Hoofdstuk 157

535 44 5
                                    

ELENA CLIFFORD.

Ashton zijn glimlach word nog breder.

"Wat?" Fluistert hij vervolgens zachtjes, waardoor ik mijn lippen even op elkaar pers.

Mijn ogen glijden naar beneden, naar onze handen die met elkaar verstrengeld zijn.

"Er bestaat een kans dat ik inderdaad zwanger ben, Ash," Herhaal ik mezelf opnieuw en langzaam hef ik mijn hoofd op zodat ik Ashton aan kan kijken. "Ik zou van de week ongesteld moeten worden, maar dat ben ik niet geweest."

Ashton zijn lippen gaan een beetje uit elkaar, en vervolgens zie ik een kleine glinstering in zijn ogen ontstaan. Hij knijpt even kort in een van mijn handen en een kleine giechel verlaat vervolgens zijn mond.

"Echt?"

Ik knik even. "Jep."

"Oh my lord El," Zucht Ashton en vervolgens trekt hij me in een knuffel.

Ik knijp mijn ogen dicht en duw mijn hoofd in zijn schouder. Ik voel een van Ashton zijn armen van mijn zij naar beneden glijden, naar mijn buik, waar hij vervolgens zijn hand op legt.

"Misschien worden we ouders, oh my." Fluistert Ashton in mijn haar, waardoor er een brok zich vormt in mijn keel.

Stel dat ik echt zwanger zou zijn, dan is het niet van Ashton. Dan is het van Luke.

Dat kan ik Ashton nooit aandoen.

•••

"We moeten morgen een test kopen." Fluistert Ashton zacht wanneer we niet veel later thuis aangekomen zijn en met z'n tweetjes nog in de hal staan.

Ik pers mijn lippen even op elkaar en knik lichtjes met mijn hoofd. "Ja, eh- ja. Dat moeten we inderdaad doen, dan hebben we gelijk meer zekerheid." Mompel ik en klem mijn vingers in elkaar.

Ik zie een frons tussen Ashton zijn wenkbrauwen ontstaan. "Hey, is er soms iets?"

Ik probeer zo vragend mogelijk terug te kijken. "Wat zou er moeten zijn dan?"

Ashton legt zijn handen op mijn wangen. "Het lijkt net alsof.. nou ja.." Ashton zucht.

"Alsof ik er niet blij mee ben?" Een zucht rolt over mijn lippen.

Ashton knikt even traag met zijn hoofd.

"Dat ben ik wel. Alleen.. ik vind het gewoon allemaal wat eng, snap je? Het komt ineens allemaal zo dichtbij en we zijn nog niet eens zo super lang samen en ik.. ik kan het niet in m'n eentje gaan doen Ash."

Ashton knikt even. "Ja, natuurlijk snap ik dat. Ik vind het ook eng, ik bedoel, ik moet ook nog een hoop leren," Ashton lacht zacht en duwt zijn voorhoofd tegen het mijne aan. "Maar ik beloof je bij deze Elena, ik zou jou nooit, maar dan ook nooit, alleen achter laten met een kind. Ik zal er altijd voor jullie zijn, in wat voor situatie dan ook."

Ik pers een klein, zwak glimlachje op m'n gezicht.

"Dat is heel lief van je."

"Ik hou van je Leen," Ashton strijkt even met zijn duim over m'n wang. "Gewoon zoveel."

Ik verplaats mijn handen naar zijn hals en blijf hem terwijl recht in zijn ogen aankijken.

God, ik ben zo gek op deze jongen.

"En ik van jou." Fluister ik zacht terug, waardoor Ashton glimlacht en vervolgens brengt zijn hoofd dichter naar het mijne toe.

Al gouw komen onze lippen weer in contact met elkaar.

•••

"Je.. WAT?" Gilt Anouk half, waardoor ik even beschamend met mijn hoofd knik.

"Eh, ja.." mompel ik zacht en begraaf mijn hoofd even in mijn handen.

"OH. MY. GOD. En je bent echt serieus? Ik dacht dat jij en Luke.. het nou ja.. veilig hadden gedaan?!" Anouk staart me met open mond aan, waardoor ik even luid zucht.

"Ja ik ben serieus okay? En ja, dat dacht ik ook! Ashton en ik hebben het nooit onveilig gedaan en die ene keer met Luke.. ik kan het me niet meer herinneren. Dus als ik nu zwanger ben, ja dan is het inderdaad onveilig gegaan," Brom ik en begin vervolgens door Anouk haar kamer te ijsberen.

"Anna, ik kan dit niet. Ik ben er nog niet klaar voor, okay! Ik ben nog maar eenentwintig en.. en.. het is niet eens van Ashton?!" Ik laat mezelf op het bed van Anouk en Michael vallen en pak een kussen van het bed af die ik vervolgens in m'n gezicht duw. "Ik ben zo'n hoer geweest. Nee, wacht, ik ben gewoon een hoer. Ik ben waarschijnlijk zwanger van m'n fucking ex."

Ik voel het matras naast me een beetje inzakken wat aanheeft dat Anouk daar is gaan zitten.

"Ik ben nog steeds zeker van mijn zaak dat je het Ashton moet vertellen Elena." Anouk zucht, waardoor ik even met m'n hoofd schud.

"Nee! Nee, nee nee! Ik kan geen kind in m'n eentje opvoeden Anouk! Ik heb Ashton nodig. Ik heb hem verdomme echt heel erg hard nodig. Ik verlies hem als ik het hem alles vertel." Ik begin hard op mijn onderlip te kauwen.

"Elena," verzucht Anouk opnieuw, waardoor ik even mijn adem in hou.

Ik draai mijn hoofd een paar graden naar links, zodat ik Anouk weer aan kan kijken.

"Je moet niet de hele tijd aan alleen maar aan Ashton denken. Maar denk ook aan Luke. Áls je zwanger bent, dan is het ook zijn kind. Straks is Luke een vader zonder dat hij het zelf weet?" Anouk fronst even haar wenkbrauwen, waardoor ik even slik.

Daar had ik zelf nog niet eens bij stil gestaan.

----

ayeee mensen

HAPPY BDAY ASHTON CUTIE PIEE❤️❤️❤️❤️

sorry dat ik dit boek niet veel heb ge-update deze week maar ik moest een herexamen doen dus ik had niet veel tijd om te schrijven voor dit verhaal want ik wou gewoon goed leren enzo, yk🙄

BUT THE NEXTCHANGE IS BACK THO 🙋🙋

met heel veel drama 😏😏😏

The Nextchange (2) ↠ 5SOS ✔️Onde histórias criam vida. Descubra agora