora zijn eergisteren af gereisd naar New York voor drie en een halve dag (tsja geen idee waarom dat nou weer), die morgen weer terug komen in Australië. Luke en Sam zijn van alles aan het regelen voor hun bruiloft. En Ashton en ik.. doen eigenlijk zoals ik al vertelde compleet niets. En volgens mij frustreert het Ashton ook enorm erg dat ik nergens zin in heb, alleen laat hij het niet zien.

"Hiya, babe." Giechelt Ashton en laat zich naast mij – nog net niet op mij, op de bank vallen. "Zeg, ik had een ideetje," Ashton draait zich half naar me toe en kijkt met zijn glimmende, bruine ogen, afwachtend aan. "Je weet wel Niall toch? Hij is ook uitgenodigd voor de bruiloft van Sam en Luke, en hij is vandaag al aangekomen in Sydney, dusss.. hij had aan mij gevraagd of dat we ergens heen konden gaan of zo. En toen dacht ik dat jij het misschien ook wel leuk zou vinden om mee te gaan," Ashton glimlacht breed. "Ik zou het heel leuk vinden als je mee gaat. Dan ontmoet je Niall ook eens."

"Ash ik..," Begin ik zachtjes en hef mijn hoofd op zodat ik hem aan kan kijken. "Ik weet het niet.. ik voel me gewoon–"

"Niet zo lekker, uhu," Ashton schud zijn hoofd en staat op van de bank. "Ik snap het niet Elena, je bent de laatste drie dagen al de hele tijd 'niet zo lekker'. Je wilt helemaal niets leuks doen meer en.. weet je, geen idee wat er tussen jou en Luke gebeurt is, maar er is iets tussen jullie twee gebeurt. Dat ziet iedereen. Zou je me alsjeblieft willen vertellen wat er precies gebeurt is?"

------
CLIFFORDHANGER

Hahaha sorry peepz

meh ik moet morgen weer naar school fml

IK HEB TROUWENS GISTER EEN PIERCING LATEN ZETTEN EEN CONCH EN IK GING DOOD EN MOEST HUILEN EN AAAAA MAAR BEN DR ZO BLIJ MEE EN TROTS OP MEZELF.

OH EN IK GA VOLGENDE WEEK NAAR ITALIË AHMAGAWD.

The Nextchange (2) ↠ 5SOS ✔️Where stories live. Discover now