Hoofdstuk 136

703 45 19
                                    

ELENA CLIFFORD.

"Maddie? What the hell Ash.. waarom is ze hier?" Met grote ogen kijk ik Ashton aan die meteen zucht.

"Luister, het is niet wat je denkt dat het waarschijnlijk is ma–"

"Al gewoon om het feit dat ze hier is en fucking bij ons zit. Ash heb je het niet door dan? Ze zoekt aandacht. En zo te zien heeft ze die." Sis ik en zet mijn handen in mijn zei.

Het liefst krap ik Maddie haar ogen er uit, en Ashton weet dat maar al te goed.

Ik weet misschien al wel waarom Maddie bij ons zit en niet ergens anders.

Goed, er kunnen twee redenen daar voor zijn waarom:

Hailey is goed bevriend met Allora dus misschien mócht ze dan ook wel bij hun zitten daarom – dat vind ik redelijk vreemd, maar ja.

En nummer twee, Maddie heeft Ashton gewoon overgehaald.

Ik weet dat het zo niet logisch klinkt, maar Ashton en Maddie zijn zo lang samen geweest, Ashton moet en zal ergens nog wel een zwak voor haar hebben.

Een zwakte die hij misschien niet bij mij heeft, een zwakte die ik niet heb omdat ik geen Maddie ben.

"El, ik zie niets meer in Maddie. Ben je soms bang dat ik dat wel weer doe?" Een vinger tilt mijn kin op en vervolgens ontmoeten twee hazel-bruine ogen de mijne.

Ik slik even.

"Ash jij en Maddie.. jullie zijn zo lang bij elkaar geweest en zo ineens uit elkaar gegaan. Niemand had het aan zien komen en nu.. wij zijn samen en duikt zij ineens weer op." Een zucht verlaat mijn lippen.

Ashton legt zijn handen op de mijne die ik nog steeds in mijn zei gezet heb.

"Maddie mag mij dan nog wel terug willen, maar ik wil haar niet meer. Ik wil jou, zo ongelofelijk graag. Dat moet zij dan maar accepteren," Ashton drukt een kus op mijn kruin. "Maar is er iets mis met weer gewoon vrienden zijn met Maddie? Ik bedoel, het kan toch.."

Zodra Ashton die woorden uitgesproken heeft duw ik hem meteen van me af en staar ik hem weer stomverbaasd aan.

"Vrienden zijn met Máddie?! Het dringt niet echt bij je door hé?"

Ashton knijpt zijn ogen samen.

"Ben je soms jaloers?"

"Ik probeer je wat duidelijk te maken Ashton! Doe nu niet alsof je een of andere domme debiel bent!"

"Misschien moet jij je daar eens zorgen om gaan maken!" Ashton zijn lippen gaan een beetje uit elkaar. "Jij accepteert het niet dat wij weer 'gewoon' vrienden zijn! Hallo, jij bent toch ook gewoon nog steeds vrienden met Luke? Jullie voelen toch ook niets meer voor elkaar? Juist, ik ben ook gewoon vrienden met Maddie en nee ik vind haar niet meer leuk en nee ik zou haar nooit voor jou inruilen. Maar waarom doe je in vredesnaam zo moeilijk? Omdat je jaloers bent? Ben dan echt zo bang dat ik jou weer zou laten vallen voor haar? Want als je me goed genoeg kent dan weet je dat ik dat verdomme nooit zou doen."

Die woorden laten me stil vallen. Ik weet dat ik Ashton moet vertrouwen en geloven. Maar.. nu hij het zegt..

Ken ik hem echt wel goed genoeg?

Ik slik even en schud mijn hoofd. "Kunnen we dit alsjeblieft een andere keer bespreken Ashton? Ik wil deze dag niet verpesten door een of ander meningsverschil tussen ons tweetjes."

"Nee, ik wil het nu duidelijk hebben voor je. Elena, je moet het gewoon accepteren oké? Mij raak je niet kwijt, echt niet. Ik hou zo zielsveel van je."

Ik schud opnieuw met mijn hoofd.

De woorden die Ashton net uit sprak raakte me echt wel ergens. Ik wil eigenlijk even niet meer met hem praten. Ik ben zelf ook bang dat ik anders nog zelf dingen ga zeggen die Ashton verkeerd zullen gaan vallen.

"Ik weet niet wat jij gaat doen, maar ik ga terug," Fluister ik zachtjes en pers mijn lippen op elkaar. "Denk jij er maar even goed aan wat jij nou wilt van mij en niet, soms heb ik namelijk ook het gevoel alsof wij elkaar helemaal niet kennen Ash."

En met die woorden loop ik bij hem vandaan.

----

Ohjeetje ):

Sorry Ashton en Elena dat ik jullie relatie zo moeilijk maak JAHAHAHAHAHAHAH

Demn guys, jullie reacties maken me altijd zo gelukkig (: soms vraag ik me oprecht af waar aan ik dat allemaal heb verdient

The Nextchange (2) ↠ 5SOS ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu