Hoofdstuk 110

669 55 22
                                    

Holy shit guys nu al meer dan 1k lezers 😧 hoe daaaannn tell me.
------

20 uur later.

ELENA CLIFFORD.

Ik knijp de leuning van de passagiers stoel zowat fijn, wanner het vliegtuig waarin ik zit tot stilstand komt en er word omgeroepen dat alle passagiers hun spullen van boven mogen pakken en in hun eigen tempo het vliegtuig mogen verlaten. Dus ik ook.

Ik kijk even rond me heen waar ik inderdaad iedereen op zie staan. Mijn hart mist even een slag zodra ineens één bepaalde zin door mijn hoofd schiet.

Ik ben zojuist geland in Australië, in freaking Australië. Oh my gosh.

Ik pers mijn lippen op elkaar een duw mezelf langzaam ook omhoog en pak mijn handtas van boven af en loop vervolgens achter iedereen aan, het vliegtuig uit.

•••

Niet veel later heb ik mijn koffer gehaald bij de bagage en loop ik door naar de aankomsthal.

Ik hoop zo erg dat Ashton alleen is en niet iedereen heeft meegenomen. Dat had ik hem namelijk nog zo duidelijk gemaakt net voordat ik weg ging uit Nederland.

Het is een beetje de bedoeling dat het een verrassing is voor Allora dat ik weer hier ben. Zij weet namelijk hier niets vanaf – als de jongens zich tenminste niet hun monden voorbij hebben gepraat. Als dat zo is ga ik ze echt meppen.

Maar ik denk haast van niet dat ze dat gedaan hebben.

Eigenlijk is best raar om hier weer te lopen na vier jaar, maar gek genoeg weet ik nog precies waar ik heen moet.

Ik houd mijn koffer stevig vast en loop met de mensenmassa mee naar de aankomsthal.

Ik weet dat Ashton nog steeds zijn korte haren heeft, maar wel ondertussen iets veranderd is. Hij is nog volwassener geworden dan dat hij al was.

Van Michael weet ik dat hij op dit moment blond haar heeft – wat hij weer eens geverfd heeft en bij Calum is het eigenlijk hetzelfde als bij Ashton. Hij is nóg volwassener geworden.

Zodra ik door de deuropening van de aankomsthal stap zie ik direct allemaal mensen die toe staan te kijken. Hun zullen ook allemaal wel wachten op iemand.

"Leen!" Hoor ik ineens iemand roepen waardoor er een brede glimlach rond mijn lippen krult.

Ergens achter een paar mensen steekt een hoofd met krullen uit die heftig met zijn armen naar mij aan het zwaaien is. Ashton.

Ik begin automatisch te lachen en zwaai even naar Ashton die direct weer uit de mensenmassa verdwijnt.

Wanneer ik hem niet meer tussen alle mensen zie staan loop ik even door totdat ik langs iedereen ben die aan het wachten zijn op iemand anders.

"Ash! Oh my god!" Kir ik vrolijk wanneer ik Ashton weer iets verder zie staan met een brede grijns rond zijn lippen.

Ik neem een klein sprintje en ren naar hem toe. Zodra we tegenover elkaar staan woelt Ashton even door mijn haar heen en trekt me vervolgens in een knuffel. Hij houd me even stevig vast.

"Gosh, ik heb je gemist Leenie." Verzucht hij bij mijn oor en vervolgens wrijft hij even over mijn rug.

"Ik jullie ook." Mompel ik zacht tegen zijn borstkas aan en langzaam laat Ashton me daarna los.

"Kom, dan gaan we naar huis. Wacht, ik neem je koffer wel mee." Zonder het überhaupt te vragen pakt Ashton mijn koffer af en vervolgens beginnen we te lopen naar de parkeerplaats.

"Ik ben echt blij dat je alleen bent gekomen weet je." Ik lach zacht en kijk Ashton even kort aan.

"Tsja, dat leek me ook wel het slimste. De jongens weten by the way al wel dat je komt. Behalve Allora, die weet niks. Calum en Michael zijn trouwens wel echt super blij dat je weer komt. Michael is al dingen voor je aan het plannen. Hij mist je echt."

Ik begin weer te lachen. "Ahww, hij is ook zo'n schatje. En eh, ja dat was ook juist de bedoeling. Hoe zal Allora gaan reageren als ik ineens bij jullie straks in de woonkamer sta?"

Ashton trekt even zijn schouders omhoog. "Ik denk geschokt. Ze had zich er namelijk al op voorbereid dat je niet bij de bruiloft aanwezig zou zijn."

Een klein glimlachje krult weer rond mijn lippen.

Ik kan niet wachten om Allora weer te mogen zien.

------

ASHTON EN ELLIE ZIJN HERENIGD WOEHOEEEE

& ik vind het zo leuk om dit weer te mogen schrijven asdfghjkkl

Laat vooral achter wat jullie van dit hoofdstuk vonden bc ja ik vind jullie reacties altijd gewoon zooooo leuk om te zien en te lezen (-:

The Nextchange (2) ↠ 5SOS ✔️Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum